Jump to content

theandruala

Active Members
 • Content Count

  593
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

theandruala last won the day on February 20

theandruala had the most liked content!

Community Reputation

226 Excellent

2 Followers

About theandruala

 • Rank
  Registered user
 • Birthday January 29

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  .Object

Recent Profile Visitors

3537 profile views
 1. theandruala

  Cumpar Scanner De Rdp

  Ai incercat sa scanezi cu shred?
 2. theandruala

  Retele de calculatoare

  Programarea retelelor de calculatoare. Materie facuta in 2 ani diferiti, part1 = primul an, part2 = al doilea an. In mare parte, cam ce e in part2, e si in partea 1. https://drive.google.com/open?id=1tEbiZT6rYXgWgqFEydH3yPsEgOT-SzH9
 3. theandruala

  Azure gratuit 12 luni + 200$ credit

  Inteleg ca esti prost si n-ai fost in stare sa-ti modifici scriptul ala...dar macar sa cauti pe gogu' "online virtual card" ar trebui sa poti.
 4. theandruala

  Azure gratuit 12 luni + 200$ credit

  card virtual in care nu ai bani
 5. theandruala

  Prevenirea atacurilor DeAuth

  Probabil n-o sa faca mare diferenta, dar hide ssid?
 6. STAI NU STERGE POZELE CU MAMICA-TA INCA
 7. theandruala

  BeRoot Project

  Vb cu administratorul DB-ului, si-i trimiti prin pm o rugaminte, sa-ti dea user si pass. Dar pentru asta, tre sa-i trimiti si o poza cu tine in care iti bagi un deget in c*r.De preferat sa te epilezi inainte.
 8. theandruala

  Sugerare Website

  OFF : Eu pe tine te-as vedea cerand sfaturi despre cum sa te imbogatesti unor oameni care n-au unde sa doarma... ON : Fa un site de fap-challenge.Provocarea e ca utilizatrul sa faca laba la videoclipul pe care-l afisezi random
 9. theandruala

  Iphone facetime

  https://thehackernews.com/2019/01/apple-facetime-privacy-hack.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+TheHackersNews+(The+Hackers+News+-+Security+Blog) Start a FaceTime Video call with any iPhone contact. While your call is dialing, swipe up from the bottom of your iPhone screen and tap 'Add Person.' You can add your own phone number in the 'Add Person' screen. This will start a group FaceTime call including yourself and the person you first called, whose audio you will able to listen in even if he/she hasn't accepted the call yet. What's more? It is also being reported that if the person you first called presses the volume down button or the power button to silence or dismiss the call (in case he/she is in a meeting or busy), his/her iPhone camera will also turn on. This will broadcast the video from their iPhone, while their iPhone screen still displays the incoming call screen.
 10. theandruala

  Raspbery recomandare

  >depinde ce cauti Toate sunt o apa si-un pamant. Kit-urile difera doar ca iti ofera nush ce rahaturi de accesori, gen seturi de pini, adaptor sd, incarcator pt diferite socluri, heatsink, carcasa, etc. Din ce am vazut pe majoritatea site-urilor, cel putin din RO, si ebay, nu renteaza sa cumperi, probabil doar din comoditate. Exemplu de kit pt ce-i treie baiatului: https://www.amazon.com/Vilros-Raspberry-Arcade-Classic-Gamepads/dp/B01J4HTOS8?ref_=fsclp_pl_dp_1 Probabil pe alte site-uri o fi mai ieftin, dar totusi, nu renteaza. Daca iei separat cred ca iesi mult mai ieftin...sau macar acelasi pret, dar o calitate mai ok la cabluri adaptoare etc.Oricum, pt o consola de jocuri care zici ca-s 16 biti, crede ca ar merge si "cea mai chinezarie" de hdmi.
 11. theandruala

  Raspbery recomandare

  Dacă tot o faci, fa-o pana la capăt https://m.gearbest.com/game-controllers/pp_009283200496.html?wid=1433363 Referitor la ce s-a zis mai sus, am avut și eu o tentativa, cu joystick pi3, și atât. Doar o amarat carcasa cu un cooler, și in heatsink primit la pi. A mers ok, după cum a zis și aismen, pe unele emulatoare o sa sacadeze (probabil o sa fie mai ok cu oc). Jocurile de ps1 cred ca sunt cele mai performante jocuri pe care le duce, dar și la alea, unele sacadează, unele nu. Anyway, dacă vrei sa faci investiție doar pt asa ceva... Părerea mea e ca nu rentează. Sunt câteva sute de lei pentru ceva ce vei folosi de câteva ori, destul de puțin.Te joci ceva vechi, și te iau dracii când vezi grafica.
 12. theandruala

  Cafea combinata cu bauturi energizante

  https://www.vice.com/ro/article/eznd9a/am-incercat-modafinilul-drogul-care-te-face-sa-iubesti-munca-si-sa-urasti-orice-altceva-612
 13. theandruala

  Va rog frumos

  Cont cu ajutorul caruia sa-si faca rezervare la ma-sa.
 14. theandruala

  SQL

  Una e sa fii la inceput, alta e sa fii prost si hotarat. SQL Injection SQL injection is a code injection technique that might destroy your database. SQL injection is one of the most common web hacking techniques. SQL injection is the placement of malicious code in SQL statements, via web page input. Primul search din google. Pe alta limba, cu sql injection faci "hecarii" de genul..."ia sa-i dau eu drop table la fraer, mama ce l-am hacherit" Sau te simti baiat cand dau cu select * from paypal_accounts, si devii jmeker, un tinkode2.
 15. theandruala

  SQL

  pff foarte simplu, mai ales daca e un site care-i scris in sql, ca pulame, faci sql injection, si te astepti sa urci schenare pe el.
×