Jump to content
xEduard18

Windows Nou

Recommended Posts

Posted

Salut! Recent mi-am instalat windows 7 si tot incerc sa ii pun driverul network connections. Primesc o eroare care zice " Cannot install drivers. No Intel(R) adapters are present in this computer". Nu stiu ce sa fac. Am un hp pavilion 15, i3, 4Gb RAM si este pe 64 bits. Ajutor va rog.

Posted
2 minutes ago, alezu2000 said:

cand instalezi windows-ul nu lasa nici o conexiune de internet, isi va pune windows-ul driverul pentru internet..faci apoi conexiunea si iti bagi tot ce ai nevoie..

Imi zice ca nu am adaptor..

Posted

Descarca soft-ul driverpack ( undeva la 4gb ) iti ia tot ce iti trebuie ( merge si in offline ) si ai scapat de grija. ( Il gasesti sii pe filelist )

• Active Members
Posted

Posteaza aici modelul complet sau macar da-ne modelul placii de retea. Cum sa te ajutam daca nu stim ce ai?

Posted
9 hours ago, Gecko said:

Cauta numele placii de retea si apoi cauta driverul pe site-ul producatorului sau pe Google direct. Nu ai nevoie de pachete de drivere de 4gb sau mai stiu eu cat.

Poti afla numele placii de retea cu AIDA64.

Eu sunt mai batran..am instalat AIDA64 dar nu scrie nicaieri network board. Am dat pe Tools si apoi AIDA64 CPUID.

Posted
2 hours ago, Gecko said:

Da-i pe Computer > Summary (Rezumat daca e in romana). Cauta Network Adapter sau ceva asemanator. Pune numele aici sau fa un screenshot la zona de Network.

Network Adapter: Realtek PCIe FE Family Controller

Posted (edited)

Am dat setup, si s-a terminat...acum ce ar trebui sa se intample? Nu s-a schimbat nimic. Trebuie instalat ca un  windows normal sau ce?

Edited by xEduard18
Posted (edited)

In mod normal se da restart si dupa ar trebui sa iti functioneze interfata de retea, adica te poti conecta la o retea prin cablu. Tu ce credeai ca se va intampla daca instalezi driverul? 

Edited by robyyxx2
Posted
1 minute ago, robyyxx2 said:

In mod normal se da restart si dupa ar trebui sa iti functioneze interfata de retea, adica te poti conecta la o retea prin cablu. Tu ce credeai ca se va intampla daca instalezi driverul? 

Am dat restart si nu s-a intamplat  nimic.

Posted
5 minutes ago, robyyxx2 said:

Ai bagat cablu in portul de retea?

Explica mai pe romaneste..Nu inteleg ce vrei sa zici..eu am router..nu am cablu sau asa ceva..efectiv imi apare ca nu sunt conectat la nicio retea.. 

Posted (edited)

Pana la urma verifica ca nu cumva placa de retea sa fie arsa :)  ( Cheama un pusti din cartier de se pricepe si cu 10 lei se rezolva ... este mai mare daraua decat ocaua )

Edited by XbPor
Posted (edited)

Ce dracu sa mai explic pe romaneste tu ai instalat driverul pentru portul de retea (mufa aia in care se baga cablu de net). Router-ul are cablu iei cablu si il bagi aici: rj45.jpg

Asta daca nu cumva ai router wireless. Invata sa explici de ce ai nevoie noi nu putem visa ce vrei tu sa faci.

Edit:

Daca ai router wireless se schimba povestea. Ai nevoie de alt driver.

Edited by robyyxx2
  • Active Members
Posted (edited)

Mufeaza cablul pe direct pentru ca daca ai erori specifice, nu ti le afiseaza pe router.

Stai la casa sau la bloc?

Edited by SynTAX
Posted
5 minutes ago, robyyxx2 said:

Ce dracu sa mai explic pe romaneste tu ai instalat driverul pentru portul de retea (mufa aia in care se baga cablu de net). Router-ul are cablu iei cablu si il bagi aici: rj45.jpg

Asta daca nu cumva ai router wireless. Invata sa explici de ce ai nevoie noi nu putem visa ce vrei tu sa faci.

Edit:

Daca ai router wireless se schimba povestea. Ai nevoie de alt driver.

am router wireless

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...