Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/17/22 in all areas

  1. ai gasit expertul. Vezi ca e si frate-su pe aici. @Che 🤣
    2 points
  2. Un proxy/vpn care iti filtreaza domeniile/IP-urile/host-urile accesate nu inseamna un DMZ.
    1 point
  3. Unii uita sa lase "==" la sfarsitul postarilor... sau macar sa lase naibii algoritmu de decriptare in semnatura ca nu mai inteleg nimic.
    1 point
  4. eu cred ca vrei sa-ti bati nevasta si nu ai motive, BDSM< Liveleak, etc... invata in timp si de 314zda, ... oaza s.a.m.d. sunt legit app-uri pentru Android, iOS etc... platesti, ii cenzurezi aplicatiile mentionate mai sus copilului si poti dormi linistit.
    1 point
  5. Sa nu uitam de zoofili si travestiti,cunosc 2 cazuri.
    1 point
  6. Psihologii de pe forumul asta ,au intrat în depresie și au fugit ! Sunt lucruri penibile care le vei afla despre el ,daca ii instalezi așa ceva pe telefon . Cum crezi că ai putea sa te prefaci că nu știi nimic după ce o să vezi ,de exemplu, că îi plac filmele porno cu gheișari ? Chiar daca asta nu înseamnă neapărat că e pe dos , o să te dea peste cap și o să-ți faci gânduri negre aiurea . Lasă copilul in pace !
    1 point
  7. Daca ii blochezi siteurile naspa si il faci sa vina spre tine, sa petreceti timp frumos impreuna, va veni singur sa iti povesteasca. Arata-i ca esti barbat si ca nu iti e frica de el sa il confrunti? Cati ani are copilul? Am vazut oameni care le dau pe mana gadgeturi si apoi se mira ca se instraineaza copiii de ei. Copiii lasati la conducere devin cel mai greu de stapanit. Cauta pe net cum sa devii un parinte autoritativ. Sunt multe carti despre acest tip. Scopul tau pentru el este sa devina un om independent, nu un om sub control. Succes!
    1 point
×
×
  • Create New...