Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/08/18 in all areas

  1. Vad ca baietii te-au cam luat la penis si sincer sa fiu cu tine o si meriti, pentru ca postezi fara sa te informezi in prealabil. Pe scurt, YouTube-ul are un script, la care a lucrat chiar un roman, care iti compara media de vieweri pe care o aveai inainte cu media pe care o ai acum. Daca inainte, aveai 20 de vizualizari per video si maine dimineata ai 10.000, acel script se activeaza. Nu conteaza ca sunt vizualizari facut de boti sau ca sunt persoane reale din China. Se activeaza. La fel sta si in cazul Like-urilor/Dislike-urilor. Doar pe Share nu lucreaza acel bot. Totul face parte din AAA - Against Aggressive Ads. Stiu, ironie, ca vine de la YouTube, dar na.
    2 points
  2. FAKE VIEWS 100% LEGIT Care va fi urmatorul post? "CUM SA FACI BANI FALSI REALI?"
    1 point
  3. Intrarea libera! Daca va coafeaza: "Toamna aceasta organizam o noua editie DevHacks, hackathon-ul la care dorim sa te avem alaturi. Acesta este cel mai mare hackathon cu impact asupra societatii si se va desfasura in perioada 17-18 Noiembrie 2018 in Bucuresti, la Impact Hub. Timp de 24 de ore vei putea dezvolta impreuna cu echipa ta aplicatii de impact pentru una din cele 6 categorii: Fintech, Future Banking , Web & Mobile, Security, Digital Transformation, Women in Tech, folosind tehnologiile pe care le cunosti." Am vazut ca devtalks sunt parteneri si la defcamp. https://myconnector.ro/register/devhacks-bucharest-2018/36 Bafta!
    1 point
  4. Salut RST! Recent am decis sa fac o pagina de facebook care sa promoveze Romania, destinata romanilor. Cu facebook ads merge cam incet., vin max 50-100 likes pe zi (CPC e in jur $0.05). Vreau sa ii dau un boost si m-am gandit sa ma folosesc de functia ''Email Contact Import'' care imi permite sa adaug cate 5000 de emailuri pe zi. Asadar, daca cineva are o lista fresh cu emailuri romanesti sau chiar un fisier csv cu contacte facebook, contactati-ma. PS: Lista o voi folosi strict pentru pagina de facebook. NU ma intereseaza email spam.
    1 point
×
×
  • Create New...