Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/03/18 in all areas

  1. Sobolane, este frumos sa furi de la oameni care muncesc pe branci? Probabil esti foarte fericit acum ca ai un "tilifon", si apropo de tigani (muie la tigani), ieri pe la ora 11 l-am trimis pe varul meu sa-mi cumpere carbuni la flex, pe drum 2 ciori l-au jefuit de 6 lei BUN :D, a venit acasa plangand "Mi-au tinut tigani calea si mi-au furat bani" BUN :D, m-am dus dupa ei, i-am gasit la Market isi cumparau baton LION de bani furati, pe langa market pe colt era si Politia, nu m-am dus la politie si am sarit direct pe ei :)) = cafteala ca la balamuc "Nenea nu mai fac, promit ca nu mai fac" =)), dupa 2 minute ne-a vazut politia si a venit la noi, bla bla bla de vorba cu Politia "Romanul mi-a dat bataie" =)))))))))))), dupa 5-10 minute de vorba au intins politisti mana, am dat noroc si PA :))))))))))))). La contul google se poate accesa "Gasiti telefonul", uite ex: https://imgur.com/a/UHVaeQS Sper ca cel de la care ai furat telefonul sa-ti taie mana ca la Arabi.
    3 points
  2. Lasa-ne imei-ul si il deblocam noi
    1 point
  3. Du-te ba d'aicea. Te ocupi cu "asta" = resetat telefoane furate? Cata vrajeala ai in tine? "Ca e un coleg" "ca si-a uitat contul" "ca se reseteaza" "ca hai sa scap de contul google". Daca tot castigi bani din asta ia da si tu un 10 lei daca te ajuta careva. Imediat imi zici ca esti certificat si lucrezi in service la samsung. Din posturile tale pare ca lucrezi ceva magazin de telefoane. Ai invatat de pe youtube ca exista Odin si acum ceri 15 lei la toti tiganii sa le deblochezi diferitele telefoane furate. Pentru ca nu ai probabil studii in domeniu(poate nici BAC) plangi pe aici sa-ti explice mura-n gura ce sa faci ca tu sa scoti banii.
    1 point
  4. Incearca sa pui in Odin CV la Oficiul de angajare al fortei de munca. Dupa incarci "matura" in "mana" si astepti 2-3 ani pana faci bani sa-ti cumperi un s8. Greseala ta e ca telefonul e din seria "FURAT" si tu folosesti metoda "tigan jegos". Da-var cu executare sa va dea.
    1 point
  5. Data from the popular encrypted messenger app Telegram was hijacked by Iran’s state-owned telecommunications giant on Monday, a day before proposed protests over the country’s economic crisis. The move looks to be a BGP hijack, a practice where an intermediary illegitimately takes over groups of IP addresses so data originally destined for one place can be forcefully sent to another. Monday’s attacks were widely detected as they happened by Oracle’s InternetIntelligence and Cisco’s BGPMon. Articol complet: https://www.cyberscoop.com/telegram-iran-bgp-hijacking/
    1 point
  6. Beste reis templates wat u hier kan vind. https://www.sktthemes.net/shop/travel-wordpress-theme/
    -1 points
×
×
  • Create New...