Jump to content

Silviu

Active Members
 • Content Count

  2350
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

Silviu last won the day on September 22

Silviu had the most liked content!

Community Reputation

539 Excellent

2 Followers

About Silviu

Contact Methods

 • Skype
  silviu.php

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Converted

 • Location
  București
 • Interests
  Tech & InfoSec
 • Occupation
  Student & Freelancer

Recent Profile Visitors

3043 profile views
 1. Silviu

  Modificari forum

  La mine nu se mai reproduce, dar nu cred că asta era problema.
 2. Silviu

  Modificari forum

  Încă se reproduce.
 3. Silviu

  Modificari forum

  Scoate caching-ul de pe jucăria făcută de @Gecko.
 4. Silviu

  Modificari forum

  Nu-s erori de niciun fel. @Nytro,verifică treaba cu cachingul. Sunt aproape sigur că de la aia e.
 5. Silviu

  Modificari forum

  Vezi să nu fie ceva problemă de caching.
 6. Salutare! Dacă o ardeți pe freelancereală și le aveți cu Ionic/Firebase sau React Native/Xamarin și/sau alte combinații de stack-uri în special pe tehnologii mobile hibride și vreți să colaborăm, dați-mi un PM. Mulțam!
 7. Silviu

  ?

  TL;DR?
 8. În situații de genul, nu prea ai ce face altceva. Cu atât cu cât încearcă mai multe căi de a rezolva, cu atât cresc șansele să rezolve problema. Știu că ai noștri mai colaborau și cu FBI care își înființase o filială la noi legat de criminalitatea cibernetică. Nu e neapărat să-ți pui baza în telefoanele lor fixe din birouri, dar fiind în UE mai pot cere ajutorul colegilor. Și acum legat de postarea inițială: și firmele de cartier au măcar un back-up în Google drive, dă-o-n sărăcie de treabă. Adică când ai idioți în firmă care prezintă riscul de a deschide atașamente de la indieni, backup-ul e sfânt. Nu că altfel nu ar fi. Dar povestea asta o să se mai repete în România niște ani pentru că lumea ia securitatea și măsurile de protecție la mișto.
 9. Încearcă să iei legătura cu poliția, respectiv DCCO, pentru că sunt printre singurii care au expertiza și mijloacele de a ajunge la indienii ăștia opăriți. Recomand asta pentru că am mai auzit de cazuri rezolvate de ei tot pe partea asta de țepe prin criptomonede/ransomware. Spor!
 10. Silviu

  RST Bashed

  Aș tinde să cred că e lunaticul ăla de umbla pe aici pe forum
 11. Silviu

  RST Bashed

 12. Silviu

  Detectie si recunoastere faciala

  1. Dacă e public proiectul, nu ezita să îl pui și pe git ceva. 2. Sau cel puțin, de exemplu la problema cu lumina și alte probleme, ar fi ok să explici și cum ai rezolvat, poate chiar și cu niște snippet-uri de cod.
 13. Silviu

  Stock images?

  Pixabay?
 14. Căutăm 2 oameni (dev și sales) pasionați (full time) pentru sediul din București - Pipera: 📱 Un junior -> middle JavaScript Software Developer (să știe și să fie interesat de tehnologii precum Angular2+, Ionic Framework 2+, aplicații de mobil Hibride și Progressive Web Apps) care să aibe în portofoliu câteva realizări și să fie autodidact 👨🏼‍💼 Un OM pe vânzări care să vină din IT, adică cineva pasionat, smart și tehnic pe aria asta 🤥 O cerință pentru ambii candidați: seriozitate Alte detalii: biroul este la ~5 minute de stația de metrou Pipera; mediul de lucru este plăcut, iar firma este un start-up Dacă v-am captat aștept interesul suficient, vă aștept să discutăm în privat. 😀
 15. Silviu

  Prima criptomonedă românească

  Legat de proces, nu va exista nicio entitate juridică în spate (o să încerc să mă documentez mai mult). Acronimul va fi WEBD, dar posibil să mai găsești pe site WBD pentru că e încă un pre-alpha. Aici sunt total de acord cu tine, dar încă nu am reușit să cădem de acord toți pe chestia asta. Total de acord. Analog punctului anterior, probleme de organizare. Pe mine mă supără cel mai mult faptul că încă nu avem un MVP înainte de a ieși în presă. Ok. Încă e un draft, să știi. Mai sunt chestii de revizuit și adăugat. Apreciez sfaturile oricum pentru că coincid fix cu ce gândesc și eu și îți mulțumesc. O să vedem în ce direcție merg treburile. LE: Din cauza unor considerente personale, am părăsit proiectul WebDollar.
×