Jump to content

Meteosensibilul

Active Members
  • Posts

    94
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by Meteosensibilul

  1. Le doresc muie eterna si le iau sufletul in pula celor care au scris cacaturi in acest topic, chiar daca povestea e reala sau nu. Sunteti niste avortoni.
  2. Barbat: http://www.vice.com/ro/read/videochat-doua-zile Femeie: Usor, atat timp cat iti arati curul/pizda.
  3. Prietenas, asta e si intentia, sa te pacalesc ca joc metin2... Astea le-am pus la caterinca, daca te uitai la pagina profilului meu numai metin am pus, ca sa fac caterinca, intelegi...? Stiu ca nu ai cum sa intelegi, ca neuronul tau e cam obosit. Incetati cu offtopicul.
  4. Nu te mai opari asa tare la pizda, ca omul a venit ca sa ceara doar chestia asta, nu e ca si cum a mai cerut inca 20 de chestii inainte, si a mai facut si posturi la misto. Si s-a comportat frumos, nu ti-a raspuns la sicane, ca putea sa te si injure. Poate omul vrea sa invete spaniola ca sa plece in strainatate sa munceasca, nu are cunostiinte in IT si nu are cu ce sa te ajute... Asta nu inseamna ca trebuie sa fii nesimtit.
  5. Il folosesti in VM, ce pula mea. Daca voi descarcati rahaturi de la toti necunoscutii si le rulati pe sistemul bun va meritati soarta.
  6. Am fost la mate info man, engleza bilingv... Nu vorbesc prostii. Era perioada cu bacu si am fost ocupat, si m-a durut si-n pula ce-i drept...
  7. Eu nu am dat niciun atestat la scoala ca mi-a fost lene si nu am patit nimic.
  8. Vrea sa ii ia contu bancar a lu masa ca sa bage bani in jocuri
  9. Fi serios coaie, ti-a aratat dovada. E vorba ca a fost marlan, lasa calomniile si comisiile. Voi nu intelegeti rolul acestui topic, Luci vrea sa ne arate ca acel individ nu e de incredere.
  10. Daca povestea asta a ta e reala (si ma indoiesc) ceea ce incearca sa iti zica ceilalti este ca nu e o fapta rea ca l-ai ajutat, dar faptul ca are o varsta mica, si ca nu are o pregatire temeinica in domeniu il va impiedica sa se angajeze pentru ca nu are credibilitate. Pentru el obiectivele actuale sunt sa il adopte cineva, si sa isi termine scoala. Nu incerca sa il arunci pe piata muncii pentru ca nu are sanse, mai bine cauta pe cineva dispus sa il adopte si care poate sa faca asta cu drag, sa nu aiba parte de violenta fizica/verbala.
  11. Pentru cine intreaba am auzit ca dureaza mai mult...
  12. Lasati ma fratilor ca o sa i se intample si lucruri bune, o sa descopere multe lucruri, o sa gaseasca placeri noi............. cum ar fi sexul anal.
  13. Dar parca nu aveai voie legal sa muncesti daca ai sub 16 ani... Nu?
  14. Harddiskul influenteaza FOARTE tare viteza de descarcare. De exemplu, eu cu abonamentul 1gbps de la RDS descarcam pe HDD cu ~50mb/s dar se misca ca rahatul, se vedea ca il fortez la maxim... In schimb pe SSD e alta viata, dar durata de viata a SSD-ului e foarte mult influentata de cat "scrii" pe el, cu alte cuvinte, daca il futi intr-una si descarci in prostie, adica scrii in prostie pe el, nu o sa tina foarte mult.
  15. Am trimis si eu din putinul meu, sper sa va descurcati si va doresc sanatate, ca e mai buna decat toate...
  16. Romtelecom avea niste servicii de tot cacatul, de toata pula, muite, futute, gaozarite, slobozite in gura, cred ca Telekom doar a preluat infrastructura si nu a imbunatatit nimic.
  17. Asta este motivul. Poti intreba cat mai dureaza perioada contractuala, nu e nicio problema daca intrebi asta.
  18. Inseamna ca ti-au dat ceva la promotie, mie imi dadusera un laptop acum vreo 8 ani, si mi-au imputat ca trebuie sa raman la ei obligatoriu un an sau 2, nu mai tin minte. Dar daca nu ai luat nimic de la ei, ESTE ILEGAL SI ABUZIV sa nu iti acorde rezilierea contractului sau sa iti impuna conditii de genul.
  19. Stii ca poti intrerupe contractul cu ei cand vrei tu... Asa am facut si eu cu ei cand erau Romtelecom, bine, m-au sunat si m-au tot asaltat cu oferte "beton", dar le-am zis sa si le indese in gaoaza si am reziliat.
  20. Ca o referinta, Nytro si altii i-au banat conturile acestui individ de multe ori, dar continua sa revina pe forum. Decizia iti apartine.
  21. Nici cu refresh, nici cu alt browser, nici cu clear cache/cookies nu merge.
×
×
  • Create New...