anticard Posted December 1, 2016 Report Posted December 1, 2016 (edited) Va rog frumos daca se poate sa banati acest user care e platit sigur de rusi sa ne defaime tara.Sau macar 3 zile pana trec sarbatorile in respect pt ziua Romaniei.Acest user e @aelius.Faceti va rog ceva sa nu se intre la calomnie.Mare atentie va rog! Ca un fapt divers sunt satul de interlopi de astia care daca iau 1 an steroizi se cred sefi orasului si vor sa controleze tot si ne rad in fata.Adevaratele valori raman indiferent de cati cotropitori sau defaimatori avem dar se pot pierde daca nu luam atitudine. Uitati niste citate de-ale lui(DOAR CATEVA)https://rstforums.com/forum/topic/103430-hackerul-guccifer-a-fost-adus-din-sua-%C3%AEn-rom%C3%A2nia-%C8%99i-%C3%AEncarcerat-la-penitenciarul-rahova/?do=findComment&comment=641248 Quote Romania, tara pulei de babuini https://rstforums.com/forum/topic/103836-la-multi-ani-romania/?do=findComment&comment=642975 Quote Muie romania, bagi pula in ea de baraca. https://rstforums.com/forum/topic/103753-recomandare-cale-de-urmat-in-domeniul-it/?do=findComment&comment=642763 Quote In felul ala mai ridica putin din media IQ-ului din tara aia de babanieri, hahahha https://rstforums.com/forum/topic/103580-vand-kingston-hyperx-1866mhz-8gb-x-2-2/?do=findComment&comment=642650 Quote Muie #romani Edited December 1, 2016 by anticard 1
fallen_angel Posted December 1, 2016 Report Posted December 1, 2016 Așa e ăștia de au reușit să sară gardul și au dat de apă caldă 3
aelius Posted December 1, 2016 Report Posted December 1, 2016 :))))))))) Iar tu ? vezi ca ROMANUL ala bulangiu a dat teapa rusului. A trimis omul memoriile si nu i-a platit. Exemplu clasic de #romulan. Valori ? #curve, #escroci, #hoti, #manea -> romanian tag cloud 3 3
aelius Posted December 1, 2016 Report Posted December 1, 2016 sa nu-i dati ban, e distractiv omu :)))) 1
anticard Posted December 1, 2016 Author Report Posted December 1, 2016 Cica sa nu-i dati ban :)))) .Despre banarea ta se discuta aicea,nu a mea
fallen_angel Posted December 1, 2016 Report Posted December 1, 2016 Se duce țara dracului cu oameni de ăștia Îi de mers și votat PSD că încă îi destul de aglomerat pe aici. 1
anticard Posted December 1, 2016 Author Report Posted December 1, 2016 Just now, fallen_angel said: Se duce țara dracului cu oameni de ăștia Îi de mers și votat PSD că încă îi destul de aglomerat pe aici. Exact.Ms @fallen_angel, pacat ca mi s-au gatit likeurile pe azi. Cum adaug un vot sa se vada pe fata cine voteaza excluderea?
Silviu Posted December 1, 2016 Report Posted December 1, 2016 (edited) 2 minutes ago, anticard said: Exact.Ms @fallen_angel, pacat ca mi s-au gatit likeurile pe azi. Cum adaug un vot sa se vada pe fata cine voteaza excluderea? Fă un excel pe Google Shits. Edited December 1, 2016 by Silviu
aelius Posted December 1, 2016 Report Posted December 1, 2016 8 minutes ago, anticard said: Cica sa nu-i dati ban :)))) .Despre banarea ta se discuta aicea,nu a mea Pai tie iti pot da eu ban. Nu e problema Si fara sa discut cu cineva de asta. Am spus asa ca nu-ti dea altii ban. 3
anticard Posted December 1, 2016 Author Report Posted December 1, 2016 Ce sa fac daca au ajuns strainii si mafiotii stapani in tara le mine.Am ajuns sa imi fie mie frica mie roman in tara la mine,DE ZIUA MEA,ca ma baneaza pe mine cineva care el trebuia banat. Da oricum ma ascund dupa multiple ipuri,de asta m-am si temut,nu stiu sigur daca are acest forum optiunea de banat pe nume dar de ip nu ma tem.
aelius Posted December 1, 2016 Report Posted December 1, 2016 Pai nu sunt in tara la tine. Poti sta linistit. Si nici ban nu-ti dau. Imi place ca esti troll de prima mana :))) Vezi ca se da ban pe numele mamei. ahahaha 3
Gogu_Daltonistu Posted December 1, 2016 Report Posted December 1, 2016 2 minutes ago, anticard said: Ce sa fac daca au ajuns strainii si mafiotii stapani in tara le mine.Am ajuns sa imi fie mie frica mie roman in tara la mine,DE ZIUA MEA,ca ma baneaza pe mine cineva care el trebuia banat. Da oricum ma ascund dupa multiple ipuri,de asta m-am si temut,nu stiu sigur daca are acest forum optiunea de banat pe nume dar de ip nu ma tem. Ptiuuuu sa-mi trag oualele pe coliva ta de meltean... Ca m-a mancat in cur sa intru un minut. De unde dracu va parasuteaza internetu... numa voi stiti. Iti cumpara nenea un pistol cu teava intoarsa si un polonic cu luneta sa alergi dupa shemale si dupa aelius ala. Ca poate asa Rromulia va creste in intelect, cu unu ca tine in minus. 1
anticard Posted December 1, 2016 Author Report Posted December 1, 2016 Fac apel la un administrator mai mare.Cine e responsabil pt admini?Sa vedeti cum abuzeaza de drepturile sale si cum a adaugat HOTI la acest topic.Tu esti tradator de prima mana nu eu. Uitati si dovada,dati click aici sa vedeti cum ne face hoti pe toti romani https://rstforums.com/forum/forum/49-discutii-non-it/ Si am salvat si o poza cu imaginea ca sa nu stearga dupa si sa-l dau de gol 1
aelius Posted December 1, 2016 Report Posted December 1, 2016 Tot eu sunt :))) Acum pe bune, sa lasam glumele si sa nu mai umplem forumul de tampenii. Acolo scrie "HOT !"; Adica e un thread "cald", cu activitate. Credeam ca ai un simt al umorului mai dezvoltat. M-am inselat, scuze. Esti doar un prost care se caca in poteca.
hades Posted December 2, 2016 Report Posted December 2, 2016 Haha. Ce bine ca pot sa muie anticard si muie Romania. Haha 2