Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/21/20 in all areas

  1. In cazul in care intra pe pc-ul tau isi vor da seama ca este vorba de tine. Poti lasa aici hwidul tau pentru a fi indexat de google si NSA.
    3 points
  2. Salut, e doar un identificator unic pentru hardware-ul tau, nu poate intra nimeni peste tine cu niciun program. E folosit de catre unele programe pentru care platesti sa stie pe ce calculator e instalata licenta (ca sa nu refolosesti licenta pe un alt calculator). Nu il poti schimba, e la nivel de hardware. Software teoretic se poate modifica insa nu are nicio valoare, ti-ai pierde timpul degeaba.
    2 points
  3. This XML Sitemap contains 1000 URLs. Link: https://www.prodefence.org/post-sitemap3.xml
    1 point
  4. Sa îl restitui proprietarului
    1 point
  5. Desi aceasta problema cu Crack-ul am raportat-o companiei nu credca au rezolvat problema. Acesta este un mic raport facut de mine si de littlewho pentru acesta companie. https://nutcrackerssecurity.github.io/crack.html
    1 point
  6. Am un Iphone 7 si e blocat in Icloud. Dupa multe incercari am reusit sa il scot, dar nu pot baga contul meu nou Icloud si dupa restart il cere pe cel vechi. Ce pot sa fac?
    0 points
  7. x iti faci reclama, pune link de Fabebook Sa te creada lumea //l-ai sters, un pop-up il fac in 3 secunde in paint /// al naibii ai sters linku-l din bar, dar ai incercuit site-ul cu pagina de scam LE: ai sters Taskbar, fake
    0 points
×
×
  • Create New...