Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/09/16 in all areas

  1. OK, Am verificat cele trimise de @Matthew + metoda care ESTE FUNCTIONALA. Garantez ! Preturile sunt OK / accesibile. Care are nevoie poate apela la el cu incredere. PS: Intradevar aceasta metoda nu am mai intalnit-o pana acum. Numai Bine.
    4 points
  2. Vand sistem de detectie si blocare dinamica a atacurilor dos/ddos pentru Linux si *BSD Capabilitati: - Analiza trafic real time [tcp/udp] - Timp de raspuns: real time - Modalitate de blocare: nullroute, pf, ipfw, iptables, scripturi sau comenzi catre alte echipamente. - Logging cu numarul de pachete pe secunda, flows, sursa atacului - Detecteaza atat atacurile lansate din retea catre exterior cat si invers. Consum resurse: - Memorie: 400-600 MB per gigabit - CPU: 10-12% din teste facute pe procesoare E3-1230, i5 4750, i7 4770 la aproximativ 350.000 pachete pe secunda Note: - Poate face call la orice aplicatie instalata pe server, inclusiv scripturi bash ce pot face nullroute in routere cisco - Functioneaza pe orice distributie de linux cat si pe FreeBSD, NetBSD, OpenBSD - Este closed source. Imi spuneti distributia/versiunea, modalitatea de blocare dorita si primiti instructiuni de utilizare + sistemul in format binar. - Sunt recomandate placi de retea intel sau alte placi ce suporta tcp offload. Pret per server: 300 euro.
    3 points
  3. Understand the web application penetration testing methodology and toolkit Interact with web applications using Python and the Requests library Write a web crawler/spider with the Scrapy library Create an HTTP bruteforcer based on Requests Create a Password bruteforcer for Basic, NTLM, and Forms authentication Detect and exploit SQL injections vulnerabilities by creating a script all by yourself Intercept and manipulate HTTP communication using Mitmproxy Download (valabil 7 zile): aHR0cDovL3guY28vNmxnRGQ=
    1 point
  4. Vand metoda pentru creat mailuri .edu . Daca vreti sa le faceti resell pe bucata mai departe pe alte forumuri sau fiverr si sa va umpleti de bani, treaba voastra. Eu vand metoda si garantez ca merge 100%. Pret: 10 usd. Plata prin ce doriti voi, dar de preferat BTC. Metoda este in picioare si va ramane ceva timp. Garantez ca accountul nu se va sterge. Va pot spune ca ABSOLUT nicio metoda existenta acum pe Internet pentru crearea de astfel de mailuri nu mai functioneaza. Ce puteti face cu o adresa de mail .edu ? Pe langa faptul ca o adresa de mail .edu este foarte buna pentru Social Engineering (un nivel mai mare de trust), exista diferite promotii worldwide pentru studentii cu astfel de adrese de mail. Promotii = chestii moka si discounturi cacalau (student pack de la GitHub care include un VPS de la DigitalOcean, soft gratuit de la AutoDesk, mb in plus pe DropBox, https://nc.me/ te miri ce). Aveti aici niste linkuri: https://www.reddit.com/r/AskReddit/comments/191r2k/for_those_of_us_with_edu_email_address_what/ https://www.giftcardgranny.com/blog/student-discounts/ https://www.reddit.com/r/studentdiscounts/ http://onthehub.com/blog/list-of-student-discounts-with-edu-email-address Mai cautati voi pe Google, sunt o multime. Sa mentinem topicul curat. Vorbim prin PM. Happy discounts!
    1 point
  5. Pai nu mi-ai aratat nimic. induci lumea in eroare. Ca ala a dat 20 mailuri gratis facute prin metoda lui si dupa le vinde. Eu vand o metoda diferita, unde poti sa selectezi username-ul si sa creezi mailuri nelimitate, si sa vinzi mai departe daca vrei, daca nu, tii pentru tine, ca ai ce face cu ele. Alte mancare de peste. Mersi. @Dr.Mengele da-mi access la mailul ala, sa vad ca merge. Si daca merge, postez tutorialul public. Edit: hai ca a trecut ceva timp. Te-ai convins ca n-ai cum sa il accesezi. Ca sa fie pe intelesul tuturor, metoda cu Maricopa nu mai functioneaza. Nu mai exista metode pe net de creat mailuri.
    1 point
  6. 1 point
  7. @adydryan imi pare rau ca ai patit nasoale Insa de lucrul asta mi-au dat multi pana acum de grija: sa nu imi reziliez vreodata contractul de munca actual pana nu am o oferta pe masa in scris, fie ca e prin posta fie ca e electronic, dar in scris sa fie (pentru ca apoi se poate actiona in instanta pentru pierderi materiale, cel putin in alte tari, nu stiu exact legislatia din Ro). Poate ca ai auzit proverbul cu datul vrabii din mana pentru cioara de pe gard. Sa le fie de invatura mai ales altora care citesc aici.
    1 point
  8. MIE AMI DA VIRUS AICI
    -1 points
  9. Salut, vreau sa impartasesc cu voi un host gratuit foarte smecher pe care l-am gasit de curand. Se numeste GoogieHost si personal o sa-l folosesc MULT MULT timp de acum incolo. Caut de aproape 2 luni un host gratuit bun si pana acum nu e nici unul care sa se poata compara cu ei. Tot ce iti cer oamenii mai tarziu este sa le faci reclama pe oriunde poti, doar daca vrei desigur . Servicii oferite: 1000 MB Spatiu Stocare Bandwidth nelimitat 2 adrese mail (SMTP, IMAP, POP3 si webmail ,toate functionale si testate) AutoInstaller Scripturi SEO Tools CDN (CloudFlare) GRATUIT Backup lunar 99.95% Uptime Etc. https://client.googiehost.com/aff.php?aff=966 <- Acesta este link-ul pentru a va face cont, este din programul lor de referal, program destul de interesant de asemenea. Eu am hostate deja 2 domenii si 1 subdomeniu la ei si nu am nici macar un singur lucru sa le reprosez... Daca aveti nevoie de mai multe informatii sau ajutor, astept mesajele voastre! Big UP!
    -1 points
×
×
  • Create New...