Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/11/16 in all areas

 1. Recent google ia in considerare protocolul https:// mai mult decat pana acum, iar efectele le-am simtit si eu. Totusi nu recomand certificatele free care tot circula pe net. Studiu de caz: Pe protocol http:// In acelasi timp, certificatul SSL luat la infiintarea site-ului incepe sa dea roade. Desi aveam ambele versiuni up, nu fortam protocolul https:// din .htaccess, google a decis sa-mi rankeze versiunea https:// in schimbul protocolului normal.
  3 points
 2. Asta inseamna sa fi mafiot,sa ai valoare.
  3 points
 3. Chiar deloc, de prin 2014 am renuntat la tool-uri minune care te puneau pe primul loc in google si prefer sa-mi fac off-page prin mini-PBN-ul pe care il am construit ceea ce ma ajuta la niste backlink-uri de calitate la care doar eu am acces. ~$10 de la GeoTrust, la care primesc o asigurare de $10k in caz ca este spart ssl-ul.
  3 points
 4. Salut , m-am hotarat sa impart cu voi experienta din urmatoarea perioada de optimizat campanii, dupa cum spune tiltlu am sa incerc sa monetizez ofertele CPA (Cost per action) promovandule cu ceva recmala ieftina. ZIUA 1 M-am ingresitrat pe https://adpad-v3.ezanga.com de aici o sa cumpar reclama. Am aplicat pentru https://peerfly.com/ de aici o sa iau ofetele CPA. Astept cu nerbdare sa apara HEITARII !
  2 points
 5. In caz ca doriti ceva moca si bun, folositi https://blog.cloudflare.com/introducing-universal-ssl/ Pe langa SSL, ofera si alte facilitati super.
  2 points
 6. GPS hacking (PART 1) Author: virustracker Time: February 4, 2016 Category: default Author: Kevin2600 From: http://drops.wooyun.org/tips/11155 0x00 Preface GPS hacking has alway been a hot topic on security conferences over the past few years. But the contents are over academic and the cost for necessary equipment is too high, which stops many fans from getting started. The appearance of some open source projects, such as GPS-SDR-SIM, and the Keynote speech given by @Wang Kang on Blackhat Europe 2015 have pierced the veil of GPS. This mean
  2 points
 7. Eu cumpar de aici de obicei: https://www.ssls.com/ssl-certificates/comodo-positivessl (15$/3ani).
  1 point
 8. Iti faci cont pe cloudflare, pui link-ul site-ului in cauza, o sa iti dea 2 nameservere. Acum ca ai cele doua nameservere, te duci frumos pe site-ul unde ai cumparat domeniul si pui nameserverele primite de la cloudflare. Done! Astepti propagarea nameserverelor. Pentru mai multe detalii sau sfaturi poti sa imi dai un pm
  1 point
×
×
 • Create New...