Jump to content

gixman

Members
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gixman

  1. sunt gay si o iau in cur astept oferte pe privat. <3 :*:*:*:*
  2. Cauti pe Google hex editor si cred ca se introduce fiecare string pe rand sau faci un fisier.asm cu comenzile si il inserezi...momentan nimic dar mai incercam:))
  3. acuma na daca ii mananca in fund sa se lafaie in bani,mai ales aia de la Bustuchini,auzisem de ei de la niste tovarasi cum fraudau ei:sa duceau baietii la mare pozau barcile,yahturile,mainile etc tot ce sa vedea ca e de clasa mare -LUX cum s-ar spune,si ei din acel moment ce faceau-aveau facute din aparatu acela de bon fiscal facut un sistem in asa fel sa citeasca cardurile magnetice-deci baietii erau marfa in electronica + cu skim ce mai aveau faceau oamenii,si astia au fost parati,cam asa sa aude prin zona cum ca ei prin sat erau cei mai tari din parcare-logica iti faci tu vila si iti pui camere de supravegere...si cum sunt batranii ce vrajeli au bagat,aa mama ala a lu X si Y..da ala sa ocupa cu droguri si alte alea..da acuma ce sa faci baietii acuma sa pregatesc sa foloseasca sapun lichid!! PS:asta ca fapt difers ca sunt multe magarii in GJ si ce conteaza cel mai mult este DISCRETIA,tacerea e de aur!!
  4. so?? crezi cas singurul care posteaza sau imparte cu voi niste cryptere sau mai stiu yo ce?? hai man sa fim seriosi...we live in ROMANIA,eram sigur c-o sa se intample asta ca unu o sa scrie aici ca l-am luat de pe hf dar asta no sa mai fie valabil ca e dus crypterul in momentul de fata ca i-am vazut si yo pe astia ca au facut scandal pe hf cu chestia aia si cu ce scop?? omu acuma sa enervat isi face banu acuma si il doare in basca daca il mai imparte sau nu.so chill have a smoke si relax,ca deja facem deviem de la subiect!!
  5. o fi public da si daca copilashii le descarca si dupaia tipa in gura mare VIRUS..HUO...VIRUS... nu mai este bun..ca sunt specimene care nu stiu sa aiba "grija" de aceste programele..
  6. Testat pe : -BlackShades[-] -CyberGate[x] -DarkComet[-] -Spy-Net-netestat inca -iStealer 6.0[-] -iStealer 6.3[-] Download Link: 2shared - download crypterFUD.rar Password : Encrypted->Tigo-3fX->Armon-64->HAZZ-15(x2)->ZONG22 Macar la astea sa mearga...la cybergate nu mai merge.
  7. nytro sunt curious probele sportive sunt exact ca la Academie de Politie? sau difera..si de exmplu la interviul de evaluare ce poate sa iti dea?
  8. mda...acuma de.... Traim in Romania si asta ne ocupa tot impul...la pretul ala ce credeai ca iti da si un trening?? sau o pereche de sosete?
  9. gixman

    Fun stuff

    sau asta =) pot fii ATM-urile virusate
  10. sau asta http://nod32sky.com
  11. ba da nu te lasi...cum sa transformi informatie .....in VIN...si te mai si taxeaza..iti trimit un fax..YOU HAVE DOWNLAODED RED WHINE(you can try beta whine)
  12. gixman

    Caterinca

    Nenorocitu @ Cafe DeKo: cand mi-am cumparat cartea Kamasutra ...atunci am realizat ca ai carte ai parte )
  13. iaute virusul vostru manele...http://www.wall-street.ro/articol/IT-C-Tehnologie/2618/Virus-anti-manele.html si cel mai tare ar fi sa reuseasca sa faca unu in java pt telefoanele mobile..ATUNCI CHIAR CA AR IESI HAOS
  14. READ>>>http://www.adequacy.org/public/stories/2001.12.2.42056.2147.html
  15. viitorul virus SKYNET (or should i say Conficker) ne vom lupta cu TERMINATORI, cu roboti santrinele
  16. sa vezi filmul in cmd la aia e bun http://www.asciimation.co.nz/
  17. Un mic film facut cei de la Microsoft: dati START>>>>RUN>>>si scrieti telnet towel.blinkenlights.nl,va va aparea cu un fel de prezentare ca la un film de 20 Century Fox..depinde ce film yo am Razboiul Stelelor
  18. dar de asta ce ziceti saracu http://www.youtube.com/watch?v=sQEHlNZJJf0&feature=related&fmt=18
  19. e in gen astuia dar fara poze si extensii + ce scrii tu e chiar raspunsul la el: http://www.peteranswers.com/
  20. Phishing Pages is mai putine dar sunt cele mai necesare si cunoscute Anonym Clone AOL - AIM FaceBook FlickR FreeDomain Clone FreeWebs Gmail Google Search Engine Clone Habbohotel HotScripts Clone ICQ ImagesHack Clone Itunes Megaupload MySpace Clone PhotoBucket Playstation Underground PornoTube RapidSendIt Clone RapidShare RapidShare.de Clone Ripway SaveFile Clone SendSpace Skype Steam Tripod - Lycos UploadGalaxy Clone Usenext WhatIsMyIP Clone Windows Live Yahoo YouSendIt Clone YouTube YouTube Clone Code: http://rapidshare.com/files/85143789/Phishing_Pages.rar
  21. tu esti o piesa importanta.tu esti totul pt ceilalti.asa ca nu te poti razgandi la ce poti face.hmmmm?? cam ciudate testele astea:)) dar funny la mee.. <a href="http://www.bbspot.com/News/2004/10/extension_quiz.php"><img src="http://www.bbspot.com/Images/News_Features/2004/10/file_extensions/ogg.jpg" width="300" height="90" border="0" alt="You are .ogg Even though many people consider you cool and happening, a lot still find that you're a bit too weird to hang out with."><br>Which File Extension are You?</a>
  22. ia aici Net FrameWork-ul si gata te-ai rezolvat http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=0856eacb-4362-4b0d-8edd-aab15c5e04f5&displaylang=en
  23. si de exemplu daca il trimit la cineva servarul ...cat timp sta deschis serv ca sa inregistreze dak persoana respectiva isi stinge pc si dupaia il reaprinde mai e valabil serv ??
×
×
  • Create New...