Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/14/17 in all areas

  1. Inlocuiti "...." mai jos pentru a afisa "Muie Dragnea" in urma rularii. int main() { if (....) printf("Muie "); else printf("Dragnea"); return 0; } Fara printf, cout, puts, etc Au rezolvat: @RAZOR1g, @Philip.J.Fry, @Hertz, @kznamst, @Nytro, @adyshake Fara stackoverflow bai bulangiilor Raspunsurile pe PM.
    4 points
  2. Am facut update la ultima versiune de IPB: https://invisionpower.com/release-notes/ Am facut diverse alte update-uri la server. Postati aici daca sunt probleme.
    1 point
  3. pe tranca asta il stiu de multa vreme dupa ce ca avea legaturi cu nationalistii.ro, tin minte ca o uploadat un video pe redtube cand o futea pe una e socat omul.
    1 point
  4. da-mi 20 mil ca-s psiholog si discut eu cu tine.
    1 point
  5. Interesant de citit: https://threatpost.com/38-android-devices-infected-with-malware-preinstalled-in-supply-chain/124275/
    1 point
  6. Toti schimba Author Name, Theme URI si alte date din style.css dar nu schimba screenshot-ul, asa ca uneori cea mai usoara varianta e sa accesezi linkul sub forma asta: http://website.com/wp-content/themes/[theme-name]/screenshot.png https://123movies.re/wp-content/themes/assets/screenshot.png
    1 point
  7. Hai sa te pupe matusa! :))) Cati anisori are fetele, ce face aici si de ce e interesata/interesanta ?
    1 point
  8. Salut, imi cer scuze ca ma bag asa, dar am tot vazut de multe ori astfel de challenge-uri si niciodata nu mi-am dat seama "cu ce se mananca". Dupa ce se inchie acest challenge, poti sa faci un topic cu modul de abordare al unui challange de acest tip? Cred ca mai sunt multi ca mine care ar dori sa afle. Multumesc foarte mult.
    1 point
  9. Cei din staff sunt fortati sa foloseasca 2FA. Puteti totusi sa ne furati cookie-urile. Asta nu inseamna ca veti avea acces la AdminCP. Avem 3FA
    1 point
  10. WPA2 sau WEP? Bruteforce e cam singura solutie. Routerele au cel mai probabil parole generate random. Alt exploit nu exista. Orice pachete ai trimite tu routerului el le ignora(daca nu esti conectat la el). Alternativa ar fi "social engeneering". Faci deauth la un router, si il clonezi (same MAC, same SSID, fara parola) pe routerul tau fals faci un DNS redirect la un phishing page care cere parola routerului. Daca ai noroc un fraier o sa se conecteze la routerul fals si o sa bage parola corecta. (cu mult noroc, daca faci deauth sau jam o sa incerce sa se deconecteze si reconecteze manual, ca nu ii merge netul). Daca e WEP se poate sparge daca colectezi suficiente pachete. Daca esti Hax0r gasesti alta vulnerabilitate ca sa obtii parola.
    1 point
  11. AGSQ: Mai dute ma in pula mea de tigan mustacios cu tot cu SRL-ul pulei mele de 200 de lei capital social si sediu social in pizda pe campuri unde nu aveti nici canalizare. Tu compari o corporatie cu cacatul tau de SRL si 400 euro incasari lunare? Cum adica server reutilizat? Tu dupa ce foloseste clientul o luna serverul, il arunci ? Pai ce flocii lu ma-ta grasa, serverul e prezervativ ? Besi in pula mea de ratat cu aberatiile si comparatiile tale de doi lei.
    1 point
  12. Deci am primit o diploma de la un concurs tehnic si nu stiu ce sa fac cu ea.Este vorba despre un concurs de electronica in care am prezentat o sirena electronica.Partea proasta e ca eu nu am luat nici un premiu si am ramas cu gura cascata la ceilalati care au primit premiul.Ei de ce au primit premiul si eu am primit o hartie goala cu niste inscriptionari pe ea? Cu ce am gresit?Trebuia sa le prezint ceva la moda? In afara de partea asta eu nu am facut proiectul singur si m-a ajutat un profesor de electronica care acum a decedat.Eu stiam mai mult partea de engleza.Dupa cativa ani am realizat ca electronica nu este asa de usoara precum pare si acum nu stiu daca cineva m-ar angaja daca eu stiu sa masor curentul,tensiunea dintr-o priza.Mai stiu si in componente active si pasive in afara de dioda si mosfet(pe astea nu le-am inteles si nu cred ca le voi intelege).M-am uitat pe un amplificator si am realizat ca acesta este cel mai simplu montaj de realizat.Amplificatorul era al profesorului de practica nou care avea un baiat din clasa noastra la olimpiada tehnica.M-am uitat pe fisa tehnica si am constatat ca cerintele erau usoare pentru cineva care este cls a 10a,nicidecum cls a 11 a. Exista o metoda prin care sa acopar diploma mea de electronica?Nu vreau sa ii arat angajatorului ce am finalizat eu dupa 12 clase.Ma gandeam sa ma angajez la casino dar nu stiu daca iti cere o diploma in it.
    -1 points
×
×
  • Create New...