Jump to content

RazvanDC

Active Members
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by RazvanDC

  1. Sa va țină vaccinul de foame, atunci când Werner și corupții lui din Uniunea Europeană va vor pune taxe și impozite sa le cereți micul ăla pentru vaccin ca de îmbolnăvit tot va veți îmbolnăvi de murit oricum veți muri ca oricine este dator cu o moarte. Nu veți beneficia de nimic pentru ca ați fost pe val și vati vaccinat la ordinul corupților, poate doar de o muie de la politicieni și dreptul deca casca ochii in vitrine la mall dar nu veți avea bani sa cumpărați mai nimic deoarece aveți facturi mari de plătit, asigurări,etc.
  2. Rețeaua asta INEP cam spală bani de vreo 30 de ani cu PSD-ul au început și nu au făcut nici un kkat pana acuma pentru populație iar din ce am auzit li se pregătește și ceva pe la DNA soon Ce avertizare frate ca lor pe pika serverele când bate vântul mai tare aia nu știu decât sa combine sirienii și ong-urile din ce vorbesc babele prin târg. Eu nici nu M-as obosi sa le fac reclama Mai multe șanse sunt sa ma cace un porumbel decât sa îmi zică Romanian Seismic Network sau forumurile alea ongiste când urmează un cutremur LoL Poate se va schimba ceva și in țara asta de cacao.
  3. Pai ai votat USR/PNL și acuma nu îți ajunge salariul? Dute frate la USR/PNL sa te împrumute și arată-le votul pe buletin. Vai ce ma bucur pentru ăștia care își iau acuma M***e de la cei pe care i-au votat, dovada de inteligenta crescută Susțin Câțu și USR ! P.S. du-te și te vaccinează ca guvernul vostru îți da mici și paine
  4. Ce se întâmpla cu forumul? Mai este activ? De când cu vaccinarea nu mai sunt postări de calitate, oare sa fie de la vaccin ? Sau poate sunteți prin Miami cu pașaportul verde ?
  5. Sunteți vaccinați acum numai buni de trimis la război cu arcanul Se pregătește ordinul prin care veti fi trimiși și obligați sa ne apărați și nu din spatele calculatorului deci jos burtica, condiție fizica și sa fiți in forma maxima. Noi vom rămâne in guvern sa va păzim nevestele cât sunteți pe front
  6. Ăștia care faceți propaganda pro vaccin experimental CoVID cum va simțiți acum când încep sa cada vaccinatii ca muștele ? Aveți o gena ADN de criminal ascunsa acolo bine in voi și abia acum sunteți deplin Fericiți ? Aveți sânge pe mâini, oare ce visați noaptea dacă mai aveți vise... Nu ați crezut ca așa va fi? Credeați ca degeaba se arunca oamenii in fata jandarmilor sa-și primească bastoane și bocanci? Succes in continuare, Hannibal Lefter e mic copil acum fata de cei care susțin și fac propaganda, cine știe poate peste câțiva ani prietena sau nevasta voastră se va trezi cu un cuțit înfipt in gat.
  7. De pe telefonul lui Soshoaka curiosule
  8. O firma nu are cum sa ceara chiar tot ce vrea de pa clienți cod iar aspecte ce vizează relația comercială între furnizor și client, asta in legislația EU. Acum s-a introdus KYC și probabil din moment ce FB procesează plăti au dreptul sa ceara ID. Pana la implementarea KYC ei justificau ca cer ID pentru evitarea infracțiunilor din platforma. Ca sa ceri ID justificând evitarea infracțiunilor este o practica comercială neadecvată și denota faptul ca nu dorești sau nu îți poți proteja sistemele in alt mod. Utilizarea acestei practici induce subliminal obligativitatea excluderii dreptului de ascundere a identității individuale pe motivul favorizării comiterii de infracțiuni dar in realitate fără o lege clară este o vrajeala, și chiar nu știu cum de un judecător se poate pronunța pe o astfel de cauza, probabil alt judecător corupt. Intr-o relație contractuala legală unde chiar se semnează un contract autentificat gen notar, acte cu antet sau stampila in mai multe exemplare, etc., atunci da se justifica legitimarea părților - ambelor părți inclusiv a persoanei ce reprezintă societatea comercială ce livrează serviciile și produsele. Deci atât timp cât nu efectuezi tranzacții financiare Facebook nu are pentru ce sa te legitimeze, încălcarea ToS nu este justificativă pentru legitimare. Daca folosești id-ul cuiva e treaba ta, dar nu poate fi considerat fals informatic dacă nu se comite o infracțiune și chiar și atunci nu se justifica total. Cum am spus judecători și procurori corupți ușor demontabile cu avocati buni deoarece nu exista la noi premiza de legitimare comercială informatica.
  9. Tie ori îți place sa faci parnaie ori nu ai o treaba cu activitatea pentru care ești acuzat. Chiar ma întreb cum ai intrat in belea... Nu faci expertiza după , o faci înainte și depui întâmpinarea la dosar care sa conțină și expertiza. Expertiza o faci pe contul Microsoft împreuna cu firma de IT după care te duci la reprezentanta Microsoft București cu expertiza și rogi sa ți-o confirme printr-o adeverința sau ștampila. Asta dacă nu vrei la răcoare... Este adevărat ca vei complica lucrurile încercând procurorii dar ori ca-i inervezi ori ca nu tot la parnaie ajungi deci nu ai nimic de pierdut, cine știe peste ce judecător dai, poate ai noroc. Cum zicea și cineva mai sus dacă ai linii citite pe Hdd nu te complica ca nu ai cum justifica ca altcineva ți-a accesat. Totusi dacă cineva din Mumbai ți-a accesat dispozitivul atunci acesta este adevarul și trebuie folosit acest adevăr in instanța.
  10. Efectueaza o expertiza la o Firma de IT certificata sau cel puțin cel care semnează expertiza sa aibă diploma și certificate adică inginer. Aratale contul și locațiile vorbește cu ei și depre posibilitatea de a fi o alerta falsa sau chiar o accesare prin VPN. Dute cu expertiza la avocat sa o adauge la dosar. Proba este teoretic compromisa dacă nu este o eroare iar dosarul va prinde caracter dubitabil adică indoielnic. Mare grija procuratura va încerca sa nege orice contramăsura chiar dacă este scris negru pe alb. Iarăși dacă ei neagă intervenția asupra aparaturii ridicate și aflate in custodie poți merge pe ipoteza utilizării aparaturii tale de către hackeri indieni (Chiat Ruski ca day mai vine).
  11. “Criminalactivity. Because transactions can be anonymous — law enforcement cannot easily trace who buys and sells — its use is dominated by illegal endeavors.” Sa controlezi totul poate însemna tot criminalitate
  12. Multumesc la toți pentru soluții . Cum deosebesc un ups cu management pe tel fata de unul obișnuit ?
  13. Am o casa la munte unde mai las focul aprins in centrala termică dar dacă pica curentul este posibil sa fiarbă apa și sa explodeze vasul cu apa de expansiune. Cabana e alimentata de un generator magnetic pe neodim din China la care s-a defectat AVR-ul și îmi scoate curentul cu variații cand 200 cand 220 poate chiar și 180 volți iar foarte des se întrerupe curentul pentru 1 secunda și revine. Acum caut un ups puternic + stabilizator dar pana găsesc și modific instalația am nevoie de o alerta pentru cazul in care curentul se va opri mai mult de 10 minute. Exista o asemenea alerta sau chiar o sonerie care sa scoată sunet sau chiar sa trimită pe telefon notificare? Ma refer noapte când dorm la cabana dar poate și in cazul când plec de acolo sa primesc pe telefon. Multumesc.
  14. Nu ma pricep de asta întreb, electrum poate fi utilizat și pentru ETH? Eu îl folosesc pentru BTC și nu văd opțiune cum sa primesc sau sa convertesc in ETH. Multumesc. Am sa încerc și walletul pe care l-ai menționat mai sus. Fac teste cu sume mici și nu am chef sa descarc aplicații care cer verificări .
  15. Ma refer sa nu ceara date biometrice, copie după id etc
  16. Am nevoie pe Win sau Android de un wallet pentru ETH care sa nu ceara verificare gen electrum, pentru niște teste, știe careva dacă exista?
  17. Se pot citi datele adiționale aferente unei tranzacții stocate in blockchain? Sa zicem ca X a stocat un cod sursa de la un software in Blockchain dar minerii exact cum dacă a stocat doar hash-ul sau codul complet.
  18. Cel mai tare revelion in București 2021
  19. De ce cei care se vor vaccina trebuie sa respecte in continuare carantina, restricțiile și sa poarte masca in continuare, v-ați întrebat?
  20. Trec DNS-utile Facebook prin CERT și de asta a picat messengerul pe Romania . Poate așa dispare și AUR de pe Facebook
  21. Nu cred ca se poate pune cineva de pe acest forum sa contrazică opinia unui medic care a terminat medicina cu doctorat deoarece acolo se fac toate materiile inclusiv epidemiologie inclusiv rezidențiat iar membrii de aici nu au făcut toate acele pregătiri. Chiar dacă termini pe medicina legală tot treci prin studiul microbiologiei, epidemiologiei etc., dar voi nu aveți de unde sa știți aceste lucruri. Nu a zis nimeni ca este specialist in epidemiologie dar cu siguranța părerea lui este cu mult deasupra voastră, a presei sau a unui funcționar DNA in materie de medicina. Din moment ce pana acum nu a avut nici o condamnare pentru corupție sau malpraxis este ok omul și știe ce zice, dacă unora nu le convine asta este treci mai departe
  22. @yoyois nu sunt “antivax” , ma vaccinez cu plăcere și fără griji cu vaccinul românesc de la OncoGen sau cu cel rusesc Sputnik V ori cu alt vaccin ce nu face parte dintr-o combinație a guvernelor corupte sau dintr-un smen” pharma ce nu prezintă transparentă. Nici vaccinul din China nu e transparent, poate doar cel din SUA sa ramana un potențial candidat. Eu nu am încredere in politicienii din Romania așa ca nu am sa bag in mine ce zic ei sau ce vor ei sa ma oblige sa bag in mine. Treaba asta trebuia lăsată la nivel medical și nu politizată sau trecută in structuri militare sau militienesti. După cum vezi și tu își cam dau singuri in cap cu cifrele, cu testele și cu multe altele fără ajutorul “antivax” , dacă tu ai încredere in persoanele acestea fa tu casa mare cu ei, eu ma abțin.
  23. În timp ce produsele farmaceutice Pfizer au apărut în titluri anunțând eliberarea iminentă a vaccinului COVID-19, cu multă fanfară , un fost vicepreședinte și om de știință șef al companiei a respins categoric necesitatea oricărui vaccin care să aducă COVID -19 pandemie până la capăt. Într-un articol recent , Dr. Michael Yeadon, care „a petrecut peste 30 de ani conducând noi cercetări în domeniul medicamentelor [alergice și respiratorii] în unele dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume” și s-a retras de la Pfizer cu „cea mai înaltă funcție de cercetare în acest domeniu, ”A scris: Nu este absolut nevoie de vaccinuri pentru stingerea pandemiei. Nu am auzit niciodată despre asemenea prostii vorbind despre vaccinuri. Nu vaccinați persoanele care nu sunt expuse riscului unei boli. De asemenea, nu vă propuneți să planificați vaccinarea a milioane de oameni sănătoși și în formă cu un vaccin care nu a fost testat pe subiecți umani. Comentariile cetățeanului britanic vin la sfârșitul unei critici cuprinzătoare aduse Grupului de consilieri științifici pentru situații de urgență (SAGE), o agenție guvernamentală din Marea Britanie însărcinată cu consilierea guvernului central în caz de urgență. SAGE a jucat un rol predominant în determinarea politicilor publice de blocare în Marea Britanie, inclusiv a celor implementate recent , ca răspuns la virusul COVID-19. După ce a subliniat că SAGE nu avea expertiză esențială în domeniul pe care îl abordează, fără „imunologi clinici” ca membri, Yeadon evidențiază două erori fundamentale pe care le-au făcut în presupozițiile lor, ceea ce face ca concluziile lor de ansamblu să se înrăutățească radical, ducând la „torturarea [ din] populația din ultimele șapte luni sau cam așa ceva. ” Prima eroare fundamentală: prezumția „ridicolă” de susceptibilitate de 100% Prima presupunere eronată pe care o face SAGE este că „100% din populație era susceptibilă la virus și că nu exista o imunitate preexistentă”. Yeadon afirmă că această noțiune este „ridicolă pentru că, deși SARS-CoV-2 este într-adevăr nou, coronavirusurile nu sunt. Nu există un „virus fără strămoși”. ” Într-adevăr, subliniază el, există cel puțin „patru coronavirusuri endemice, care induc răceala obișnuită… [care] circulă liber în Marea Britanie și în alte părți”. Cei care au fost infectați de „unul sau mai multe dintre aceste coronavirusuri endemice, producătoare de răceală obișnuită în trecut, au o imunitate durabilă și robustă [celulelor T], nu numai față de acești viruși, ci și de viruși înrudiți. SARS-CoV-2 este un astfel de virus strâns legat. ” Lovind încă o dată competența SAGE, dr. Yeadon afirmă: „A nu se aștepta la o astfel de încrucișare este ... să demonstreze lipsa înțelegerii necesare pentru a construi un model suficient de fiabil de utilizat”. Mai mult, afirmă el, că testul PCR comun care este utilizat pentru detectarea „cazurilor” COVID-19, poate ieși pozitiv atunci când cineva este infectat cu unul dintre aceste coronavirusuri reci, ceea ce face acest test mult mai puțin fiabil. Desigur, pe baza rezultatelor finale ale acestor teste, multe mii de indivizi au primit ordin să-și perturbe viața și „auto-carantina” timp de până la 14 zile. În cele din urmă, extragând din datele științifice, dr. Yeadon concluzionează că, din cauza expunerii anterioare la coronavirusuri de răceală obișnuită, „o proporție semnificativă (30%) din populație a intrat în 2020 înarmată cu celule T capabile să le apere împotriva SARS-CoV -2, chiar dacă nu văzuseră niciodată virusul ... SAGE a greșit naiv să presupună că „toată lumea era susceptibilă”. ” A doua eroare fundamentală: un „subestimat de amatori” al ratei de infecție A doua ipoteză eronată a SAGE este „Credința că procentul din populația care a fost infectată poate fi determinat prin studierea ce fracțiune din populație are anticorpi” dezvoltată din cauza infecției cu COVID-19. Din cauza acestei presupuneri, „SAGE consideră că mai puțin de 10% din populație a fost infectată până acum de SARS-CoV-2”. Cu toate acestea, Yeadon precizează că este „bine înțeles că nu orice persoană, infectată cu un virus respirator, continuă să producă anticorpi. Și mulți oameni, având imunitate prealabilă, nu se infectează niciodată în mod corespunzător. ” În timp ce aproape toți cei cu simptome semnificative, care au fost internați într-un spital, produc anticorpi, cei cu „răspunsuri mai blânde la virus” nu „produc toți anticorpi”. Cu toate acestea, toți cei infectați s-au dovedit a avea „celule T în sânge, capabile să răspundă la SARS-CoV-2”, și astfel dezvoltă încă imunitate. Pornind de la două metode independente, care ajung la aceeași concluzie generală, Yeadon demonstrează că rata reală de infecție este „la mijlocul anilor 20 până la 30 la sută scăzută” și, prin urmare, estimarea SAGE de 7% „este o subestimare brută și amatorică . ” De ce contează ... „pandemia s-a încheiat efectiv” Cu o presupunere falsă că 100% din populație este susceptibilă la virus, împreună cu doar 7% care au fost infectați, opinia SAGE este că „pandemia abia a început”. Yeadon clarifică totuși că aceasta este „o prostie palpabilă”. Întrucât este demonstrabil faptul că „aproximativ 30% din populație avea imunitate anterioară” și dacă unul include niște copii mici care sunt „rezistenți”, 40% și, în timp ce considerăm că rata infecției este „undeva [la] la mijlocul anilor '20 până la 30% scăzut ”, aceasta înseamnă că aproximativ 65-72% din populație are în prezent imunitate la COVID-19. Și având în vedere realitatea imunității turmei , atunci când susceptibilitatea la un virus scade atât de scăzută, în jur de 28 până la 35%, „acea populație nu mai poate susține un focar extins de boală”, astfel virusul „scade și dispare”. Prin urmare, concluzionează Yeadon, „pandemia este eficientă și poate fi ușor tratată de un NHS (Serviciul Național de Sănătate) care funcționează corespunzător. În consecință, țării ar trebui să i se permită imediat să revină la viața normală ”. El mai stipulează că este „incandescent de furie la daune” pe care SAGE le-a „provocat” Regatului Unit, acuzând că „fie au fost iremediabil incompetenți”, fie „necinstiți” și, prin urmare, „ar trebui să fie desființați imediat și reconstituiți” deoarece „nu au o înțelegere de nici măcar elementele de bază necesare pentru a construi un model și pentru că modelele lor sunt adesea înfricoșător de inutile”. Preocupări cu vaccinul Pfizer COVID-19: complicații severe În ciuda faptului că se estimează că 65-72% din populație are acum imunitate la COVID-19, un procent care indică un nivel critic al imunității turmei , Operațiunea Warp Speed din Statele Unite pare să aibă intenția de a urma campania globalistă avansată de Bill Gates și de a vaccina toate 328 de milioane de persoane din țară cu produsul Pfizer sau altele care apar pentru distribuția aprobată în următoarele luni. Fără a aduce atingere faptului că niciun vaccin nu a fost dezvoltat vreodată cu succes pentru vreun coronavirus, iar un astfel de demers ar dura în mod normal ani întregi pentru a se finaliza în siguranță și în mod adecvat, Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA) a permis urmărirea rapidă a acestui proces sărind peste etapa standard de testare pe animale pentru a testa direct aceste vaccinuri pe oameni. Rezultatele imediate din unele dintre aceste studii au inclus complicații „severe”, care implică dureri de cap, febră, dureri de corp și simptome similare cu o „mahmureală severă”. Mai mult, așa cum a subliniat New York Times , afirmația inițială a lui Pfizer că vaccinul lor era „cu peste 90% eficient”, a fost „livrată într-un comunicat de presă, nu într-un jurnal medical evaluat de colegi. Nu sunt dovezi concludente că vaccinul este sigur și eficient. ” „Volumul ridicat” de reacții adverse preconizat Și având în vedere scara enormă a obiectivului declarat, de a administra aceste substanțe chimice la sute de milioane de oameni, atunci când există în mod normal o anumită rată de complicații severe la utilizarea vaccinurilor, rezultatele negative pot fi semnificative. De exemplu, un studiu privind vaccinurile antigripale administrate adulților cu vârsta peste 65 de ani a constatat o rată de aproximativ 1% care a prezentat reacții adverse severe. Dacă un vaccin COVID-19 este doar similar pentru persoanele din aceeași categorie de vârstă (54M în populație), aceasta ar echivala cu 540.000 de persoane din această categorie de vârstă care ar putea avea nevoie de îngrijire medicală într-un sistem spitalic care oferă mai puțin de 925.000 de paturi în total. În mod curios, există dovezi că cel puțin Regatul Unit se pregătește pentru un număr mare de efecte adverse datorate vaccinărilor COVID-19. Agenția de reglementare a medicamentelor și produselor medicale ( MHRA ) a guvernului respectiv a postat o cerere de ofertă prin care preciza că „Din motive de urgență extremă”, ei caută „un instrument software de inteligență artificială (AI) pentru a procesa volumul ridicat de vaccin Covid-19 Reaction (ADR). ” Continuă să explice că „nu este posibilă modernizarea sistemelor vechi ale MHRA pentru a face față volumului de ADR care va fi generat de un vaccin Covid-19” și că acest lucru „reprezintă o amenințare directă pentru viața pacientului și sănătatea publică. ” Noua tehnologie ARNm „nedovedită”: 20% „rată a leziunilor grave” Alte îngrijorări legate de vaccinul Pfizer sunt că ar fi primul care ar folosi „o platformă tehnologică încă nedovedită care se bazează pe ceva numit ARN mesager, de obicei scurtat la ARNm”. Moderna , o altă corporație care se străduiește să dezvolte un vaccin COVID-19, se aventurează, de asemenea, să utilizeze această platformă de ARNm . În luna mai, Health Health Defense a raportat că studiile clinice pentru vaccinul Moderna au avut o rată de 20% a leziunilor grave în grupul său cu doze mari. Debi Vinnedge, director executiv la Copiii lui Dumnezeu pentru viață , o organizație pro-viață specializată în evaluarea morală a vaccinurilor, a declarat „[I] f Moderna și Pfizer sunt cele care furnizează primele runde de vaccinuri și le mandatează , asta ar putea fi un dezastru. Amândoi folosesc o tehnologie nouă cu mARN-ul care nu a mai fost folosit până acum într-un vaccin și împing acest lucru într-o chestiune de luni de testare, mai degrabă decât în tipicul 4-6 ani de testare. ” Mandate și neîncredere publică Cu un impuls pentru vaccin mandate în creștere , și rezistență pentru astfel de măsuri invazive în curs de dezvoltare , în răspuns , un studiu recent indica un disconfort tot mai mare in randul americanilor cu vaccinuri globale. Un raport de la Civic Science (CS) indică „o scădere constantă a procentului de adulți din SUA care spun că sunt„ foarte ”confortabili cu vaccinurile în general”. De fapt, CS afirmă, „procentul lunar al celor foarte confortabili cu vaccinările în general a scăzut cu peste douăzeci de puncte procentuale de la începutul anului 2020 (69% în ianuarie comparativ cu 47% din octombrie)”. În plus, „doar 22% la sută dintre cei chestionați spun că ar primi vaccinul imediat”, și CS concluzionează, „este clar că ezitarea de a primi un viitor vaccin ... se desfășoară în toată țara” și acest lucru „aruncă lumină doar cât de dificil este pentru mulți să aibă încredere într-un viitor vaccin chiar acum. ” Manipularea publicului Servind pentru a contracara această tendință, Universitatea Yale, în colaborare cu guvernul SUA, a sponsorizat un studiu pentru a determina cele mai eficiente mijloace de convingere a americanilor să ia vaccinul COVID-19. Studiul testează o varietate de abordări, cum ar fi apel la „libertatea personală“, „beneficiu economic“, „auto-interes,“ temerile legate de „Vinovatia“, „Stânjenirea,“ și fiind de fapt un laș. În timp ce mai multe dintre contestații sunt argumente simple, alții sugerează dorința de a folosi rușinea publică pentru a obține conformitatea. Unul, de exemplu, „îi cere participantului să-și imagineze vinovăția pe care o va simți dacă nu se vaccinează și nu răspândește boala”, cu variante care schimbă vinovăția cu furie sau jenă. Un altul sugerează că cineva care refuză vaccinarea „nu înțelege cum se răspândesc infecțiile sau care ignoră știința”. Un altul declară că „cei care aleg să nu se vaccineze împotriva COVID-19 nu sunt curajoși”. Rezultatele acestui studiu vor influența probabil mesajele oficialilor de stat și ale instituțiilor academice care au discutat mandatul vaccinării, precum și campaniile publicitare care înconjoară un vaccin după finalizarea acestuia. Coerciția comunităților negre și a copiilor Alte strategii de constrângere care se dezvoltă includ „gruparea” mandatelor de vaccinare „cu alte servicii de plasă de siguranță” pentru cei săraci, inclusiv „securitatea alimentară, asistența chiriei și serviciile clinice gratuite” pentru „populațiile vulnerabile”, cu „Negru și minoritar” comunități ”primind o mențiune specială. Iar Districtul Columbia (DC) avansează un proiect de lege care ocolește consimțământul părinților atunci când vine vorba de vaccinarea copiilor lor minori. „Legea de modificare a consimțământului minor pentru vaccinări din 2019”, afirmă, „acest proiect de lege permite unui minor de orice vârstă să își dea consimțământul pentru a primi un vaccin în cazul în care vaccinarea este recomandată de Comitetul consultativ al SUA pentru practicile de imunizare. De asemenea, se stabilește că, dacă un minor este capabil să înțeleagă necesitatea, natura și orice riscuri semnificative inerente îngrijirii medicale, atunci se stabilește consimțământul informat. " Potrivit The Vaccine Reaction , „Proiectul de lege nu ar permite doar copiilor cu vârsta de 11 ani și peste să dea consimțământul ca medicii și alți administratori de vaccinuri să le administreze vaccinuri fără știrea sau consimțământul părinților lor, ci ar necesita, de asemenea, companiile de asigurări, administratorii de vaccinuri și școlile să ascundă părinților că copilul a fost vaccinat. ” Raportul clarifică: „Dacă acest proiect de lege va fi adoptat, este clar că copiii minori vor risca să fie presați și constrânși să primească un vaccin COVID-19 în spatele părinților lor”. Pfizer un „criminal în serie condamnat” Robert F. Kennedy, Jr., nepotul fostului președinte american John F. Kennedy, avocat de mediu, autor și fondator al Children's Health Defense , crește conștientizarea despre vaccinurile care rănesc copii de zeci de ani. În plus față de opoziția fermă a organizației față de proiectul de lege DC de mai sus, Kennedy a ales Pfizer ca fiind unul dintre mai mulți producători de vaccinuri cu o înregistrare a sancțiunilor penale pentru produsele lor. În cadrul unei dezbateri din iulie, Kennedy a subliniat că Pfizer și alți trei dezvoltatori de vârf ai vaccinurilor împotriva coronavirusului, Glaxo , Sanofi , Merck , sunt „criminali în serie condamnați”. „În ultimii 10 ani, tocmai în ultimul deceniu, acele companii au plătit 35 de miliarde de dolari în sancțiuni penale, daune, amenzi, pentru că au mințit medicii, pentru că au fraudat știința, pentru falsificarea științei, pentru uciderea a sute de mii de americani cu bună știință, ”A spus Kennedy în timpul dezbaterii. „Este nevoie de o disonanță cognitivă pentru persoanele care înțeleg culturile corporative criminale ale acestor patru companii să creadă că fac acest lucru în orice alt produs pe care îl au, dar nu o fac cu vaccinurile.” După anunțul vaccinului coronavirus „90% eficient” al Pfizer, cu anticiparea eliberării iminente, prețul acțiunilor companiei a crescut „15% de la 36,40 dolari ... la 41,94 dolari pe acțiune”, moment în care CEO și președinte al companiei, Albert Bourla, a vândut 61,8% din acțiunile sale în companie „pentru aproape 5,6 milioane de dolari”. Independent raportează că, ca răspuns la întrebări, Pfizer a răspuns că această tranzacție a fost un „proces automatizat, înființat la începutul acestui an”, în care „acțiunile sunt vândute cu condiția să depășească prețul stabilit anterior”. Yeadon: Propunerile de vaccinuri au „mirosul răului” În timp ce o campanie guvernamentală, mass-media și corporativă se pregătește să „inoculeze 300 de milioane de americani până în primăvara anului 2021”, vocea lui Michael Yeadon, alături de cea a altor zeci de mii de alți oameni de știință și practicanți medicali rămân suprimată și nesocotită. „Orice astfel de propuneri” de inoculare universală, scrie Yeadon , „nu sunt doar complet inutile, ci dacă sunt realizate folosind orice fel de constrângere, sunt ilegale”. „Aș înțelege complet și aș lua în considerare acceptarea utilizării timpurii a unui vaccin numai dacă se face cu consimțământul complet informat și, chiar și atunci, numai dacă este oferit celor mai vulnerabili din comunitatea noastră. Alte propuneri au, pentru mine, mirosul răului despre ele și le voi opune la fel de energic pe cât am urmat pandemia până acum ", a conchis el. De ce grăbirea unui vaccin COVID nu va reuși probabil să ofere o imunitate sigură și eficientă „Vaccinarea obligatorie este o nebunie”: medic american 9.000 de profesioniști din domeniul medical critică blocajele, susțin „protecția concentrată” și revin la viața normală Episcopul SUA îl mustră pe preot pentru avertizarea omiliei împotriva vaccinului împotriva coronavirusului Medicii stabilesc planul de a „pedepsi” persoanele care refuză vaccinul împotriva coronavirusului: „Nu există nicio alternativă” Orice medicament, vaccin care este sigur pentru a fi administrat este recomandat și femeilor gravide și copiilor mici, oare acest vaccin CoVID 19 este atât de sigur încât sa poată fi administrat și femeilor însărcinate ? NU. Acest vaccin va fi administrat doar persoanelor in vârsta și persoanelor adulte deci ceva nu este in regula din acest punct de vedere al siguranței și al eficientei unui medicament/vaccin.
  24. Prin anii 90’ toate șuruburile și colțari aia costau mai puțin de 1 paine...
  25. Cum face o aplicație pe desktop sa importe contactele din gmail, Yahoo? Pe telefon înțeleg ca le preia din agenda dar chiar și pe telefon nu înțeleg cum preia adresele de email din gmail, mail, etc., fără sa știe parola ca sa acceseze email-ul. Ce funcție ar putea sa folosească pe desktop pentru a importa contactele, unde găsește aceste adrese de email?
×
×
  • Create New...