Jump to content
QuoVadis

Caut PHP developer + oferta de pret

Recommended Posts

(Inainte sa ma lupt cu indienii pe Upwork am zis sa incerc aici mai intai.) Am nevoie de un developer cu experienta in PHP si AD FS / LDAP pentru a customiza http://www.phpvibe.com/ (un Media CMS similar cu YouTube facut de niste Romani si care sustin ca este 99.99% customizabil si ca suporta LDAP doar ca ei nu l-au adaugat si deocamdata nu au in plan sa adauge astfel de lucru - nu se cere deocamdata, decat de mine :) ) incat sa aiba urmatoarele lucruri aditionale:

 

- Vizibil si accesibil doar userilor autentificati prin LDAP. (momentan este doar public). Cand un user acceseaza pagina sa apara prompt de login (cu putin branding, un logo si ceva text mic, nimic complicat).

- Autentificarea doar pe baza AD FS / LDAP existent + contul de main admin care e separat

- Read-only AD incat un user sa nu poate edita informatiile din AD (de ex daca incearca sa schimbe parola sau sa schimbe numele sa nu le scrie inapoi in AD)

- Sa recunoasca userii si grupurile existente; Atunci cand un user uploadeaza un fisier media, sa aiba optiune de share: privat, cu anumiti useri din AD, cu un grup sau mai multe grupuri din AD sau cu toti cei autentificati prin AD

- Optional insa ca si phase 2 si cost separat: sa fie accesibil prin single-sign on dintr-un site wordpress care este deja integrat cu ADFS/LDAP si userii si grupurile sunt deja adaugate acolo, sa poata intra direct pe acest site de media fara a mai fi nevoie de logare. Pe baza de token sau ce recomandati voi insa sa fie cat mai securizat.

 

Mentiuni:

- Este necesara factura fiscala in limba engleza

- Trebuie ca o persoana ce reprezinta o entitate juridica (PFA / SRL, etc) sa semneze un Non-Disclosure Agreement si un User Agreement (cum ca nu veti distribui,folosi,etc. informatiile capatate pentru proiect in nici un fel)

- Deocamdata nu am un buget anume caci este un branch/off-shoot dintr-un proiect mai mare care a fost anulat insa sunt fondurile necesare pentru un astfel de proiect, atat timp cat raportul calitate-specifications-pret este rezonabil. Asteptam oferte de preturi si vom selecta cea mai buna propunere

- Deadline: nu este ceva urgent si este posibil sa se intinda pe mai multe luni de zile, un eventual launch in Ianuarie 2017

- Intrebari/nelamuriri prin PM sau pe Skype: aa7670 va rog

 

Astept o oferta de pret, multumesc pentru atentie, si daca stiti pe cineva interesat as aprecia un forward al acestei postari.

 

 

 

 

@MrGrj , @EAdrian , @Robert1995 , @SimpluAlaSmecher , @Gecko, @Wav3

 

 

Edited by aa7670
Link to comment
Share on other sites

23 minutes ago, EssenceOfLife said:

hint: https://github.com/adldap/adLDAP/wiki

 

features:

  • User authentication
  • Group management
  • User management
  • Contact management
  • Exchange mailbox creation

good luck @aa7670

 

 

Da, multumesc, insa daca m-as fi priceput sa fac singur ce imi trebuie si fara greseli, crezi ca as mai fi cautat om si as mai fi platit?

 

;)

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...