Jump to content

ghostwhite85

Members
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ghostwhite85

  1. Vreau sa ajung si eu anul acesta. Stiu vreo doi care vor face o fata lunga cand ma vor vedea. Sa vad cum rezolv cu cazarea. Pentru baietii din BT eu dau prima seara de baut.
  2. Sunt convins. Uite ce au realizat in domeniu in ultima perioada: au contribuit la arestarea unor "hackeri" probabil la solicitarea expresa a SUA, au pus mana pe serverul RST si au istoricul la fiecare de aici, probabil au "cumparat" vreun admin sau doi (daca aveau date la ce le-ar mai fi trebuit sa tulbure apele pe aici), sistemele informatice de stat de care vorbeste prin presa sunt la paman si tot unii din noi le testeaza pentru Rep Power, SRI e autoritate pe Cyber, dar Politia si Armata au structuri care se ocupa de amenintari informatice, s.a.m.d. Afirmatiile de mai sus vin pe fondul unor relatii de servici avute cu unele autoritati mentionate.
  3. Sa fim seriosi, daca vrei sa obtii o cartela prepaid fara sa o lege de tine sunt metode cu tot cu buletin. Probabil se va lega cartela la CNP, iar CNP-uri sunt o gramada pe net. Nu cred ca vor face o copie dupa buetin, iar dupa vreo 2 luni nici nu vor cere buletinul ci doar ii vei dicta CNP. In plus cine are nevoie de intimitate cred ca este constient ca Telefonia Mobila nu mai e de mult un canal sigur.
  4. Daca tin eu minte bine, de Italia se leaga un scandal de acum vreo 5 ani cand o firma privata de comunicatii facea profile clientilor pe baza convorbirilor, a traficului de net s.a.m.d. dar in acel caz interceptarea se facea din centrala firmei. Profilul era facut pe baza datelor din comunicatii, analizate cu un soft ce scotea probabilistic anumite tipare pe baza istoricului.
  5. Eu cred ca astia sunt incompetenti de au nevoie sa controleze netul. Firmele private cum investesc in securitate si in pregatirea oamenilor. Din afirmatiile generalului reiese ca SRI-ul e depasit in realitate. Poate l-au pus americanii sa promoveze ideea de "patriot act" si la noi. Vezi si cartelele prepaid, ai sa vezi ca se interzice conectarea prin VPN-uri, s.a.m.d.
  6. Pentru Hackyard Lawyer, este cam inedit sa faci publice informatii destinate comisiilor de examinare din scoli.
  7. PM cu sintaxa. Vad ca degeaba au fost baietii la Defcamp Bran.
  8. Interesanta discutie si multe puncte de vedere. Eu unul cred ca daca era sa fie careva ridicat de aici era de mult. De cand e activ RST-ul, de cand se discuta de XSS si grabbere, baze de date s.a.m.d.? Chiar suntem asa naivi sa credem ca daca cineva (autoritati de la noi sau de afara) a dorit sa afle cine e x si cine e y nu poate. Ganditi-va pe cate servere a fost hostat forumul de-a lungul anilor. Daca comunitatea era de interes a lasat destule urme sa duca la fiecare din noi. Amintitiva de intalnirile RST cu kwe, neme, pax si asa mai departe. Problema anonimitatii este relativa si chiar puerila. Fiecare a lasat urme care duc la el. Cat despre intalniri intre membri, nu pot fi decat constructive: 1. ne imbatam toti si radem unul de altul; 2.stabilim o relatie de prietenie; 3.punem bazele unei cooperari offline sau in afara comunitatii; 4.ne cunoastem surorile si ne inrudim; 5.socializam si offline.
  9. Ma bucur ca voi va distrati pe la munte si noi citim doar despre.... Vad ca inca se lucreaza la competitie. Cine a facut-o va dat de lucru. P.S. Astept un rezumat pe securitatea-informatica daca mai are cine sa faca.
  10. vezi twitter vezi securitatea-informatica am comandat si poze si astept @tromfil,, cica diibaicot-ul stie cine esti tu si nu prezinti interes. cica esti prea slab de inger (nu stiu ce inseamna asta)
  11. Pe unde sunteti ca nu vad pe nici unul? Eu is la Biserica Neagra.
  12. @Motanul.Incaltat Tu esti din ala cu "ce-i in gusa si-n capusa". Toti au accetat tacit ceva, tu ai de comentat. @Andrei Nu trebe multe explicatii. Denumirea "RNS" nu a fost inregistrat oficial de cineva asa ca poate fi folosita si de catre altii.
  13. Daca Micul Fum era hacker eu sunt popa si predau la seminar. Eu consider ca probleme de criminalitate nu sunt datorate hackerilor ci unor oameni fara experienta care daca au invatat un sqli si un xss cred ca pot sparge lumea. Eu nu ma apropii nici cat negru sub unghie de termenul de hacker (d.p.d.v cunostinte) si tot incerc sa ma pazesc cat mai bine cand experimentez pe net.
  14. Am si eu o intrebare. La conferintele consacrate securitatii gen DEFCON, BLACKHAT, etc... participantii sunt anonimi? Din cate am vazut, autorii isi mai fac si cate un CV,dar nu am auzit sa fie careva ridicat de "organe". La nivelul de cunostinte din Romania si la "prostiile" pe care le facem fiecare chiar avem a ne teme. Pana in prezent nu am vazut vreun "hacker" condamnat in Romania (cu exceptia celor implicati in carding). Am vazut persoane condamnate ptr. acces neautorizat la sisteme si baze de date, dar aia nu erau "hackeri", aia erau amatori ce foloseau tool-uri care lasa urme s.a.m.d. Din cate am inteles, datele da identificare sunt necesare la cazare. Pentru a scapa de acest aspect, platesti taxa de 50 lei si te cazezi pe barba ta, dar ai acces si la conferinta. (daca gresesc rog sa ma corectati)
  15. B si C se rotesc succesiv dupa cele 2 axe
  16. Eu nu mai spun nimic, dar uitandu-ma in trecut, comportamentul lui Tinkode s-a schimbat radical in ultimul an. Am privit in urma si mai departe de insecurity nu l-am putut gasi. La inceputurile ISR era un tip mai calm, la fel de ambitios si convins sa invete. Atunci nu era TINKODE code breaker..... era un alt tanar care dorea sa invete cat mai multe. De atunci a invatat multe dpdv tehnic, dar a pierdut din relationare(dpdv social). In trecut a colaborat cu diversi, au invatat impreuna. Acum TINKODE e un ahtiat dupa bani. Multe din discutiile sale sunt legate numai de realizarile lui, depre cati bani face el, iar colaboratori cat mai putini. In afara publicitatii pe care a atras-o asupra sa dar si asupra comunitatilor de "hackeri" din Romania (inca consider ca nu este un lucru bun) si in afara de egoul sau crescut (eu consider ca sufera de cultul personalitatii) nu stiu ce a facut in prezent pentru comunitate. Ex: Interviu EVZ decembrie 2010. Tinkode a propus 3 tineri care sa dezbata tema wikileak si atacurile importiva lor. Desi s-au dezbatut aspecte legate de etica(accesarea de documente clasificate), nimeni nu a atras atentie asupra lucrurilor bune pe care o comunitate de hackeri le poate aduce in atentie. ---PS--- Aceasta este parearea unui oarecare "putoi" de pe aici si nu numai.
  17. Tinky e un individualist. Cand a facut el ceva pentru altii doar pentru ca poate? In ultima perioada si-a promovat imaginea sa si atat... Eu am dubii in privinta lui...
  18. Eu miros un alt experiment social. (la adresa lui TINKY). Dar am nasul infundat si spre sa ma insel...
  19. Nu pentru cazuri din astea s-a vrut RST COURT??? Eu sunt curios daca conceptul merge si cred ca problema PAX - NEMESSIS ar putea fi proba pentru asta (mai ales ca implica un admin...)(e doar o parere!!!!)
  20. Cerere: Extrageti ce vreti. Dificultate: very easy Metoda: MySQL Union Based e un basic care nerege incercat.... in22days.com Proofs: Puneti un screen cu rezolvarea....
×
×
  • Create New...