Jump to content

Sim Master

Active Members
  • Posts

    618
  • Joined

  • Days Won

    3

Sim Master last won the day on September 28 2019

Sim Master had the most liked content!

Profile Information

  • Gender
    Male

Converted

  • Location
    Timisoara
  • Occupation
    Developer

Recent Profile Visitors

4621 profile views

Sim Master's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

131

Reputation

  1. In teorie da, ANAF poate colabora cu băncile străine pentru poprirea conturilor, dar și băncile străine au libertatea de a refuza ANAFul, spre deosebire de cele din România. Ca să fiu și eu ontopic, Revolut mai are o treaba utila dar care e pe conturile premium. Cea cu cardurile de unica folosință, care se "distrug" după prima tranzacție. E buna pentru testat sau creat conturi pe site-urile care cer un card valid, dar la care vrei sa fii sigur ca nu iti mai pot lua bani după.
  2. ANAF trimite cererea de poprire tuturor bancilor din Romania. Skrill nu e o banca, deci nu va primi nicio instiintare. La fel cum nici banii din PayPal nu iti vor fi blocati. In plus de asta, ti-ai dat CNP-ul pe Skrill ca sa te poata identifica?
  3. Din cand in cand mai codez cate ceva care cred ca merita prezentat. Cum tot talentul meu de marketing se rezuma la postatul aici pe forum, am sa fac la fel si de data asta, ca poate mai castig cativa utilizatori. Pe scurt, am creat o extensie de browser care introduce date fake in formulare si face toata testarea mai comoda. Practic se foloseste de libraria asta, dar stie si alte trucuri. Mai multe chiar. Daca e cineva interesat de asa ceva si vrea sa o incerce, o poate gasi aici: Link pentru Chrome Link pentru Firefox
  4. In php e facut jocul ala, care arata la fel de mai bine de 10 ani si care, surprinzator, inca mai exista.
  5. Programarea web la facultate, cel putin la cele din Timisoara, e bagata la "si altele".
  6. Se mai intampla si in alte aplicatii, sau doar in youtube? Ai idee daca atunci cand se micsoreaza volumul, se reflecta si in "sliderul" de volum?
  7. Inlocuieste liniile astea: $timed = $datetime->format('Y-m-d\TH:i:sP'); echo '<lastmod>'.$timed.' etc</lastmod>'; cu astea: $timed = $datetime->format('c'); echo '<lastmod>'.$timed.'</lastmod>';
  8. Banuiesc ca daca adaug linia asta oriunde in cod, dar in afara functiei spin_roulette, desigur, pot prezice viitoarele "rotiri"? random.seed(1) Nu pare sa incalce niciuna din regulile scrise de tine.
  9. Sim Master

    da

    Daca n-ar fi atatea popupuri canceroase, la fel ca pe restul siturilor similare, chiar ar fi o vizionare placuta.
  10. Si nu poti sa-l faci din Ollydbg sa sara peste verificarea de licenta, sau sa accepte orice licenta i-ai adauga? Doar o perere.
  11. Banuiesc ca doar cu conturile care au o adresa asociata din Spania merg.
  12. Teoretic, daca ai noroc se poate intampla sa iti genereze o adresa care are deja bani pe ea. Dar ai mai multe sanse sa castigi la loto de mai multe ori consecutiv decat sa se intample asta.
  13. Le va folosi pentru a-si "antrena" AI-ul si pentru a-ti oferi reclame targetate in functie de ce se afla in poze. Nu vor fi facute publice si nici nu iti vor disparea vreodata, daca asta te ingrijoreaza. In caz ca vreodata va veni ziua in care Google Photos va disparea (desi improbabil in momentul de fata), Google cu siguranta iti va da timp cel putin un an de zile sa gasesti o alternativa pentru a-ti muta pozele.
  14. Am sa-ncerc sa-mi aduc aminte de tot ce-ai spus la urmatoarea friptura de pui pe care o s-o mananc. Chiar daca-i adevarat tot ce-ai scris acolo, nu e ca si cum eu, un nimeni pe lume, as putea sa schimb ceva in privinta asta. Nici nu mi-am propus asta. Animalele tot or sa moara, iar lumea tot o sa le manance sau o sa le poarte. Daca vrei tu sa schimbi ceva in privinta asta, mult succes, dar RST nu e locul potrivit de unde sa incepi. Si nu cu ignoranti ca mine. Cat despre sanatate, cred ca ma otravesc eu zilnic mult mai eficient decat o fac pesticidele si alte minuni cu care se stropesc plantele sau se pun in mancarea animalelor.
×
×
  • Create New...