Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/09/18 in all areas

  1. "Pale Blue Dot" - Carl Sagan O viziune despre viata si Univers, ceva interesant, recomand.
    1 point
  2. @promoseo Ai doar doua postari dintre care una doar cand ai facut acest topic. Cum de ai stiut de RST si cum de te-ai gandit sa postezi aici si nu pe alt forum ? De ce ti-ai facut doua canale de youtube pentru acelasi cont de Adsense si de ce nu ai folosit doar unul singur ? Stiu ca un canal de gmail/youtube/adsense se verifica si cu numarul de telefon ca si metoda de securitate, nu doar parola si atat. Dupa ce iti va da cineva bani pe ele, ce te opreste sa ceri inapoi parola si cod de verificare prin SMS, pe numarul tau de telefon, spunand ca ti-au fost furate sau ca le-ai uitat ? De asemenea, se poate pune si adresa nu numai numarul de telefon. Din moment ce tu ai primit bani de la google pentru continutul acestor doua canale, banuiesc ca sunt legate si de contul tau bancar/paypal. Se mai poate schimba acest lucru sau banii ii vei primi tot tu in continuare ? Banii de la Google pentru Adsense/Youtube nu vin nominal/pe adresa ta ? Nu va fi o problema daca se va schimba numele sau adresa acestor conturi ? Cum anume se va desfasura tranzactia si ce anume te va impiedica sa nu ceri o alta parola prin sms (sau prin alta metoda) pentru toate acestea o data ce te vezi cu banii in cont si sa te faci nevazut ? Cum poate fi cineva sigur ca dupa ce iti da banii tu te tii de cuvant si ii dai si tu ceea ce zici ca vinzi ?
    1 point
  3. DELL Rucsac notebook 15.6 inch Professional Black - 180 Lei https://www.pricezone.ro/product/dell-rucsac-notebook-156-inch-professional-black-p49064?_ts=products Il am si il recomand! Sunt super multumit de el si arata intr-un mare fel. Eu l-am luat cand era 230.
    1 point
  4. https://itty.bitty.site Itty bitty sites are contained entirely within their own link. (Including this one!) This means they're... 💼Portable - you don't need a server to host them 👁Private - nothing is sent to–or stored on–this server 🎁Easy to share as a link or QR code Itty bitty sites can hold about as much as a printed page, and there is a lot you can do with that: ✒️Compose poetry 🛠Create an app 🐦Bypass a 140 280 char limit 🎨Express yourself in ascii
    1 point
  5. Apai..faci site-uri pe banda. La tine a face un site inseamna a pune o tema nulled pe un host + un domeniu amarat si gata site-ul. S-a umplut internetul de copii (dubluri) si site-uri aparute ca ciupercile. * Puteai macar sa ascunzi cercurile alea de la messenger cand ai facut printurile...totusi.
    1 point
×
×
  • Create New...