Jump to content

Caustee

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Caustee

  1. "Fi?ierele pe care încerci s? le accesezi nu se mai g?sesc pe serverele Transfer.ro. Versiunea Free a Transfer.ro stocheaz? fi?ierele timp de 10 zile de la data upload-ului. Ca atare, au fost ?terse de pe server definitiv la expirarea celor 10 zile. " poti sa-l uploadezi iar? eventual pe alt serviciu de hosting? multumesc.
  2. Linkurile erau bune in 2006, atunci cand au fost postate. La fel si examenele, intre timp au fost inlocuite cu altele, materia nefiind in totalitate aceeasi.
  3. Din ce stiu eu, pppoeconf se foloseste si pentru configurarea din consola in ubuntu. Fiind bazat pe ubuntu, cam are sens. Tot ce merge in ubuntu tre' sa mearga si in backtrack.
  4. Viteza conexiunii de internet e asa ridicata in Romania pentru ca avem parte de retele pe tehnologii NOI, gen FTTB, GPON chiar si VDSL, pe cand tari mult mai dezvoltate inca merg pe DOCSIS si ADSL, dar pe niste retele construite acum zeci de ani, cand noi ne uitam la tv alb-negru... Plus ca acum afara majoritatea conexiunilor se dau cu router wireless (802.11 b/g) inclus, dat pe infrastructura adsl, lucru care scade iar viteza de download. Viteza asta de 26TB/s se va putea folosi in productie peste vreo 4-5 ani, momentan nu prea se folosesc nici interfetele care suporta 100GB/s...
  5. desi veche, nici eu nu stiam de metoda asta. bravo!
  6. tocmai le-am downloadat eu, merg. primul link merge pe megaupload, iar al doilea de la zshare. MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service zSHARE - videotutoriale_vb---2.rar - Free File Hosting Service | Audio and Video Sharing | Image Uploading | Web storage
  7. salut bosny, eu te cred frt. daca are display color si wifi, lasa un mesaj cu pretul si 2-3 poze cu tel. kthxbye.
  8. foarte tare tutorialul! nu prea gasesti asa ceva pe net...
  9. Caustee

    Raiduri RST

    Sau pur si simplu alegi un alt sortiment la cantar, unul mai ieftin. Am incercat eu si merge fara probleme. Doar ca deviaza un pic de la ideea prank-ului.
  10. !_30, tocmai m-ai convins sa ma apuc de invatat Pascal cu ce ai zis aici.
  11. Ha. Ce tare! Propriul server FTP fara softuri si alte medii de stocare Foarte tare tutorialul!
×
×
  • Create New...