Jump to content

Alexutzu_mac

Members
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Alexutzu_mac

  1. https://www.facebook.com/marian.balu.5?ref=ts&fref=ts copil copil da combinatozaur...))))))))))))
  2. Acum m-am bagat si eu. Revin cu un edit . LE: Pe twitter n-am primit nici un follow timp de o saptamana iar la site primesc cam 1-2 view-uri pe zi. PS: Am gasit un site de traffic exchange 1:1 care se numeste EasyHits4U. ->>>Link: EasyHits4U SAU daca vreti sa ma ajutati ->>>Referral Link: EasyHits4U. ms;)
  3. Salut. Vezi ca la stirea "Soc,Angelina Jolie este pe moarte" ai scris cu negru pe fond negru si nu se vede nimic...
  4. plm...e plin de virusi..(( si asta doar in primele 10 secunde de extragere...... ////LE: my bad:D.....gg
  5. @GumaTurbo ) ma faci sa rad 2 luni ...))....Rezultatele nu se vad imediat, trebuie sa ai rabdare.Mai da si tu un search pe google ca iti spune tot. Cat despre febra musculara aici. Ce am observat la mine e ca faceam febra musculara din 2 motive: pauza prea mare intre antrenamentul unei grupe musculare [mai mult de 4 zile] ori din cauza alimentatie proaste.
  6. Concluzii????? Pana la urma faci tot ce te duce capu, pana nu simti pe pielea ta poate sa vina si Arnold sa iti zica ce si cum ca tot n-o sa faci ca el....
  7. cica " Conversion from string "192.168.1.2" to type 'Double' is not valid " nu ma pricep eu sau ai gresit codul sursa?
  8. Depinde cat de mare vrei sa te faci:D. Sa zicem asa: daca ai 80 de kg si te duci la sala, cu o alimentatie potrivita adica 6 mese pe zi,[citeam undeva ca mai mult de 35gr de proteine corpul nostru nu poate sa asimileze la un interval de 2-3 ore] ar veni aproximativ 6 x 30 = 180 gr proteine/zi(cantitatea maxima). Pentru a depune masa musculara ai nevoie de 1 pana la 2 gr de proteine per kg(80)[in functie de intensitatea antrenamentului], de aici reiese ca ai nevoie zilnic de 80 x [1.2<>2] = [96<>160] gr proteine. Acum daca ajungi sa ai aportul maxim de proteine zilnic (180gr) dupa un an-doi de zile cred ca o sa ajungi undeva pe la 90 kg deci un castig de 10 kg.Asta doar in conditiile in care nu faci nimic altceva decat mancat, sala, somn. Pentru inceput eu iti recomand un packet de incepatori de la megaproteine aici. Daca tii la sanatatea ta nu incerca sa iei suplimente foarte ieftine si netestate.Ar trebui sa schimbi mai multe firme si sa-ti alegi ce-ti place tie, deoarece corpul tau nu este compatibil cu toate suplimentele(cele mai intalnite efecte adverse sunt flatulatiile)[)))] Ai grija trecerea de la o alimentatie la alta se face TREPTAT!! Sper ca te-am ajutat si sper ca o sa iei aceste sfaturi ca atare.[nu sunt licentiat in vreun fel in culturism, il practic doar din pasiune:D]
  9. Referal = persoana care isi face cont pe baza invitatiei tale. Megatypers iti da voie sa-ti creezi maxim 10 coduri pentru invitatii(le creezi la affiliates->codes), dar partea frumoasa este ca pe o invitatie se pot inregistra foarte multe persoane. Bafta!!!
  10. ^trebuie sa te contrazic ma friend. Daca muncesti 4 ore pe zi in intervalul orar 8-12 (payment 0.95$-1.05$ / 1000 cuvinte) poti sa faci maxim 30$ pe luna. Bani frumosi se fac doar din referali.
  11. Cu paypal este foarte usor. Intrii -> aici <- si iti faci un cont. O sa-ti ceara primele 16 cifre de pe fata card-ului (visa sau mastercard) si ultimele 3 cifre de pe spate.Dupa aceasta iti vor face o retragere de pe card in valoare de 1.5 euro. Ca sa confirmi ca tu esti posesorul cardului trebuie sa te duci la banca sa ceri un extras de cont. In acel extras de cont o sa vezi in dreptul tranzactiei un cod din 4 cifre, cu acest cod iti confirmi cardul, dupa care ei iti restituie cei 1.5 euro in contul tau de paypal. Ca sa retragi bani din contul de paypal pe card te taxeaza cu 2 euro. Vezi ca au si un tutorial pe site^. Tranzactiile prin paypal se fac prin adresa de e-mail.
  12. LA MULTI ANI!!!! http://www.youtube.com/watch?v=131Xb0s69GM
  13. alte coduri: 3IAB 3IAC 3IAD 3IAE 3IAF 3IAH 3IAI 3IAJ
  14. Alte coduri de invitatie daca mai doriti: 3IAA 3IAB 3IAC 3IAD 3IAE 3IAF 3IAG 3IAH 3IAI 3IAJ
  15. " Specialistii estimeaza ca 80% din informatiile care circula online sunt "ascunse" cautarilor obisnuite. Adica nu pot fi gasite prin Google sau alt browser obisnuit de utilizatorii de rand. Sunt date ale marilor companii sau institute de cercetare, dar tot acolo in partea nevazuta a internetului isi dau intalnire si infractorii cibernetici. La ce riscuri va expuneti daca ajungeti pe acest taram aflati din materialul urmator. Putini stiu ca internetul este impartit in doua. Suprafata - adica site-urile care pot fi cautate prin Google, Bing sau Yahoo - si "deep web" cum numesc specialistii partea ascunsa. Aici se afla, dupa cele mai multe estimari ale specialistilor peste 80% din toata informatia care circula online pe Glob. Sunt date care nu pot fi accesate cu un browser clasic, de genul internet explorer sau firefox. In internetul ascuns o retea de socializare precum Facebook se numeste TorChan, insa ea nu poate fi gasita atunci cand o cautam pe Google. Pentru a ajunge acolo avem nevoie de un soft special. Pe internetul ascuns sunt pastrate bazele de date academice, informatii militare, ale companiilor, ale bancilor, studiile cercetarilor din toata lumea. Atentie, aceste date nu sunt secrete. Amazon, de exemplu tine aici zecile de mii de carti in format digital. Tot aici are loc orice comunicare intre institutii, care nu se adreseza publicului larg. Prin aceste retele insa hackerii sau teroristii isi dirijeaza si coordoneaza atacurile ori vand date obtinute fraudulos. O operatiune de amploare pornita pe internetul ascuns a dus anul trecut la arestarea a aproape 200 de pedofili si la depistarea de catre Interpol si Europol a unei retele uriase, de 70.000 de persoane implicate in pornografia cu minori. Atentie asadar, orice incursiune in aceasta lume intunecata este una pe proprie raspundere, avertizeaza oamenii legii." >>SURSA<<
×
×
  • Create New...