Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/22/20 in all areas

  1. Ce mouse sa inlocuiasca ba? Ce back up sa faca ba? Cu tot cu rat? Ba inconstientilor, nu mai bagati oamenii in cacat cu buna stiinta.
    3 points
  2. Am patit si eu, suna la provider si spunele sa te scoata de pe 5g.
    2 points
  3. Sa instalezi windowsul curat si sa te gandesti data viitoare ca lururile gratis de pe internet, vin cu un cost.
    2 points
  4. Salutare la toti de mult nu am mai intrat pe forum si am fost activ dar acum am un pic de timp :) si m-am gandit sa mai postez si eu ceva. O zi buna va doresc. Buffer Overflow Attack in PDF ShapingUp. https://youtu.be/7wxQmmHjrLc
    1 point
  5. Nu stiu care e parerea celorlalti, dar mie mi se pare incredibil ce faci acolo Ai putea sa explici putin ce se intampla p-acolo si pentru noi astia mai slabuti? Thanks & really impressive work!
    1 point
  6. ideal ar fi (repet), nu stergi tot, faci back-up re-install (off-line) rulezi partitiile pe VM scan(off-line) scotiti tot ce este samples in carantina postezi in Sectiunea Tehnica poate cineva are timp si de un 0day
    1 point
  7. Pager-ul functioneaza pe frecvente radio inferioare frecventelor GSM si nu merge pe baza de SIM card. Acoperirea cu semnal radio a regiunilor era asigurata de retelele de radiotelecomunicatii a statului si ulterior s-au privatizat in firme subsidiare dar care au dat faliment o data cu aparitia si dezvoltarea retelelor GSM si mai noi a internetului WIFI. Incepand din 2018 nu stiu sa mai fie servicii active de paging radio in RO. Licentele de emisie - receptie costa foarte mult ca si procedura de obtinere si licentiere inclusiv training-ul la STS. Aparatura este si ea scumpa de emisie receptie pentru dispecere si nu renteaza deoarece exista alternative mai avantajoase. Totusi radioul si gsm-ul nu sunt singurele metode de comunicatie ce pot fi implementate daca doresti sa vii cu ceva inovator fara sa achizitionezi licente radio si aprobari sa stii ca nu este imposibil. Succes !
    1 point
  8. Exact. Vezi Facebook. Sau teme gratis de website. Toata lumea ma face snob ca imi cumpar orice folosesc pe mac. Dar prefer sa dorm linistit decat sa stau cu "aoleu" in gat.
    1 point
  9. S-a referit la faptul ca ar crede ca are un RAT in pc. L am ajutat eu azi sa isi puna un program care blocheaza toate conexiunile la care nu le dai allow (mai exact netlimiter) si tot i s a miscat mouse-ul singur chiar daca a avut si windows fresh. S-ar putea sa fie steam remote play, pt ca i se intampla doar cand este pe contul de steam al unui prieten de al lui si se joaca. Daca nu e asta atunci nu stiu ce ar putea fi.
    1 point
×
×
  • Create New...