Jump to content

theandruala

Active Members
 • Content count

  523
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

theandruala last won the day on April 4

theandruala had the most liked content!

Community Reputation

147 Excellent

2 Followers

About theandruala

 • Rank
  Registered user
 • Birthday January 29

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  .Object

Recent Profile Visitors

2667 profile views
 1. theandruala

  Ajutor program java

  Te ajut eu, dar nu moak.
 2. theandruala

  Salut, o intrebare?

  Ceri ajutor dar daca te injura, il iei la pula. Da-i drumu' si invata android.Vrei de toate "moak", dar n-ai fost in stare sa scrii corect.
 3. theandruala

  Salut, o intrebare?

  >faci jocul >postezi pe gplay >ai un joc pentru Android. >postezi pe apple store >te rogi sa fie acceptat >ai joc pentru ios
 4. theandruala

  OCR tabele

  Salut. Știe cineva un soft OCR, care este capabil sa îmi citească datele din niște tabele? In tabele sunt 90% cifre. Tabelul este făcut pe calculator, deci nu este problema de izibilitate. Ideea e ca am nevoie sa primesc output ul organizat pe coloane. Dacă a și folosit cineva și îmi poate spune ce soft a folosit ar fi perfect. Sunt deschis la orice propuneri.
 5. theandruala

  CE IDEI DE JOCURI AVETI ?

  Pentru ce platforma? Ce engine? Ce limbaj?
 6. theandruala

  3D printing: Se poate asa ceva ?

  Din ce știu eu, sper sa nu zic prostii, majoritatea imprimantelor 3d sunt pe baza de anumite tipuri de plastic. Plasticul nu este "moale", este adus la o anumita temperatura la care "devine" moale, urmând sa se întărească. Ca să "topesti metal" ai nevoie de o temperatura mult mai mare, și de o răcire mult mai buna. Dacă scanezi un obiect cu un scanner 3d,da,poți face o copie, dar nu chiar 1:1. La o imprimanta 3d "medie", dpdv al prețului se vor observa mici denivelări. Nu poți picta un tablou, din ce știu eu sunt pe baza de plastic, și nu se va compara deloc cu o "pictura în ulei". Pentru a realiza un obiect 3d,ai nevoie de "schema" obiectului, în 3d.Dexi dacă faci o poza nu rezolvi nimic. Sculptare in marmura... Poți cum a zis și aelius, jet de apa.
 7. theandruala

  Detectie si recunoastere faciala

  Iti adaugi niste led-uri? :? Sau, depinde de camera, ai putea sa-ti pui niste leduri IR, ca sa nu te deranjeze.
 8. theandruala

  Interpretare caractere Android si iOS

  Codul emoticonului este universal, el arata ASEMANATOR pe orice dispozitiv.
 9. theandruala

  Encriptare FileVault

  Iei toate cablurile de net din casa, si le tai, sa vezi ce sigur o sa fii. Vrei identitate protejata?Nu-ti da datele pe toate rahaturile de site-uri, renunta la telefon, laptop, smartwatch, etc :).
 10. theandruala

  Despre clonarea de carduri

  Esti constient ca cardul are si un chip, nu? Daca ai memorie fotografica buna, desenezi un chip si gata, l-ai clonat.
 11. theandruala

  caut programator , platesc 100E

  Da-mi un pm cu detaliile, de preferat pagina, si ce buton vrei apasat.
 12. theandruala

  Caut Porgramator Android

  Am nevoie de o aplicatie pentru programari medicale. *that escalated quickly image*
 13. theandruala

  Vector watch

  Salut. Deține cineva un cont de vector watch, de pe vremea cand nu era cumpărat de fitbit? Ma interesează deoarece eu personal nu pot face nici un "stream", acest drept a fost eliminat când compania a fost cumpărată, pot doar face alte "fețe". Tind sa cred ca cei cu conturi vechi încă o pot face. 12: If I have created and submitted a watch-face and stream, will I still be able to up update them through my existing developer account?Yes, registered developers will be able to update and publish existing watch faces and streams. The approval process stays the same. Dacă poate cineva sa ma ajute, sau știe pe cineva care deține un ceas de la vector, l-aș ruga sa îmi lase un pm. Thx.
 14. theandruala

  Inlaturare parola arhiva zip

  De curiozitate... Poți spune cât a durat? Și cât de mare era parola, ce caractere conținea? Alpha upper/lower / numerice / special chars / etc?
 15. Si pl in cur si sufletu' in rai... Sigur au gasit hecarii ceva superexploit sa scoti parola de la administrator cand esti pe guest fara cd/etc. Am auzit ca aia de la smart-pc-expert.com te pot ajuta. Sau baga un amarat de stick ca nu mori.
×