Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/07/22 in all areas

  1. Buna seara dragi membri al acestui minunat grup vreau sa impartasesc cu voi una din bucuriile mele si activitatile mele in scopuri caritabile https://dbrealitynews.ro/2021/12/13/sergio-ojog-de-la-pasiune-prin-suflet-catre-alte-suflete-nu-cred-ca-poate-exista-alt-dar-mai-frumos-decat-cel-de-a-intinde-mana-acolo-unde-sperantele-sunt-pierdute/?fbclid=IwAR1IWU_8g8bKJK6Po2Mt4aTKUSLrqjqJqsI_ZQlzqRcawyUxMajcAAFYAaI am inceput activitatea in familie adunand carti din toata tara si licitand in scopuri caritabile pentru copii din famili cu situati precare, pentru copii din orfelinate, iar cu timpul am reusit sa ma axez pe a aduna piese de calculator ,calculatoare vechi stricate, tablete,laptopuri,telefoane reparandu-le si din ele sa fac ceva ok si utilizabile sa putem dona copiilor care nu isi permit sa aive un calculator fie vechi sau nou pentru invatamant online, asa ca pe aceasta cale chiar va rog cei ce au calculatoare vechi sau stricate ori piese ce sunt in plus sa imi spuna un pret cat ar dori pe ele iar noi le preluam pentru copii. Cu stima si respect pentru toti cititorii.
    1 point
  2. Vezi prima metoda si nu te uita la celelalte: https://www.cocosenor.com/articles/computer/3-ways-to-unlock-bios-password-on-lenovo-thinkpad-laptop.html Cauta "Thinkpad l540 bios password" si gasesti si alte idei, dar nu ai garantia ca va merge ceva (simplu).
    1 point
  3. Pentru anumite modele mergea sa generezi o parola din codul de eroare. Dar depinde de la model la model. Sunt sanse destul de mari sa nu mearga nimic. Care e ordinea la boot menu?
    1 point
  4. Hai sa ghicim in globurile noastre de cristal si modelul de laptop vechi aflat prin casa. Una ar fi sa bagi parola gresita de cateva ori, sa iti dea codul ala de system disable si sa-l cauti pe https://bios-pw.org/. Mai erau cateva dar nu imi aduc aminte momentan.
    1 point
  5. Setupul descris de tine e destul de ne-standardizat. Telefoanele mobile nu sunt considerate sigure pt ca operatorul retelei are access la absout tot ce faci tu. (Locatie, date, volum, timp, etc.) Aa, nu te stie dupa buletin dar stie unde locuiesti intr-o raza de 50m. (in plus ca telefonul, cartela, IMEI fac probe perfecte la dosar) Fara encriprie si rerouting, e apa de ploaie... Sigur ca tu nu "te-ai lauda cu fapta" dar deja o cam faci aici pe forum si atragi atentia. Tu personal, ai un interes in treaba aia si esti usor de ghicit. (cine ar vrea sa se razbune pe X?) (cine cerea ajutor sa foloseasca un telefon pe RST?) (cine ar avea cunostinte sa faca asa ceva?) (cine a cautat pe honeypotforum 'cum sa hack tutorial'?) Am spus-o de 100 de ori. Nu e criptografia problema. Problema e considerarea securitatii intregii operatiuni. In cazul tau, ambele lasa de dorit..
    1 point
  6. Retelele mobile sunt monitorizate destul de bine. Daca unui procuror i se pune pata te gaseste si in gaura de sarpe. De obicei tu gandesti asa "VPN>proxy>TOR>encrypted>SHA" in timp ce procurorul gandeste asa "prieteni>rude>facebook>postari etc." Adica in loc sa-ti sparga encriptia si sa-ti urmareasca prepay-ul te gaseste pe inginerie sociala. Gandeste-te bine daca merita sa stai cu morcovu'n cur 10 ani pentru ce cacat de hacking vrei sa faci. 😂 Anchetele penale se misca greu, dar si cand se misca primesti ani cu executare pentru "acces neautorizat la un sistem informatic"... LE: Sa nu mai vorbim de alte belee in care poti sa te bagi, ca baiatul de a ajuns inpuscat in scara blocului pentru o teapa de 500€.
    1 point
×
×
  • Create New...