Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/11/20 in all areas

  1. Salut, Cisco ofera niste cursuri de Cybersecurity si de Python free. Mai sunt si altele dar pentru mine neinteresante. Personal il fac acum pe cel de la Python care este oferit de Python Institute si este chiar ok. Interfata ok, explicatii ok, exemple ok, teste ok. https://www.cisco.com/c/m/en_sg/partners/cisco-networking-academy/index.html Mai sus gasiti lista cu aceste cursuri. Primiti si o certificare la final (pe care va sftauiesc sa o folositi pe post de hartie igienica si sa nu mai dati iama la Mega Image ca azi n-am mai gasit nimic). Bafta! PS: Pentru cei care se pregatesc sa imi spuna ca sunt niste certificari de cacat. Nu conteaza certificarea ci ce stiti voi. Dar certificarea va ajuta sa treceti de HR, adica de acele domnisoare care stiu cum se aplica oja pe unghii mai mult decat diferenta dintre CCENT si CCIE, ca tot m-am lovit de problema asta curand.
    2 points
  2. Adaugam si: https://doc.lagout.org Sunt foarte multe resure, nu doar Networking. Va invit sa vizitati. Este free.
    2 points
  3. M-am uitat acum peste ele, foarte bune! Daca vreti sa incepeti sa invatati python si nu stiti de unde puteti opta pentru cursul acesta
    1 point
  4. 1 point
  5. http://prntscr.com/jdwsa9 http://prntscr.com/jdwrg4 http://prntscr.com/jdwrra
    1 point
  6. Daca nu iti permiti sa iti cumperi un dongle la care sa imbini o antena eficienta, continua cu folie de aluminiu sau cutii de bere. Dar nu ai sa poti niciodata demonstra ca functioneaza mai bine decat produsul oficial. Esti exact ca aia de pe forumurile cu masini. Nu au avut niciodata mai mult decat un clio la mana a doua, dar comenteaza de masinile noi "ca nu sunt bune, ca nu renteaza" si asa mai departe..
    1 point
  7. Lasa nr ei de tel sa o abordeze comunitatea pe whatsapp.
    1 point
  8. Vand contul personal, cu 131 calificative pozitive, 3 neutre, 1 negativ. Calificative pozitive in ultimele 12 luni:100% Astept mesaj in privat.
    0 points
×
×
  • Create New...