Jump to content

Alexutzu_mac

Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Alexutzu_mac

 • Rank
  Registered user

Converted

 • Location
  cookie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.facebook.com/marian.balu.5?ref=ts&fref=ts copil copil da combinatozaur...))))))))))))
 2. Acum m-am bagat si eu. Revin cu un edit . LE: Pe twitter n-am primit nici un follow timp de o saptamana iar la site primesc cam 1-2 view-uri pe zi. PS: Am gasit un site de traffic exchange 1:1 care se numeste EasyHits4U. ->>>Link: EasyHits4U SAU daca vreti sa ma ajutati ->>>Referral Link: EasyHits4U. ms;)
 3. Salut. Vezi ca la stirea "Soc,Angelina Jolie este pe moarte" ai scris cu negru pe fond negru si nu se vede nimic...
 4. plm...e plin de virusi..(( si asta doar in primele 10 secunde de extragere...... ////LE: my bad:D.....gg
 5. @GumaTurbo ) ma faci sa rad 2 luni ...))....Rezultatele nu se vad imediat, trebuie sa ai rabdare.Mai da si tu un search pe google ca iti spune tot. Cat despre febra musculara aici. Ce am observat la mine e ca faceam febra musculara din 2 motive: pauza prea mare intre antrenamentul unei grupe musculare [mai mult de 4 zile] ori din cauza alimentatie proaste.
 6. Concluzii????? Pana la urma faci tot ce te duce capu, pana nu simti pe pielea ta poate sa vina si Arnold sa iti zica ce si cum ca tot n-o sa faci ca el....
 7. cica " Conversion from string "192.168.1.2" to type 'Double' is not valid " nu ma pricep eu sau ai gresit codul sursa?
 8. Depinde cat de mare vrei sa te faci:D. Sa zicem asa: daca ai 80 de kg si te duci la sala, cu o alimentatie potrivita adica 6 mese pe zi,[citeam undeva ca mai mult de 35gr de proteine corpul nostru nu poate sa asimileze la un interval de 2-3 ore] ar veni aproximativ 6 x 30 = 180 gr proteine/zi(cantitatea maxima). Pentru a depune masa musculara ai nevoie de 1 pana la 2 gr de proteine per kg(80)[in functie de intensitatea antrenamentului], de aici reiese ca ai nevoie zilnic de 80 x [1.2<>2] = [96<>160] gr proteine. Acum daca ajungi sa ai aportul maxim de proteine zilnic (180gr) dup
 9. Referal = persoana care isi face cont pe baza invitatiei tale. Megatypers iti da voie sa-ti creezi maxim 10 coduri pentru invitatii(le creezi la affiliates->codes), dar partea frumoasa este ca pe o invitatie se pot inregistra foarte multe persoane. Bafta!!!
 10. ^trebuie sa te contrazic ma friend. Daca muncesti 4 ore pe zi in intervalul orar 8-12 (payment 0.95$-1.05$ / 1000 cuvinte) poti sa faci maxim 30$ pe luna. Bani frumosi se fac doar din referali.
 11. Cu paypal este foarte usor. Intrii -> aici <- si iti faci un cont. O sa-ti ceara primele 16 cifre de pe fata card-ului (visa sau mastercard) si ultimele 3 cifre de pe spate.Dupa aceasta iti vor face o retragere de pe card in valoare de 1.5 euro. Ca sa confirmi ca tu esti posesorul cardului trebuie sa te duci la banca sa ceri un extras de cont. In acel extras de cont o sa vezi in dreptul tranzactiei un cod din 4 cifre, cu acest cod iti confirmi cardul, dupa care ei iti restituie cei 1.5 euro in contul tau de paypal. Ca sa retragi bani din contul de paypal pe card te taxeaza cu 2 euro. V
×
×
 • Create New...