Jump to content

j1ll2013

Active Members
  • Posts

    141
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by j1ll2013

  1. e adevarat ca ai facut un avc si te lasi de cafea ?
  2. nu chiar privati, dar info costa bani.inclusiv din it and c
  3. lasati mai baieti ca e mai bine la privat, corporatist.ce credeti ca romania are spioni si securisti si etc.filaj, ascultat si atat.
  4. cel mai important pro american si progresist ca daca nu te ia dracu' si neaparat sa nu ridici capu din pamant in tara asta. in tara asta nu mai poti sa ai incredere nici in sfintele lumanari, ca peste tot is interese. ce sa schimbi ? sistemele nu mor niciodata, doar oamenii se schimba intre ei.
  5. a dat tara pe mana strainilor ? a distrus macar o fabrica din 90 pana acum, acest individ cu care nu am avut totusi nicio tangenta. stirile astea is suste. per susta. sunt satul de politica corecta impusa ! sa nu se inteleaga ca incurajez, dar totusi e mic copil pe langa contractele fara licitatie din pandemie ori spitalele din romania pline de infectii.
  6. recomand. e serios si lucreaza repede.
  7. forta mondiala pe judet kronzy !
  8. au datorii. nu au mai platit curentul. e o pagina intreaga pe blogul lui arhi si zoso.
  9. @Nytro il propun ca VIP si scuze din partea voastra.
  10. p.s: intr-o zi cand am aflat ca bunica e suspecta de cancer nu m-am mai putut controla si am pierdut tot. jocurile de noroc sunt pentru roboti, nu pentru oameni.
  11. e bun chatul. trebuie mentionat ca apartinand de rst si o sa intre si mai multi.
  12. puscarie sef de camera !
  13. eu cred ca ai nevoie de un pic de atentie la exprimare, in rest, e un proiect relativ ok, pentru ce te intereseaza pe tine, adica monetizare. bet vine de la beta banuiesc. voi il criticati pentru continut, in timp ce ziarele mondene au niste redactori semi-analfabeti. de curiozitate cat faci per month din adsense ? dai cu social media, ca o sa iti asigure un boost de trafic. nu te jena sa faci clickbait.
  14. am crezut ca e site de pariuri.
  15. in campania prezidentiala am incercat sa le explic cunoscutilor, inclusiv unor oameni inteligenti cu studii, ca de 25 ani pana acum si inclusiv, totul se bazeaza pe manipulare si mitologie politica; mitul salvatorului, mitul tapului ispasitor, acum mitul neamtului. toti au zis, asa si ? "asa si"....si asa o sa si ramana.
  16. @AndieCT incearca sa te relaxezi. inclusiv in viata de zi cu zi sa nu gandesti atat de mult. viata nu e doar in alb ori negru, astfel ca nu totul trebuie sa iti iasa perfect. incearca sa poti exprima in cuvinte mai putine ceea ce doresti sa faci. @Gecko ai grija de baiatul asta.
  17. Domnul.do e duminica ora 18:44 si eu iti spun dumnitale ca insusi tu deturnezi topicul de la subiectul lui principal cand ai vazut ca nu ai un feedback pozitiv. subiectul era despre ciolos, govhub, ca sa reamintesc sa nu se uite cumva....
  18. @ Domnul.do am pornit topicul cu realizarea unor lucruri marete pentru romania. ajungem iarasi la chestii de colonisti si pentesteri dubiosi. asta cu "daca ati generat o stire importanta pe planul securitatii cibernetice" suna demential. imi pare rau sincer ca sunt nevoit sa dau acest replay. exista da foarte multa motivatie cum zice Gecko.
  19. scurt si la obiect. daca ai nevoie de cineva pe domeniul uman imi dai pm. nu sunt pe it si sunt din provincie. daca totusi apare o idee care considerati ca merita promovata fiecare membru rst are cu siguranta un canal, o voce pe online, un site etc.
  20. dumneata in ce calitate postezi pe forum, raportat la proiect...
  21. nu te agita. ciolos a aruncat si el o idee pe piata iar baietii au raspuns la apel....ca asa e in tenis.
  22. trusted user ! am mai facut deal-uri cu el.
×
×
  • Create New...