Jump to content

iam60

Active Members
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

About iam60

  • Birthday 06/11/1999

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

iam60's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-3

Reputation

  1. Dupa id-ul de mess ce il pune ala acolo e un user de pe aici, mai vechi.Cred ca e banat pentru alta teapa deja. //Edit : Ala e , e deja banat pentru alte tepe. https://rstforums.com/forum/members/htbrain/
  2. @Byte-ul , acu sa mai zici tu ca ai facut stealerul ala in scopuri educationale.
  3. Uite unde te-a dus "meseria" ta de cracker.Ai crackuit la conturi porno pana ai ajuns sa vezi atatea filmulete incat sa ai favoriti.
  4. iam60

    Cont filelist

    Nu ca ar fi o performanta pentru tine ca ai facut 4 posturi aici , tu fiind campion pe sate la asta.Cere in pula mea sa iti faca Thread closed daca nu vrei sa iti vorbeasca in thread si punct.
  5. Scoate Dns Jumper si Dns Crypt , alege un Openvpn de usa sau ce vrei si fa testul dupa aia.
  6. https://rstforums.com/forum/88565-cont-filelist-free-post566815.rst#post566815 De acolo s-a "furat" un cont cu ratie 42,73 . Si tot individul asta care a luat conturile si le-a schimbat parola fiind banat in threadul asta : https://rstforums.com/forum/96237-conturi-filelist-ro.rst?highlight=filelist
  7. Pentru ca e logic ce faci cu ele , de aia. Cumpar si eu conturi de ebay cu 1000+ feedback pozitiv ca vreau sa imi cumpar o pereche de sosete si eu nu am cont.
  8. Bine ca esti tu destept.Nu stiu ce plm ai putea face cu ele in afara de a carda jocuri si gifturi profitand de faptul ca sunt vechi.Aceleasi cereri sunt si pe forumuri mai underground.
  9. L-a pus gresit de 3 ori si nu are cont de google pe ea.Hoti jegosi ce sunteti
  10. De ce ar cumpara unul conturi de steam vechi in fara faptului ca face frauda cu VCC, virtual cedit cards?Pe alte forumuri e in floare metoda,aici va intreaba mai incetisor. Edit// La VCC nu e ca la CC, nu au AVS si nu are cine face chargeback,asa ca prostiile alea ce le cumpara raman pe cont.
  11. A injurat , n-a injurat , nu trebuia sa ii dai kick.Asa cum a zis , o sa iti para rau.Fac pariu ca tot staff-ul are pm de el acu .Indata apare Nytro
  12. Cred ca e a-5-a oara cand te vad ca aduci aminte de descinderile din 2012 si ´´ nu ati fost acolo in 2012´´ .Ce vezi tu asa interesant in ce au facut aia? Ca i-au turnat ca pe niste dobitoci?Sunt altii ce au facut, s-au lasat si acu sunt la casa lor cu treburi legale.Nici aia nu merita dati exemplu,dar sunt cu mult peste mucosii turnati atunci.
  13. Multa lume face donatii.Te intrebi de ce nu ii vezi ? Pentru ca nu fac faptele pentru a se filma si arata ce au facut.Concluzie ? Muie.Fa ce ai de facut fara sa te arati pe net.
  14. Ca sa vezi cat e de prost : Ce e ala ma ? Un router ?Nici engleza nu stii macar sa citesti ce scrie acolo? Ca paralel oricum esti in domeniu , dar citeste ce scrie macar.
×
×
  • Create New...