Rebell Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 care aveti un site ..(host) pe care poti tine ceva free .. lx.ro si subramurile lui nu dau e`mailu de autentificare Quote
PetreTerror Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 salut:( scuzati ca postez aici dar nu stiu de ce nu imi mai merge forumul...ban nu am luat ca nu aveam de ce...in locul forumului imi apare o pagina alba...pagina asta k yahoo am avut-o la bookmark...deaia am postat aici ...pls spuneti-mi de ce nu mai mege forumul Quote
xenolith Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 ba explicati ca pentru prosti, va rog io frumos, am inteles cu cautatu si cu salvatu dar nu reusesc sa inteleg ce si cum si dupa ce si cum bag in browser. Merci anticipat Quote
paxnWo Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 instaleaza cookie editor pt firefox https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/573 downloadeaza cookieurile asa cum iti descrie loki. logheaza-te pe mailul tau , foloseste cookie editor ca sa modifici cookieurile T si Y cu cele luate de pe DC . dai refresh la pagina . done . Quote
crekarasu Posted January 4, 2009 Report Posted January 4, 2009 Mie nu-mi merge, sunt nou pe forum aici am incercat in fel si chip bag textul pe care l-am gasit in xxx@yahoo[3] dau send imi apare "Test Cookie Link" dar nu este link adica nu pot da click pe el Quote