Silviu Posted March 27, 2016 Report Posted March 27, 2016 Salut! După multe bătăi de cap cu un Edge+ și Android 6, mi s-a scârbit de acest OS, așa că aș vrea să îl dau pe un iPhone 5SE, pentru că nu sunt gamer și am nevoie de el doar pentru business și dezvoltare de aplicații. Așa că, dacă știți pe cineva care se întoarce din SUA luna viitoare și contra unui tips mi l-ar putea aduce (acolo costă aprox. 1600 de lei față de 2200 cât va fi la noi), puneți-mă la curent. Am o prietenă ce și-a luat de acolo de la Verzion un 6 plus și funcționează fără probleme și pe rețelele noastre. Merci! Quote
kznamst Posted March 27, 2016 Report Posted March 27, 2016 Vezi ca ai folosit diacritice in titlu si nu este vizibil pe homepage.(Merge cu inspect) Quote
Silviu Posted March 27, 2016 Author Report Posted March 27, 2016 (edited) 2 minutes ago, kznamst said: Vezi ca ai folosit diacritice in titlu si nu este vizibil pe homepage.(Merge cu inspect) @Gecko cica e de la categorie si d-aia nu apare in index. Edited March 27, 2016 by Silviu Quote
Silviu Posted March 27, 2016 Author Report Posted March 27, 2016 1 minute ago, Gecko said: Credeam ca nu apare deloc. Problema ta e intr-adevar de la diacritice. @Nytro fix dis. Quote
EAdrian Posted March 27, 2016 Report Posted March 27, 2016 1 hour ago, Silviu said: Salut! După multe bătăi de cap cu un Edge+ și Android 6, mi s-a scârbit de acest OS, așa că aș vrea să îl dau pe un iPhone 5SE, pentru că nu sunt gamer și am nevoie de el doar pentru business și dezvoltare de aplicații. Așa că, dacă știți pe cineva care se întoarce din SUA luna viitoare și contra unui tips mi l-ar putea aduce (acolo costă aprox. 1600 de lei față de 2200 cât va fi la noi), puneți-mă la curent. Am o prietenă ce și-a luat de acolo de la Verzion un 6 plus și funcționează fără probleme și pe rețelele noastre. Merci! Ar fi bine 2200, dar imposibil :)))) Quote
Silviu Posted March 27, 2016 Author Report Posted March 27, 2016 2 hours ago, EAdrian said: Ar fi bine 2200, dar imposibil :)))) http://www.wall-street.ro/articol/eCommerce/196372/cu-cat-aduce-quickmobile-iphone-6-se-in-romania.html Quote
ovidelu47 Posted March 27, 2016 Report Posted March 27, 2016 Nu as recomanda nimanui firma quickmobile.... Si scuze de off topic! Quote