Jump to content

andreiiar

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by andreiiar

  1. Eu am alta idee. Daca iei ban, iti fac inca un cont dar cu acelasi nume putin schimbat. Cum ar fi andreiiar_2 pentru mine. Si gata!!! Stii cine posteaza.
  2. Deci nu l-au decriptat.
  3. Intrebare. Cum decriptezi un hash? Din cate tin eu minte din nu stiu ce CBT Nugget hash-ul merge intr-o singura directie. Astept sa imi spuna baietii cum de au gasit test.
  4. Computer Networks - Adrew Tanenbaum. Ceva peste editia 4 (2003)
  5. andreiiar

    a game

    Am ajuns pe la 25
  6. Nimic dar se aude vajaitul calculatorului in camera.
  7. Mai eu am intrat pe unul din serverele alea. De ce nu sunt toate comenzile cu care sunt eu obisnuit in linux?
  8. Ok am inteles nu vreti sa ma invatati sa ma bag la din alea grele. Dar uite de exemplu. As vrea sa am cont vip pe sentimente.ro fara sa platesc. Cum naiba fac? Ca e doar un cod sunt sigur ca e usor dar nu vreti sa imi spuneti.
  9. Am facut un curs introductiv Piton. Dar e asa plictisitor sa programezi. Eu vreau sa sparg un site american ca ma angajeaza aia sigur daca reusesc. FBI sau NASA sau ceva. Ceva important nu dunkindonuts.com
  10. Ma numesc Andrei si vreau sa fiu hakcer. De cand eram mic am vrut sa fiu hacker cand am jucat Uplink. Am citit o revista despre linux sau unix sau asa ceva unde spunea ca poti sa fii haker daca folosesti programul asta. Unde il gasesc? Sfaturi si cum se face. Ma bucur ca fac parte din grupul vostru de hakeri.
×
×
  • Create New...