Jump to content

MkBrv

Members
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Biography
    Stack overflow error
  • Location
    Brasov
  • Interests
    Your job
  • Occupation
    Your job

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MkBrv's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. doar eu sunt de parere ca e nevoie de oameni la munca silnica ?
  2. Ai dreptate pe partea de dat banii aiurea pe ei.. corect.. dar parerea mea e ca n-ar trebui omorati.. munca silnica.. ca e nevoie de oameni in mine si cariere.. sau pt meserii nasoale.
  3. Salut, caut carti relevante despre subiectul Corali. Am lasat mai jos o lista de titluri, dar in principiu orice carte serioasa despre acest subiect m-ar interesa. In principiu aceste carti sunt undeva de la 400 de lei in sus pe Okian, cam scump pentru o simpla licenta de student . ( nu ma intereseaza catusi de putin domeniul, prietena mea o sa dea in primavara licenta din asa ceva ) Encyclopedia of Modern Coral Reefs 2010 Peter Davies , C.D. Woodroffe , David Hopley , Guy Cabioch , T.J. Done , Eberhard Gischler , I.G. Macintyre , Rachel Wood, Coral Health and Disease 2004 Eugene Rosenberg , Loya Yossi Life and Death of Coral Reefs 1997 Charles Birkeland Coral Reefs: An Ecosystem in Transition 2010 Noga Stambler , Zvy Dubinsky Quaternary Coral Reef Systems: History, Development Processes and Controlling Factors (Tiparita) 2009 Lucien F. Montaggioni , Colin J.R. Braithwaite The Biology of Coral Reefs 2009 Charles R.C. Sheppard , Simon K. Davy , Graham M. Pilling
  4. Shocker ai testat Paymentwall ? Daca da, ai putea trece o mica descriere . Multumesc
  5. daca chiar doresti sa folosesti la ceva site-ul acesta iti recomand sa pui niste input validators in jscript, ca naiba sta sa completeze de 4 ori ca ori a uitat nu stiu ce, ori a uitat sa puna minim 3 CPC.. nu refresh la pagina la input asa aiurea.
  6. Multumesc. Se poate sa ramana pe undeva topicul sau postarea salvata ? In vreo colectie ceva de link-uri utile ? Multumesc.
  7. Multumesc ! . se poate face sa mearga cu chrome / opera ? Internet explorer se deschide prea greu.
  8. salut. In ce fel "face conflict " cu celelalte butoane ? e ca si cum ai da click pe ele ? si cand se intampla asta, dupa ce ai dat click pe ok sau inainte ? fara partea de jquery (adica exact ce ne-ai lasat noua aici ) functioneaza corespunzator ?
  9. MkBrv

    Python books

    se poate un reupload macar la prima parte ? Multumesc.
  10. se misca cam greu ( probabil o fi de la host ) . Ai putea sa adaugi un jquery care sa deschida pozele ( sa nu trebuiasca redirectare catre pagina pozei, e cam enervant sa dai click pe poza si apoi sa te intorci ) . La titlurile pozelor in loc sa pui la toate Naked Hot Girl ai putea pune si tu niste nume de curve.. gen asta e blonda imi pare a fi rusoaica.. Ekaterina Pulinskaya.. mai personalizezi un pic treaba. sunt curios cati vizitatori ai avut de cand l-ai deschis in rest.. ce sa zic.. multe curve mai exista in lumea asta... bine ca unii mai si profita intr-un sens economic.
  11. MkBrv

    Vulnerabilitate?

    acel mesaj apare daca incerci sa folosesti in codul php functia header("Location: http://ceva.com"); de redirectare dupa ce deja in pagina ai afisat ceva <html> </html>. nu are nici o treaba cu sql-ul.
  12. am o intrebare: adrese gen : xxx@ymail.com@yahoo.com sunt corecte ? Nu am mai intalnit adrese de genul si conform mailChimp nu sunt ok.
  13. un hint in privinta criptarii ? Multumesc.
×
×
  • Create New...