Jump to content

bustamante

Active Members
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

About bustamante

  • Birthday 07/17/1985

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

bustamante's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

14

Reputation

  1. merita, mai ales ca orele se tin seara, dar daca esti serios va trebui sa depui eforturi consistente pe cont propriu, mult timp dupa... ps. din cate stiu cursurile la infoacademy dureaza cam 1 luna jumate (odata pe saptamana)
  2. ai gresit forumul...incearca pe libertatea
  3. zice nenea pe site: "Cum câ?tigi o sut? de mii de euro. Clic aici!" ce le mai caca mintea la unii..lenea asta din oameni.
  4. Rusia si poporul rus nu cred au treaba cu razboiul ala ..doar o mana de psihopati care conduc tara dupa propriile lor interese si ambitii personale sunt cei care ar trebui trasi la raspundere
  5. trebuia sa ii ceri sa vezi un portofoliu
  6. vezi ca intre butoane ai o zona libera de 1-2 mm care te scoate afara daca dai cu mouse-ul peste ea. Mareste zonele din css pt hover si iti va merge perfect.
  7. gazduirea + domeniul poate costa anula intre 40 si 100 de euro pentru un site mic. Depinde ce servicii iti trebuiesc, marimea magazinului, etc... - oferte de creare magazine online gasesti pe google garla.. - poti lua in considerarea si salariul unei persoane care sa administreze lunar site-ul (introducere de noi produse, etc) multa bafta!
  8. Atata timp cat companiile respective nu publica codul sursa (adica sa il faca Open Source) al programelor, nu vom avea de unde sa stim niciodata. La fel si cu windowsul si multe altele...
  9. cine mai voteaza la toamna, decat tiganii (pardon rromii) si pensionarii.. 5.375.000 de persoane pensionare si cu 2.000.000 de rromi = 50% voturi
  10. cum zice si george2013, e normal sa nu iti vada toti rami pe 32 de biti. Eu as recomanda sa iti faci un usb bootabil cu Rufus. Exista posibilitatea ca si usb-ul sau dvd-ul sa nu fie bune.
  11. doar ce m-am inregsitrat pe butonul de register fara invitatie..
  12. Aveam intr-un timp pe piatadelinkuri cont de care am si uitat. Intrebarea mea este se merita un cont acolo si mai ales investiti banuti ?
×
×
  • Create New...