sandabot Posted May 27, 2017 Report Posted May 27, 2017 Am nevoie de cateva raspunsuri pentru lucrarea de licenta, daca aveti timp sa ma ajutati cu cate o completare v-as ramane dator . Nu se preia nicio informatie personala sau de identificare (ip/email/nume) http://bit.ly/chestionar_emag Quote
brdan18 Posted May 27, 2017 Report Posted May 27, 2017 (edited) La ce facultate esti ? Intreb pentru ca, chestionarul nu e facut cum trebuie, ti l-a corectat vreun profesor ? Nu stiu ce rapoarte iti ofera site-ul ala, dar stiu ca era ceva cu isurvey care iti dadea niste rapoarte in excel pe care trebuia doar sa le dai copy-paste in spss, asta in cazul in care ai nevoie. Edited May 27, 2017 by brdan18 1 Quote
piss_you_madarfacar Posted May 27, 2017 Report Posted May 27, 2017 Thank You for Taking our Survey! 1 Quote
CrazyTank Posted May 30, 2017 Report Posted May 30, 2017 Thank You for Taking our Survey! FYI La pasul 2 e o singura intrebare si e numerotata cu 7. si lipseste background-ul (lipsa background poate sa fie si de la VPN-ul meu, nu stiu sigur) Quote