Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/15/21 in all areas

  1. Am deschis si eu acel link, cred ca si pe mine vor sa ma cunoasca fetele respective, sper sa nu fii gelos. Vestea buna e ca nu au penis. Vestea rea ca e un spam de 2 lei. Ignori si mergi mai departe.
    2 points
  2. Te referi la antivirale? Vezi asta: https://medicamente.romedic.ro/info/medicamentele-antivirale Gandeste-te la Windows, de ce sa fii infectat cu ransomware si sa incerci sa scapi de el cu cine stie ce "cleaner" (care nu poate face mare lucru) cand poti avea un antivirus actualizat la zi care sa il previna? @gigiRoman - Nu stiu de unde ai informatiile acelea, nu a zis nimeni ca anticorpii dobanditi prin infectie dureaza 3 luni. Ideea cu vaccinul si acele 2 doze o reprezinta tocmai acest lucru: stimuleaza dobandirea anticorpilor in cel mai bun mod posibil, testat de catre ei. De aceea prima doza e mai mica si a doua mai mare, tocmai pentru ca anticorpii sa dureze mai mult, sa isi faca treaba celulele de memorie T (parca). Edit: Klaus s-a vaccinat: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/klaus-iohannis-se-vaccineaza-anti-covid-la-ora-10-00-1434453 , deci problema e pe jumatate rezolvata. O sa o fac si eu cand imi vine randul. Apropo, mi-a dat mesaj privat Klaus, cica chip-ul ii cere licenta, zicea sa-i dau cont de filelist sa isi descarce una, sau un crack, are cineva cont filelist de dat?
    1 point
  3. De ce vaccin si nu antidot?
    1 point
  4. Salut, Presupun ca toata lumea a inteles cum functioneaza vaccinul din filmuletul dr. romance stabilite in Suedia. Se ia proteina din tepii virusului, se pune intr-o bula de grasime, apoi se injecteaza, iar in corp ajunge la celule, intra, merge la mitocondrie, mitocondria o replica, apoi brusc celula capata tepii, celulele albe alerteaza si rezultatul e ca se formeaza anticorpii. Ce nu am inteles eu: la cate celule si la ce tip de celule (la hematii sau la leucocite de exemplu) se duce proteina?nu e posibil ca replicarea sa nu poata fi oprita si astfel sa se ajunga la o boala autoimuna? celulele albe nu stiu sa faca diferenta intre un virus si o celula mutanta? Practic acum arn mesager ar putea vindeca hiv si ebola? P.S.:Am un coleg de munca diagnosticat cu o boala autoimuna, caruia dr. i-a recomandat sa evite vaccinul.
    1 point
  5. Returneaza-l la proprietar
    0 points
×
×
  • Create New...