Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/25/22 in all areas

  1. Sa se faca temele de catre elev. Data fiind tema T la informatica, sa se calculeze de catre elevul E, ca de aia s-a dat tema nu ca sa se milogeasca pe forumul F. PS: Ce e aia progresie geometrica? https://ro.wikipedia.org/wiki/Progresie_geometrică a[i] = a[i-1]*p Cum sa calzulezi+afisezi? Poti sa o iei cu un for pentru(i de la 0 la n){ int termen_curent = termen_anterior*p; afiseaza(termen_curent); termen_anterior=termen_curent; } poti sa o iei recursiv
    4 points
  2. Daca aveti nevoie de continut unic pentru site/blog-ul vostru. Articolele nu sunt copiate, nici generate de AI. N-au greseli gramaticale sau alte dubiosenii. Sunt de calitate. Orice nisa, orice limba. Numarul de cuvinte difera. Livrez in cateva minute. Pret: 1$ per articol. 100$ per 100 articole. samd. Accept orice metoda de plata. Daca e vreun membru vechi sau moderator care are nevoie, imi poate cere o proba si sa posteze aici daca e multumit.
    1 point
  3. se poate. Dar e mai complicat. Ai nevoie de un sheild/un chip care sa poata comunica USB pe 2 canale. Nu sunt 100% sigur dar cred ca SAMD21(Arduino Zero) poate face asa ceva. Sa primeasca un Mouse prin USB OTG si sa emuleze un mouse pe interfata PC. Cred ca sunt deja proiecte facute pe Teensy. https://www.unknowncheats.me/forum/anti-cheat-bypass/439183-mouse-proxy-teensy-4-1-a.html https://github.com/houkanshan/arduino-bt-hid-proxy (un mouse/keyboard Bluetooth) Ce face sens e "anti-recoil" poate un "fine aim adjustment", "click spammer". Oricum in calitate de hackuri e destul de slab pe poti face, in comparatie cu hackurile care manipuleaza direct memoria jocului.
    1 point
  4. cred ca doar in anumite cazuri ...
    1 point
  5. Primesti certificat de nastere nou la schimbarea numelui, cel putin in anumite cazuri. In cazul unui apropiat, a primit certificat de nastere nou dupa ce a luat numele de familie al tatalui adoptiv, chit ca are peste 18 ani.
    1 point
  6. sa se calculeze și sa se afiseze pe ecran termenii unei progresii geometrice pentru care se citesc de la tastatura termenul inițial(t), pasul(p) și nr de termeni de afisat(n)
    0 points
×
×
  • Create New...