Jump to content

CrazyTank

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by CrazyTank

  1. Postarea a fost sa dea la numar (postul cu numarul 1488 pe forum, felicitari) :))) Glumesc, merci de reminder oricum, vreau sa iau si eu pana pe 15 august cat sunt mai ieftine. EDIT: site-ul e ok, aveam eu o problema cred.
  2. CrazyTank

    Udemy

    sunt variatii ale aceluiasi cod Edit: daca tot am postat, mai pun cate ceva mocangeli pentru incepatori / interesati:
  3. Salut, Prima data aveai trei partitii, toate erau primare. Spatiul liber nu e partitie. A doua oara ai doua partitii primare si una logica. Pentru a-ti creea partitia logica, a fost nevoie de crearea unei partitii extended. Mai simplu: tot 3 partitii ai, nu ar trebui sa te afecteze . Foloseste un File Manager sa le vezi. Ce folosesti tu in screenshot e Disk Manager. Ultima ta intrebare nu o inteleg. Nu inteleg de ce le-ai formata insa dupa fiecare reboot. Cam asta e in mare.
  4. Thank You for Taking our Survey! FYI La pasul 2 e o singura intrebare si e numerotata cu 7. si lipseste background-ul (lipsa background poate sa fie si de la VPN-ul meu, nu stiu sigur)
  5. CrazyTank

    PING port

    Lista completa: http://www.iana.org/assignments/protocol-numbers/protocol-numbers.xml#protocol-numbers-1
  6. N-am mai dat LPIC. Daca vrei sa il dai pe asta trebuie sa te uiti si la versiunea manualului. Eu am invatat dupa versiunea 4, cred ca e cea actuala. Din cate stiu, astia de la LPI si-au bagat in card cu astia de la Comptia. Examenul pentru Comptia Linux + e acelasi cu cel de LPIC si normal iti dau ambele certificari daca il iei. Nu mai stiu in care centru d-asta (se numesc centre VUE si sunt destule prin Bucuresti) iti dadeau si RHCE in plus. Ideea e ca sunt si bundle-uri daca te hotarasti sa dai si ca bani te duce la vreo cateva sute de euro, depinde si ce noroc ai. Sunt angajatori in Ro care nu angajeaza fara o certificare specifica pentru ca na, trebuie sa isi dea si importanta. Stiu de un exemplu unde angajau doar cu Comptia iar pe cei cu LPIC nici nu ii baga in seama, cu toate ca atesta acelasi drac. Ma gandeam sa dau LPIC ca e cel mai ieftin sincer , dar de cand cu fuziunea asta a lor, cred ca mai bine dai Comptia. Cea mai buna varianta pentru tine nu stiu care e, trebuie sa te gandesti la bani, timp si resurse online (cost tutoriale/manuale s.a.m.d.). De Brainbench nu stiu. @aelius, astia au si ceva manuale/ghiduri online sau inveti tu si trebuie sa dai testul ala in 90 de zile? La ei pe site am gasit asta intr-o nota la sfarsit de pagina: " ***Certification tests that are free and not taken in an active subscription do not include a certificate, which can be purchased for U.S. $4.95 (electronic download) or $14.95 (mailed, printed copy suitable for framing). " Certificate se dau doar pentru US sau cum? Spor la invatat.
  7. Invite codes: I2HCCEZ64 27VCNJWQ9 RS3GMHZVM PWL5PFV5E AQK1JGGDL BF43SVB0P OVWEFT1E2
  8. Merci, asta merge fain. ProxyRack tot nu merge, e posibil sa fie ceva configurat aiurea prin Windows-ul meu. Eu folosesc mai mult Linux Desktop si cautam un VPN (mai ieftinache, nu neaparat moca, dar mai bine asa ) pentru Windows. Pentru un VPN free nu are viteza rea. Multam @albertynos. Thumbs up.
  9. Salutare, Multam de pont domu'. Inregistrarea a mers fara probleme, doar ca pe Win (merge doar pe Win Si OSX) , cel putin la mine, nu prea vrea sa mearga. Am incercat mai multe servere (fastest, DE, US, FR) dar nu se conecteaza momentan. O sa incerc mai tarziu. Mai e cineva care intalneste situatii asemanatoare, sau problema e la mine? Merci.
×
×
  • Create New...