Jump to content

dustfeather

Active Members
  • Posts

    137
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dustfeather

  1. Nu stiu ce intelegeti voi prin SMTP verifier, eu folosesc mxtoolbox. E moca, si pana acum eu n-am avut surprize neplacute cu el. Iar daca vreti sa-l folositi in linux ... wget
  2. Subscriu si eu la ce a scris @M2G si adaug recomandarea de a te muta pe un sistem de operare pe 64b intucat setup-urile de 32b merg si pe OS-uri de 64b, invers nu.
  3. Daca dai cu search in forum, gasesti.
  4. Well, pt downloads, nu vad o problema in a lua netu' altuia Dar daca se vaita de limitele de ordinul GB, ceva-mi spune ca nu are nevoie pt facebook
  5. dustfeather

    Melodie

    Let me google that for you
  6. 1. Adevarul e ca ai si mare nevoie sa downloadezi pe mobil mult mai mult de 1G / luna (tu ce fel de mail-uri primesti ?) 2. daca chiar ai nevoie de atat de mult download, sunt TONE de wifi-uri nesecurizate (sau WEP ca e tot aia) in Buc.
  7. Am rulat chestia aia si nu s-a intamplat nimic, posibil sa fie valabil doar pt cartela ?
  8. O sa zica "Pff, e fake frate, ce-ai ?", apoi o sa se duca la programatori, o sa-i dea afara in suturi (dupa ce ii pune sa repare gaura), o sa angajeze altii (la fel de buni) ... la final se mangaie pe nervu' mandriei si orgoliului si-si spun "Noi, vulnerabili ? Zvonuri nefondate."
  9. Zicea unu' la munca azi ca a citit un comment sau ceva la adresa stirii, zicea cam asa: "Si noi astia care avem diploma de bac, unde mergem sa ne recuperam spagile ?"
  10. Imi place cum ai scrs dar mai jos pui articol de pe timenewroman Oricum ... se duce de rapa tara asta, trist
  11. Lol, "ALSO PLEASE NOTE: WE WILL NO LONGER BE OFFERING FREE HOSTING." ... well that beats the purpose
  12. ... in general cele de la lynda.com sunt destul de bune. Problema e ca daca le vrei trebuie ori sa le cumperi, ori sa le cauti pe torrenti (se gasesc destul de usor).
  13. Actualizeaza-ti CV-ul (eu il am pe al meu pe bestjobs ca sa pot da link oricand la el, sa nu stau cu versiuni de documente and stuff), eventual fa-ti un profil de linkedin pentru o acoperire mai buna. Si eu mi-am schimbat locul de munca recent si la ultimile 2 firme la care am dat interviu m-au contactat prin linkedin, acum depinde si unde depui efortul de promovare mai mare. @State freelancer.com e PLIN de indieni care lucreaza rpd, "bine" si ieftin. Ca sa concurezi cu aia inseamna sa te multumesti cu un venit nu tocmai demn de un programator cu 6 ani experienta.
  14. Am un prieten la munca, sta toata ziua cu telefonul in priza, youtube pornit si asculta diverse playlist-uri, a fost FOARTE fericit cand i-am dat link-ul asta
  15. This link on azarask.in is unsafe for browsing http://www.azarask.in/projects/bgattack.js by AVG Oricum, foarte tare
  16. @playfun Nu prea, e acelasi lucru ca si cum ai vizualiza de la tine din browser, doar ca ai doar sunet. Nu e nimic hacky about it din punctul asta de vedere.
  17. @zodiak Nu merge exact la fel doar ca pui "yum install" in loc de "apt-get install" ?
  18. Eu sunt de parere ca toti cei care au fost intrebati s-au gandit "... asta sigur eu o intrebare capcana, mai bine fac pe prostu'."
  19. Daca cele mai multe views sunt din Romania ... de ce nu crezi ca ai click-uri din Romania ?
  20. Da, ca freelancer, sky is the limit, asta e valabil in orice domeniu, topicul se referea la "salariu" (ca angajat)
  21. @armani6969 e chiar atat de greu sa citesti mai sus ?
×
×
  • Create New...