Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/20/15 in all areas

  1. eu lucrez 10 zile pe luna in suedia, montez termopan la inaltime pe macara mobila si iau intre 850 si 1000 euro echivalentul in coroane, si da mananc la 30 km distanta in fiecare zi dar se merita...plm
    1 point
  2. Nu stiu de ce au trecut la diagnostic malign, pentru ca malign nu se poate diagnostica decat prin biopsie... Dar oricum, sansele sa nu fie malign la varsta aia si in conditiile date sunt intr-adevar mici. Insa cunosc persoane care au avut aceeasi boala si au scapat chiar si la peste 70 de ani, deci banii cheltuiti/donati sunt bine veniti. Cand ti se ia biopsie fara anestezie, e tortura curata. Been there... twice, dintre care una in gat:) Multa sanatate!
    1 point
  3. you have sent $50.00 USD to Tanase Adrian Alexandru. Cu putin de la mai multi poate aduni o parte din costuri. Multa sanatate lui taicatu, sa isi revina cat de curand .
    1 point
  4. @luca123 Ce alte acte? Ieri aia i-a dat: foaia respectiva si CD-ul colonoscopiei. Colonoscopia a fost gratuita, adica pe asigurare, insa trebuia sa plateasca anestezia vreo 400 de lei si nu a avut, asa ca a facut-o fara, inclusiv biopsia. Biopsia a costat 200 de lei si nu a putut fi facuta in intregime, asa cum scrie si pe biletul de externare, pentru ca-l durea rau si sangera. Cancerul a acoperit aproape tot colonul si abia mai poate sa mearga la toaleta. Vreau sa-i multumesc si lui Stachie Alexandru, pentru ca e singurul care a donat pana acum. Vad ca am primit doua mesaje private, despre donatii Bitcoin, insa nu stiu cum se face, nu-mi sta capul la asa ceva acum.
    1 point
  5. Un admin sa-i aranjeze primul post din topic (cu nume, iban, banca si poza la analize). Multa sanatate tatalui tau, Alex!
    1 point
  6. Doamne fereste ! Imi pare rau pentru tine si sper ca totul sa se termine cu bine ! Multa sanatate si mult succes cu operatia !
    1 point
  7. Inainte sa donam ... arata-ne si niste acte doveditoare... sa te credem pe cuvant este mai greu
    1 point
×
×
  • Create New...