xNEOx Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 Salut,sper ca topicul nu incalca regulamentul.De multe ori cand ma plictisesc ma joc pe smartphone diferite joculete cu masini si cu motoare si ma enerveaza ca mereu cele mai bune masini sunt blocate si costa o groaza de monede sau credit ce-o fi si dracii incearca sa te fraiereasca ca sa cumperi credit cu bani reali doar ca sa poti trece de un nivel si sa ai cele mai bune masini.Eu nu voi plati niciodata cu banii mei munciti greu niste jocuri pe telefon. Intrebarea mea e daca exista ceva modalitati de a debloca masini,niveluri sau de a baga monede? Ca pe facebook am folosit Cheatengine in DeerHunter si mi-am bagat 1 miliard de golds . Quote
kidink Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 Dacă ai Android: http://forum.cheatengine.org/viewtopic.php?t=579943 Quote
Sandu Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 (edited) Poti descarca moduri ale acelor jocuri, sau poti intra in root/data/data/un folder cu numele aplicatiei, cu es explorator si sa cauti fisierele unde sunt pastrate salvarile,scorurile, etc. Si sa modifici ceea ce te intereseaza. Edited February 10, 2016 by sandu69 Quote
1337 Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 Daca ai android si root poti debloca anumite chestii in mai multe jocuri, iti instalezi Lucky Patcher, o sa-ti apara patch-uri pentru toate jocurile, de aplicat aplici tu ce patch vrei. Quote
DrMengele Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 xNEOx:Nu incearca sa te fraiereasca nimeni,noi astia care dezvoltam aplicatii pentru mobile trebuie sa traim din ceva,acele jocuri costa bani sa fie dezvoltate.Pune mana si cumpara nu mai umbla cu rahaturi. Quote
ovidelu47 Posted February 11, 2016 Report Posted February 11, 2016 Exista diferite programe daca ai facut root la dispozitivul tau android. Programe gen GameCih,Gameguardian etc. Quote
theandruala Posted February 11, 2016 Report Posted February 11, 2016 1.Da-i root. 2.Instaleaza freedom, daca vrei sa cumperi chestiile cu bani reali GRATIS 3.Instaleaza GameCIH daca vrei sa iti modifici banii in joc. Quote