Jump to content

hater

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

About hater

  • Birthday 10/18/1990

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

hater's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

17

Reputation

  1. Cred ca este ok putin thc de inceput sa poti sa construiesti o toleranta , cred ca 0.2% thc este putin dar pun pariu ca efectul psihoactiv o sa se simta si nu ai vrea un trip urat, CBD ajuta enorm mai ales daca folosesti alte medicamente cu efecte adverse. Nu ai vrea un ulei prea puternic la inceput, in USA copiii cu epilepsie iau doze masive de ulei dupa ce cresc o toleranta care nici un fumator de 40 de ani de ganja nu o are.
  2. Despre cannabis poti incerca CERTIFIED ORGANIC HERBAL HEALING OILS te descurci tu , sau poti oricand sa faci rost. Celulele se sinucid in contact cu thc si cbd.
  3. nu imi face placere am dat dislike pentru titlul postului , pentru continut care putea fii tot in primul post fara sa vii cu vnc-uri cu parola 123 si 1234 care nu ai ce face cu ele , poate sa ii dai retardatului Terra ala sa isi puna redirectele de cs pe ele
  4. am eu depinde ce faci iti dau gratis da un pm cu jabber id sau ceva
  5. ma intereseaza si pe mine scanerul de pcanywhere

  6. hater

    Deleted

    https://www.youtube.com/watch?v=CXssW-QGXX0 urmatorul video cum sa fii hacher pe rst
  7. Si cam asa a ajuns RST fratilor! Toti ratatii au VIP si userii care primeau ban din 2 in 2 zile acum au sute de posturi? Moderatori care dau ban din motiv personal , copiii ratati care se dau hecheri etc. , si eu primesc ban pentru ca injur? Sa va dau la muie ca stricati o comunitate care pentru unii a fost ca o scoala! Ratatilor singura chestie pe care ati reusit sa o faceti este sa alungati persoanele vechi de pe forum si sa aduceti ratati ca astia sa copieze posturi de pe forumuri sa se certe si sa vorbeasca despre chestii care nu au habar! Astept inca un ban ca data trecuta sa va dau la muie daca vorbesc degeaba!
  8. fara caterinca dar nucile arata bine! fac foarte bine la sanatate! pace
  9. Tutorialul asta era mai asteptat ca Iphone 6!! Cel mai tutorial nota 10!
  10. nu fac parte din aia care zici tu in nici un fel si nu stau acum sa explic aici ce fumez si ca imi fac omleta lol hai sa vorbim pe topic nu sa vorbim ce am facut fiecare si cat de traumatizati am ramas! onelove @SynTAX am citit destul si multi vorbesc de pierdere de neuroni amnezie etc dar nimic si nimeni nu a demonstrat ca asta face iarba
  11. Ai habar despre ce vorbesti aici?Ai citit asta undeva sau stii de la Iceman ala? Daca ai sursa de unde ai scos astea poti sa postezi sa aflam si noi astia mai prosti cum prajim neuronii cu iarba.
×
×
  • Create New...