mvmt Posted June 17, 2016 Report Posted June 17, 2016 Am observat doua chestii care nu sunt ok: 1. Nu pot posta daca nu am JS activat, si nu imi place sa circul fara NoScript. Inteleg ca poate chat-ul nu merge, dar chiar sa nu pot da un reply fara JS e putin exagerat. 2. Userii noi nu se pot inregistra daca folosesc Tor in momentul inregistrarii. Cam atat. Ah, si de ce asa putina activitate? #pevremurieraaltfel 2 Quote
Silviu Posted June 17, 2016 Report Posted June 17, 2016 Nu poți posta fără js, pentru că așa e construită platforma. Același motiv și pentru înregistrare. Din studii personale reiese că activitatea a scăzut de când s-a trecut pe noua platformă. 1 Quote
DrMengele Posted June 17, 2016 Report Posted June 17, 2016 RST sa transformat in honeypot,nu mai e ce o fost. 1 Quote
mvmt Posted June 17, 2016 Author Report Posted June 17, 2016 (edited) Unde e sectiunea de Show-Off? Am gasit Edited June 17, 2016 by mvmt Quote
gogusan Posted June 17, 2016 Report Posted June 17, 2016 2 hours ago, DrMengele said: RST sa transformat in honeypot,nu mai e ce o fost. :))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ale dracu' albine! 3 Quote
QuoVadis Posted June 17, 2016 Report Posted June 17, 2016 2 hours ago, DrMengele said: RST sa transformat in honeypot,nu mai e ce o fost. Era sa zic eu organul cui s-a transformat in honeypot, pentru cine si la ce pret. Decat sa debitezi prostii, nu ar fi mai bine sa-ti gasesti ceva mai productiv de facut? 1 Quote
1337 Posted June 17, 2016 Report Posted June 17, 2016 5 hours ago, DrMengele said: RST sa transformat in honeypot,nu mai e ce o fost. Banui ca tu ai blogul asta http://rstcenter.blogspot.ro/ Quote
Nytro Posted June 17, 2016 Report Posted June 17, 2016 Nu prea mai avem timp de forum, cel putin eu... Nu vad de ce nu se poate inregistra cineva folosind Tor. Nu reusesc Guvernele sa opreasca Tor si reusim noi? Quote
Silviu Posted June 17, 2016 Report Posted June 17, 2016 1 hour ago, Nytro said: Nu prea mai avem timp de forum, cel putin eu... Nu vad de ce nu se poate inregistra cineva folosind Tor. Nu reusesc Guvernele sa opreasca Tor si reusim noi? Ideea e că probabil s-a referit la faptul că dacă ai JS disabled nu mai rulează mizeriile de js-uri care fac submit la form-uri. Quote
Nytro Posted June 17, 2016 Report Posted June 17, 2016 Mda, un script profesional ar trebui sa functioneze si fara JS. Nu cred ca am ce sa fac in aceasta privinta. 1 Quote
Stefan-cel-Mare Posted July 16, 2016 Report Posted July 16, 2016 Ip-urile Tor sunt banate pentru inregistrare.Chiar daca dezactivezi js, dupa ce primesti link pe e-mail, imediat dupa activarea contului esti banat automat. Quote
Nytro Posted July 16, 2016 Report Posted July 16, 2016 Testez chiar acum. Da, nu prea merge de pe Tor. Ciudat. Foate ciudat. O sa ii intreb pe baietii de la hosting daca stiu ceva despre asta. Nu avem nicio regula in iptables (sau orice altceva) legat de Tor. Mai banam IP-uri cand primim DDOS, dar acum nu mai e niciun IP blocat. Quote
asswipe Posted July 17, 2016 Report Posted July 17, 2016 On 6/17/2016 at 1:17 PM, 1337 said: Banui ca tu ai blogul asta http://rstcenter.blogspot.ro/ chestia ca sunt baieti sub acoperire smecheri(si tipic romani): inainte sa te prinda(numai daca nu esti deja sub urmarire penala) au grija sa-ti ia si monedele virtuale si dau vina pe tine ca le-ai ascuns Quote
Silviu Posted July 17, 2016 Report Posted July 17, 2016 5 hours ago, asswipe said: chestia ca sunt baieti sub acoperire smecheri(si tipic romani): inainte sa te prinda(numai daca nu esti deja sub urmarire penala) au grija sa-ti ia si monedele virtuale si dau vina pe tine ca le-ai ascuns Te-ai uitat la prea multe filme, tinere. Quote
asswipe Posted July 17, 2016 Report Posted July 17, 2016 4 hours ago, Silviu said: Te-ai uitat la prea multe filme, tinere. seful are vila de cativa ani,tinerii care ii urmaresti au masina mai scumpa ca a ta...plus ca nu au fost declarate ca bunuri confiscare nici un btc de la carderii autohtoni... Quote