Jump to content

Htich

Active Members
  • Posts

    550
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Htich

  1. Htich

    Pagaina Fb

    up! O cumunitate de oameni muncitori nu se ajuta intre ei
  2. cauta cuvinte "keIe" pe google ( exemplu index.of."keIe" )
  3. Htich

    Pagaina Fb

    Multumesc mult , astept cu nerabdare idei din partea ta (sau a altora)
  4. Htich

    Pagaina Fb

    Nu am nevoie de pagini cu n x likuri , precizez pagina care am pus-o in topic este a mea . Incerc sa fac un hobby de genul ( de mult mi-am dorit sa fac asa ceva , dar nu am avut "idei" ) Multumesc.
  5. Htich

    Pagaina Fb

    Tocmai ce am precizat .... Actiunea trebuie sa fie ca ritabila / fara $ / .. Mai pe romaneste (fara sa fiu nesimtit / arogant ) daca vrei sa ma ajuti bine , iar daca nu iara este bine . Oricum iti multumesc ca esti atent la detalii !
  6. Htich

    Pagaina Fb

    Ceau , De mult nu am mai facut un post pe acest forum ( singurul care il mai navighez din cand in cand ) , fac un apel la cei care pot sa ofere (non-cost/donatie) cateva Like-uri/Sharuri la o pagina de facebook (http://www.facebook.com/Infumurat/). Apreciez vizitele cat mai multe , nu ma intereseaza din ce tara vin atat timp cat exista trafic (1000 de pers. / imi rama 10 pe fiecare saptamana). LE : Nu vreau sa ma luati cu raspunsuri de genul ( iti vand like-uri pt 2/5/1000 $ ) Multumesc anticipat.
  7. Este la fel ca cel postat de Pacalici Nu mai postati daca habar nu aveti despre ce este vorba . Multumesc !
  8. L-am incercat ieri si problema este ca nu se downloadeaza nimica .
  9. Buna ziua , sper ca am deschis postul unde trebuia daca nu rog un admin sa il mute unde trebuie .. As putea sa imi oferiti un key sau un alt fel de program ce nu necesita sa il cumperi sau care sa ceara $$ . Eu am gasit pe http://www.driverscape.com/download/mass-storage-controller " Mass Storage Controller Drivers Download Description: Mass Storage Controller Driver Installer File Version: 8.5 File Size: 2.33M Supported OS: Windows 10, Windows 8.1, Windows 7, Windows Vista, Windows XP " Si trebuie sa ma inregistrez si sa cumpar un key. Daca stiti alt program sau ceva care sa nu necesite $ . Multumesc anticipat.
  10. Pai si care crezi ca este mai safe ? Telegram sau Jabber ?
  11. 11 conturi alese aleatori , nici unu bun . //Le , 1 mi-a dat password don't mach !
  12. Toate cele bune si sa ai parte doar de ce vrei tu ( curve , caviar si cocain ) !
  13. wtf , pai si cum a putut accesa doar contul tau , ai laptopul/pc-ul curat ?! da-ti un scan cu antivirus la pc si vezi ce "se intampla doctore" . Daca e curat atuncea da-i 1-2-3 pm-uri la moderatori cu problema ta si gaseste o solutie sa te creada ca acel cont ti-a fost spart.
  14. deja ti-a zis rezultatul ) baga ca url google sau alte domenii mai mari !
  15. Htich

    free proxy's

    @pinkman cauta frate pe google, gen "free proxy uk" , lenea asta... lel
  16. @meow ce erori iti da, lasa aicea ce problema intampini si poate reusim sa ii dam de cap.
  17. Western Union Bug Bounty Program Details Managed Bug Bounty program by Bugcrowd Rewards scope – $100 to 5,000 Requires explicit permission to disclose the results of a submission Practic si corect ar trebuii sa primiti mim. 100 $ , din ce a aratat @hate.me ( ma refer la acel blog ) .
  18. ce satana mai e si asta ?! pe bune ai prins ciuda pe @Nytro si nu stii cum sa-l faci sa sufere ?! Iti inchiriez 2 Moldoveni , plata prin Btc , ii folosesti de la facut curatenie pana la curatat de cartofi!
  19. Si cand ma gandeam ca L-am prins de picior , e sansa mea , a ta , a voastra de facut $ reiese ca e doar un kkt in balta, bazandu-ma pe ce a-ti spus voi , fuck them !
  20. Numai ce am primit pe facebook , un mesaj de la o tipa anonimata cu mesajul : Buna ziua, numele meu este Alina Duta, v-am adaugat in lista de prieteni intrucat am o afacere pe care o dezvolt on line in 155 de tari impreuna cu mai multe persoane tenace, deschise si increzatoare si care vor un stil de viata sanatos si independent. Consider ca va potriviti cu profilul colaboratorilor pe care ii cautam si sunt sigura ca puteti avea acelasi succes la fel ca fiecare dintre noi. Daca doriti sa lucrati part time, full time, de acasa sau oriunde in lume, vizionati urmatorul filmulet de cateva minute. Datele solicitate raman in baza mea personala de date. Multumesc. Job de acas? A incercat cineva acest job de acasa? Daca da sa lase un replay ca sa stiu ce trebuie facut sau ce cerinte trebuiesc ca sa facem si noi un ban extra.
  21. La multi (B)Ani @hate.me, toate cele bune si sanatate tie si celor dragi tie . Iti doresc sa ne inca un "mentor" pe forum ca si alti la bine si la rau .
  22. azi unu , maine altu , si tot asa ! si se fac bani pentru o vila in Berceni!
  23. clar , vezi sa nu iei si tu tapa
×
×
  • Create New...