Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/05/17 in all areas

  1. Ai doua optiuni foarte bune: 1. Instalezi debian. 2. http://www.emag.ro/microsoft-windows-10-home-32-64-bit-engleza-retail-usb-kw9-00017/pd/DP3PMYBBM/ In felul asta eviti sa ai windows de pe filelist, antivirus cu crack si balarii.
    3 points
  2. trebuie doar copiat in /lib/firmware
    1 point
  3. Apropos de thread-ul tau mi-am mai amintit de cartea Pragmatic Programmer. Si un link util: http://rion.io/2017/01/07/my-developer-resolutions-for-2017/ Plus cartile mentionate in link: https://ufile.io/0e16c1
    1 point
  4. nu stiu de ce toata lumea recomanda la inceput C la inceput, de parca C-ul ar fii miezul. da, e un limbaj de programare bun, dar nu pentru incepatori. tu fiind incepator trebuie sa inveti ce sunt functiile, variabile, cum se folosesc, cum faci un sistem, nu sa inveti ce e ala un pointer ca o sa-ti pierzi imediat interesul. nu mai zic ca in c rezultatele nu prea se vad, in comparatie cu programarea web rezultatele se vad imediat, faci ceva.. merge, si ai ambitia sa continui. eu iti recomand programarea web, n-ai nevoie sa instalezi prea multe (xampp), ai doua variante front-end (ce se vede) si back-end(ce nu se vede) dar eu zic sa te bagi pe front-end, pentru ca o sa vezi ca e frumos si o sa-ti placa. e o prostie sa te bagi in c++ si sa citesti sincer, o sa te plictisesti imediat si o sa renunti cu ideea ca programarea nu e de tine. si eu cand eram mic am avut tentativa sa invat c++, descarcasem o carte, dar imediat m-a plictisit. dupa ce inveti programarea la nivel general, incerci si alte limbaje.
    -1 points
  5. cand ai anlocuit hardul vechi cu cel nou trebuie sa resetezi placa de baza stii cum se face asta?
    -1 points
×
×
  • Create New...