Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/23/11 in all areas

  1. Ca sa downloadezi seriale de pe vplay ,iti trebuie un cont free si programul IDM.In felul asta downloadezi cat vrei ,fara limita de timp. Uite cum iti citeste IDM ,un link cu serial : http://ssrv11.filespot.com/ba23nm6f_sd.mp4/cbd04c5590f85830f404e8a3fe0f6027/4e7cd550 Si ca o mica ,completare ,media player classic nu reda video asa cum ar trebui :adica la inceput reda si sunet dar pana la un moment dat.Oricum te poti uita la ce descarci ,cu vlc(asta se pare ca le reda bine pana la capat).
    -1 points
  2. Era vorba ca se umple db-ul aiurea. Una din regulile forumului este de a cauta inainte de a posta. Eu am oferit o alternativa.
    -1 points
  3. tutorialul,este facut complet de mine fara,sa ma inspir de nicaeri. deci sa incepem. Eu o sa folosesc un telefon simplu Nokia model 1600:)) (ce mai performanta,nu?)intram la:MESAJE>SETARI MESAJE>PROFIL EXPEDIERE>expediere mesaje ca,si acolo e selectat pe "text".selectam trimitere mesaj ca "mail", dupa ce selectam o sa mai apara inca o optiune "SERVER EMAIL" si acolo bagam numarul persoanei caruia vrem sa-i trimitem smsul.Iesim,dam la mesaj nou si scriem mesajul de ex"la multi ani" apoi dam expediere. in loc de numar o sa ne apara sa introducem adresa de mail si scriem de ex "fat@frumos" si expediere. Si persoana in cauza va primi un sms de la "fat@frumos" cu mesajul "la multi ani". metoda merge cam pe 90% din telefoanele nokia.inclusiv cele noi. scuzati gramatica pt ca e primul post al meu. sper sa va ajute si chiar va rog sa-mi lasati comentarii. PE NOKIA MERGE IN 90% DIN CAZURI<DEPINDE DE MODELUL TELEFONULUI> ASTEPT COMENTARII!
    -1 points
×
×
  • Create New...