Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/11/18 in all areas

  1. Source:https://www.youtube.com/channel/UClcE-kVhqyiHCcjYwcpfj9w
    2 points
  2. M-am oprit la "Asa e romanul vai de capul lui". As fi vrut sa iti explic de ce esti idiot, dar nu merita timpul pierdut. Probabil o sa te transformi inca unul cu diploma de licenta, angajat pe la multinationale (kfc, mcdonalds).
    1 point
  3. Mai frate, si zici ca esti student terminal la informatica?!!! Ai invata la singurul curs ca RX TX este ceva exclusiv Arduino? Pe vremea mea orice elev de la Casa Pionierilor stia ce e acel RX TX. " ...pai da, viitorul tarii sunteti voi astia mai destepti, care vor "mita" ca sa invatati pe cineva ca altfel nici nu-i bagati in seama!" Adica ar trebui ca acel "mai destept" , care stie cu ce se mananca RX TX ( a naibii transmisii de date...) sa-ti faca proiectul doar pentru ca esti un disperat de "informatician" care pe langa asta este si a naibi de arogant! Ei, iti urez spor la treaba... gasesti tu o diploma la talciog ca sa fi un bun inginer!
    1 point
  4. Bună! Am și eu nevoie de o invitație. Mulțumesc
    -1 points
  5. Buna seara tuturor. As avea nevoie de o invitatie pentru filelist daca este cineva binevoitor . Va multumesc in avans.
    -1 points
×
×
  • Create New...