Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/14/16 in all areas

  1. Salut, In cadrul Defcamp, SecureWorks a sustinut un concurs de tip CTF cu 10 challenges. Concursul este inca online (si va mai fi o perioada scurta). Pentru cei dornici sa exerseze, il puteti gasi aici: https://ariadne.def.camp/ Daca aveti intrebari, le puteti posta aici.
    5 points
  2. Daca e cineva curios cum au fost problemele din finala. Le vom adauga si pe restul in urmatoarele zile. https://github.com/CCSIR/dctf16-finals
    2 points
  3. Prima data încearcă sa faci toată distanta (poate chiar puțin mai mult, pana în 2.5), fără sa ții cont de timp, la un ritm ok pentru tine, dar puțin peste zona de confort. Ulterior mărește ritmul încet pana ajungi sa faci distanta în 8 minute sau mai puțin, sa știi sigur ca nu o sa fie probleme. De asemenea, cum ți s-a mai zis, fa încălzire și nu de gura lumii, ci ca asa trebuie pentru a evita accidentările. Cumpăra echipament corespunzător. Adidași de alergare asfalt nu trail sau air max sau de baschet. Trebuie sa fie ușori, cu talpa moale ca sa atenueze impactul asupra gleznei/genunchiului. Tricou tehnic, strâns pe tine. Pantaloni scurți, care sa nu te incomodeze când ridici genunchii. Echipamentul nu trebuie sa fie de profesionist, nu ai nevoie momentan, poți sa cumperi toate astea cu puțin peste 100 RON de la Decathlon. Nu alerga în fiecare zi, muschiul trebuie sa se odihnească. Lasă măcar 1 zi intre, sau chiar 2. Pe banda e mai simplu, dacă nu alergi afara când începi sa faci asta o sa vezi ca e mai incomod, ai vânt, aer mai rece. Aleargă afara pe cat posibil. Pentru distanta scurta și de mica durata e ok pe asfalt, dar pentru distante lungi și dese evita-l. In principiu oricine se poate apuca de alergat și sa atingă o oarece performanta, dar cu antrenament. Nu mănânca cu o ora doua înainte sa alergi. Încearcă sa ții și oarece dieta. Multa bafta.
    2 points
  4. Am eu o intrebare.. Muie? De ce nu mi-ai tinut o antena ca sunt sarac
    1 point
  5. Buna ziua, Se poate o simulare pentru Lv=31.5mm iar L1-L5 sa scada cu cate 1mm fiecare, va rog? Va multumesc.
    1 point
  6. Dacă ăla e bugetul tău, nu o să te încadrezi cu siguranță. Orientează-te spre alt telefon sau cumpără-l din alte părți.
    1 point
  7. Nu te baga la chinezarii... esti gen FERRARI CU MOTOR DE DACIE... eu te avertizez nu iti lua chinezarii... este decizia ta... Updateul pentru "Redmi Xiomi Note 3" la 6.0 ANDROID este buguit si nu este compatibil cu XIOMI in plus au intrat in service 6 telefoane cu probleme soft, bine ca am fost baieti destepti si am tras softul din telefon acum 2 saptamani... succes si este decizia ta, piesele o sa le achizitionezi din Made China!
    -1 points
  8. -1 points
  9. Suntem un grup format din certificate hackeri inteligent, biscuiti si dezvoltatori. am guarntee succcess în locuri de muncă făcut cât de repede posibil şi vom oferi de treaba.. .am au un birou şi o politică de returnare... toate informaţiile vor fi oferindu-vă... Contactati-ne Lulzsekhacker@gmail.com sau ICQ: 703132619
    -3 points
×
×
  • Create New...