Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/09/16 in all areas

  1. Avast SecureLine Premium VPN PRO + licenta 2 ani. *Premium servers, fast VPN, super encryption, WiFi security and more. Descarca Avast SecureLine VPN + licenta 2 ani: https://www.sendspace.com/file/mv2he1
    1 point
  2. Cauta dhcpd+mysql si informatiile sunt scrise/citite direct din mysql, fara a face write la un fisier de configurare (unde o sa fie necesar si un reload al daemonului). Daca totusi preferi asa, iti faci o baza de date de genul: 1. Nume baza de date: dhcpd 2. Tabela clients - Aici ai avea nevoie de id, hostname, mac_addr, ip_addr,status Nu trebuie sa scrii direct din php configul. In fisierul de configurare global, faci include la fisierul tau de configurare iar acesta il generezi cu un wrapper rulat in crontab. In momentul in care faci o modificare la config pe site, actualizezi coloana 'status' cu YES. Cand crontabul ruleaza wrapperul, o sa vada status YES pe coloana si o sa ruleze scriptul, face write la config si reload la daemon. Daca vede status 'NO', atunci nu face nimic. Pe viitor, incearca sa ceri ce ai nevoie (adica sa intrebi)
    1 point
  3. Da, http://www.catb.org/esr/faqs/smart-questions.html Ai un titlu care nu e legat cu mai nimic de ce ai scris in post. Vrei sa scrii intr-un fisier dar totusi vorbesti si de o baza de date. Descrie mai in detaliu dilema ta. Poti incepe prezentand datele problemei, ce idee ai / ce vrei sa faci, cum te-ai gandit sa faci, ce ai incercat deja si nu a mers, cu ce te putem ajuta noi.
    1 point
  4. @krunch https://mega.nz/#F!90RmXZYZ!gop6iYHkrQ_2NP7ZzD-1xw Sursa se tot schimba, eu o sa tot postez link ul de download cand se cere
    1 point
  5. Hi @AlexPrada - it would be useful if you could also specify whether this position would be remote or requires relocation. Taking into consideration your spelling & grammar, I dare to presume that said company is somewhere quite far off and this aspect is quite important to many here who might be interested. That will also eliminate time wasting (with signing of the NDA, etc.) on both sides. Also one thing you added in the job description: "Advise us in regard of the possibility in which we want to identify the "entity" that hack us before and retrieve those sensitive documents back" sounds quite illegal even though you (apparently) wish to retrieve what is yours.. It is for the local and national authorities to "play detective". Best of luck! P.S. are you from Mossack Fonseca?
    1 point
  6. Poti lua in considerare astea: 1. Hurricane Electric 2. Softlayer 3. Restul :))))))
    1 point
  7. @nardini Nu ti-a trecut prin cap ca este chiar site-ul lui?
    1 point
  8. nu le mai vinde, hai ca ti-am inchis afacerea, le gasesti pe blacklistemail dot com
    1 point
  9. <div class='quotetop'>QUOTE("!_30")</div> Asta ar trebui sa citeasca si cei de pe forum care "sparg" forumuri....scuze...care sparg si ei ce prind.Stiti cu totii ce au patit unii "hackeri" de aici...care spargeau forumuri si ce "le-a aflat "parolele Kwerlen.De ce??Pt ca ca nu au tinut cont de sfatul de mai sus al lui !_30. Daca esti putin precaut...nu prea te poate "sparge"nimeni"...iar daca o face...inseamana ca omu stie meserie si poti sa fii fericit ca te-a hackerit un HACKER adevarat nu un HACKER DE CARTON. gANDITI-VA DE 2 ORI LA CE AM POSTAT SI IO AICI SI DE 5 ORI LA CE V-A ZIS !_30.
    1 point
  10. Scuze ca redeschid un topic asa de old, s-ar putea re-hosta acest tool? Multumesc.
    -1 points
×
×
  • Create New...