Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/15/16 in all areas

  1. 2 points
  2. Imi place cand vine cateun câcău si va prezinta evidentul ca pe ceva revolutionar. Baiatul tot scrie la motivationale sperand sa ajunga viral, poate-poate are noroc si ajunge si la tv. Scopul lor e sa castige cat mai mult capital social ca sa poata apoi monetiza vorbe prin conceperea si vanzarea unui program de training. Genul de om care se imbogateste invatandu-i pe altii cum sa se imbogateasca. Si asta e destul de usor intr-o societate in care actiunea, adevarul si concretul decad in detrimentul sentimentalismelor si vorbelor de duh. Totul e despre motivatie, vorbe, mai mai putin despre despre actiune si rezultate. De asta auzi tot mai des, “totul este sa gandim pozitiv si sa zambim”. Daca chiar crezi asta, esti foarte, foarte prost. Nu mai pierteti timpul cu motivationale, pune-ti mana si munciti, puneti in aplicare ideile pe care le aveti, timpul trece repede si situatia vostra nu se schimba deloc in mai bine !
    1 point
  3. E facut astfel sa nu isi bage orice idiot nasul in cod. Deci nu, pentru tine nu exista o modalitate.
    1 point
  4. Am primit si eu unul: Fii baiat destept ca tara geme de ingineri. Mult mai actual pentru situatia din tara asta.
    1 point
  5. A zis baiatu ca toata lumea poate scrie cod; ce pula mea stati si plangeti aici de ban-uri, cand va stau proiectele cacalau la usa? Aaaa, codu ala de cacat nu e platit? Nasol.
    1 point
  6. Urasca atitudinea asta,tipic romaneasca.Eu sunt cel mai smecher si nimeni nu e ca mine.Daca tu,cel care critici,gasesti ca lucrul pe care il face o persoana nu e bun,fa tu ceva mai bun. Cand am citit inceputul postului tau eram gata sa iti dau "reputation",fiindca nici eu nu sunt de acord cu articolele,cartile motivationale.Fiindca motivatia se gaseste in interior.Dar dupa ce am continuat, am vazut doar un membru plin de sine. Mi-ai dat ban o data fara nici un motiv si atunci mi-am dat seama ca nu esti decat un copilas care se crede cu super puteri.Chiar mi se rupe daca mi-ai dat ban si deabia de mai intru pe forumu asta. Si sunt convins ca si acum suferi fiindca mi-am exprimat parerea contradictorie cu comportamentul tau. Dar sincer?Ma doare in madular!
    -1 points
×
×
  • Create New...