Jump to content

theandruala

Active Members
 • Content count

  513
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

theandruala last won the day on April 4

theandruala had the most liked content!

Community Reputation

143 Excellent

2 Followers

About theandruala

 • Rank
  Registered user
 • Birthday January 29

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  .Object

Recent Profile Visitors

2386 profile views
 1. Interpretare caractere Android si iOS

  Codul emoticonului este universal, el arata ASEMANATOR pe orice dispozitiv.
 2. Encriptare FileVault

  Iei toate cablurile de net din casa, si le tai, sa vezi ce sigur o sa fii. Vrei identitate protejata?Nu-ti da datele pe toate rahaturile de site-uri, renunta la telefon, laptop, smartwatch, etc :).
 3. Despre clonarea de carduri

  Esti constient ca cardul are si un chip, nu? Daca ai memorie fotografica buna, desenezi un chip si gata, l-ai clonat.
 4. caut programator , platesc 100E

  Da-mi un pm cu detaliile, de preferat pagina, si ce buton vrei apasat.
 5. Caut Porgramator Android

  Am nevoie de o aplicatie pentru programari medicale. *that escalated quickly image*
 6. Vector watch

  Salut. Deține cineva un cont de vector watch, de pe vremea cand nu era cumpărat de fitbit? Ma interesează deoarece eu personal nu pot face nici un "stream", acest drept a fost eliminat când compania a fost cumpărată, pot doar face alte "fețe". Tind sa cred ca cei cu conturi vechi încă o pot face. 12: If I have created and submitted a watch-face and stream, will I still be able to up update them through my existing developer account?Yes, registered developers will be able to update and publish existing watch faces and streams. The approval process stays the same. Dacă poate cineva sa ma ajute, sau știe pe cineva care deține un ceas de la vector, l-aș ruga sa îmi lase un pm. Thx.
 7. Inlaturare parola arhiva zip

  De curiozitate... Poți spune cât a durat? Și cât de mare era parola, ce caractere conținea? Alpha upper/lower / numerice / special chars / etc?
 8. Si pl in cur si sufletu' in rai... Sigur au gasit hecarii ceva superexploit sa scoti parola de la administrator cand esti pe guest fara cd/etc. Am auzit ca aia de la smart-pc-expert.com te pot ajuta. Sau baga un amarat de stick ca nu mori.
 9. Help for me ? Password decyrpt ?

  Dar unde-ai gasit parola aia?
 10. Ce telefoane detineti?

  OC la telefon, useless. Insa underclock e ceva, Anyway, doar eu ma simt ca pe TPU in topicul asta?
 11. Email Extractor

  Nu v-ati prins...si-a facut cont doar sa ceara asa ceva...nici nu s-a obosit sa caute pe net, a zis ce vrea, ca aici e mai rau ca la piata."Am nevoie de un email extrctor crackuit, care sa le si testeze, sa imi aratati si cum se foloseste, si normal ca gratis, doa ce plm" ZI IN PIZDA MA-TII TE ROG FRUMOS https://stackoverflow.com/questions/42407785/regex-extract-email-from-strings
 12. Adpixo - Castiga bani din Popup

  Poti sa-mi dai o dovada cum primesti 10$ prin btc?Sunt curios cum iti dau aia 10 usd vand in vedere pretul fee-ului... Frumi reff ;(
 13. Robot telefon

  off:Intr-un timp era o optiune la orange, in loc de tonul apelului apelantul auzea orice melodiei voiai tu on:Nu cred ca vei gasi o astfel de aplicatie, ar trebui sa-ti raspunda la telefon si sa spuna ce rahaturi vrei tu. Stiu ca erau cutiile acelea pt telefoane fixe, care faceau ceva de genu, ai putea face un forward catre un tel fix.
 14. Problema ZTE Axon 7

  Si tu pentru ce pizda ma-tii ai ai comentat? Vrei Bypass la googla acc, cauta in pula mea pe net. Mai era unu p fb, pe "Grupul it-istilor", tot de-alde tine.Ia vezi, daca ala a reusit cu ce a gasit pe net, tu nu poti?
 15. Problema ZTE Axon 7

  Poftim http://lmgtfy.com/?q=caut+persoana+care+sa-si+bage+pula+in+gura+mea+ca+nu+stiu+sa+caut+pe+net
×