Jump to content

bustamante

Active Members
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bustamante

  1. merita, mai ales ca orele se tin seara, dar daca esti serios va trebui sa depui eforturi consistente pe cont propriu, mult timp dupa... ps. din cate stiu cursurile la infoacademy dureaza cam 1 luna jumate (odata pe saptamana)
  2. ai gresit forumul...incearca pe libertatea
  3. zice nenea pe site: "Cum câ?tigi o sut? de mii de euro. Clic aici!" ce le mai caca mintea la unii..lenea asta din oameni.
  4. Rusia si poporul rus nu cred au treaba cu razboiul ala ..doar o mana de psihopati care conduc tara dupa propriile lor interese si ambitii personale sunt cei care ar trebui trasi la raspundere
  5. trebuia sa ii ceri sa vezi un portofoliu
  6. vezi ca intre butoane ai o zona libera de 1-2 mm care te scoate afara daca dai cu mouse-ul peste ea. Mareste zonele din css pt hover si iti va merge perfect.
  7. gazduirea + domeniul poate costa anula intre 40 si 100 de euro pentru un site mic. Depinde ce servicii iti trebuiesc, marimea magazinului, etc... - oferte de creare magazine online gasesti pe google garla.. - poti lua in considerarea si salariul unei persoane care sa administreze lunar site-ul (introducere de noi produse, etc) multa bafta!
  8. Atata timp cat companiile respective nu publica codul sursa (adica sa il faca Open Source) al programelor, nu vom avea de unde sa stim niciodata. La fel si cu windowsul si multe altele...
  9. cine mai voteaza la toamna, decat tiganii (pardon rromii) si pensionarii.. 5.375.000 de persoane pensionare si cu 2.000.000 de rromi = 50% voturi
  10. cum zice si george2013, e normal sa nu iti vada toti rami pe 32 de biti. Eu as recomanda sa iti faci un usb bootabil cu Rufus. Exista posibilitatea ca si usb-ul sau dvd-ul sa nu fie bune.
  11. doar ce m-am inregsitrat pe butonul de register fara invitatie..
  12. Aveam intr-un timp pe piatadelinkuri cont de care am si uitat. Intrebarea mea este se merita un cont acolo si mai ales investiti banuti ?
  13. Mare-i gradina lui Dumnezeu si multi prosti au sarit gardul cand poarta era larg deschisa.
  14. Daca nu iti mai vede mbr-ul il poti repara in felul urmator: de la CMD promt tasteaza > bootrec /fixmbr (writes mbr but does not overwrite partition table) sau tasteaza> bootrec /fixboot (writes new boot sector to system partition) sau tasteaza> bootrec /rebuildbcd (scans for other OS’s, unlike rebuildbcd it allows you to select the OS’s you want to add to bcd) Reboot
  15. Se pare ca Filelist nu a mai dat invitatii gratis de f. mult timp. Parerea mea este ca politica lor s-a schimbat pentru a te obliga sa cumperi cont de VIP. Spre exemplu cu cel putin 6 euro poti cumpara un cont VIP 2 luni si ai 10 invitatii incluse. Daca ai un prieten apropiat cu cont acolo si 6 euro de dat, poti alege si metoda asta.
  16. Sunt de acord cu tine, dar din pacate americanii au de mult acces la bazele de date FB, yahoo, youtube si mai ales la comp voastre care folosesc acel "malware" numit windows:)
  17. "Mata-i grasa" ..? Care e faza cu asta?
  18. sincer nu am incercat decat photoshop cs6, si cs2 (varianta gratis) si au mers ok. Pachetul pt cs6 nu l-am luat de pe site-ul adobe ci sub forma unui repack special pt linux alaturi de alte module care fac programul sa mearga in WINE (un emulator pt exe-uri specifice windowsului) iti recomand sa intri aici WineHQ - Browse Applications unde poti sa cauti "adobe" si sa vezi un rating al functionalitatii conform versiunii pe care o doresti sa o instalezi (CS 1, 2, 3...) in functie de versiunea WINE. Trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare:) PS: poti sa inlocuiesti dreamweaverul cu "geany" un programel super ok pt linux aici este tutorialul pentru instalare http://ajwebdesigner.in/blog/install-photoshop-cs6-on-linux-ubuntu-13-04/
  19. e o problema a driverelor care depind mult de tipul modulului de wifi pe care il ai in laptop.
  20. Linux Mint Linux Mint 17 "Qiana" Edition (cel bazat pe ubuntu 14.04) - e dragoste la prima vedere:) testat photoshop, filme, torrente, video, etc..daca nu iti merge photoshopul da-mi un pm ca iti dau eu indicatii pt instalarea cu Wine. Eu am un HP 4540s.
  21. eu instalez de regula "classic shell" si scap de buba!
  22. Poate va stricati PR de la google.. Din cate mi-aduc aminte, poate ma insel, dar Google avea cateva reguli de depunctare pentru backlink-urile generate in masa, generate in prea scurt timp (gen cateva zile) sau in domenii care nu au legatura cu site-ul vostru. Multumim totusi pentru programel
×
×
  • Create New...