katanajr Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 Am auzit la cineva ca se poate.... dar nush cum .... sa te faci admin pe orice server de counter-strike. Dar trebuie sa ai RCON Password de la srv respectiv.... asa am auzit... Am deschis acest topic sa vad daca stie cineva cum aflu un RCON si cum ma fac admin pe srv sau daca existe alte metode de a te face admin pe srv .Respect! Quote
Draqos Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 Am auzit la cineva ca se poate.... dar nush cum .... sa te faci admin pe orice server de counter-strike. Dar trebuie sa ai RCON Password de la srv respectiv.... asa am auzit... Am deschis acest topic sa vad daca stie cineva cum aflu un RCON si cum ma fac admin pe srv sau daca existe alte metode de a te face admin pe srv .Respect!Din moment ce ai parola RCON, ai acces la tot. Quote
HackKing Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 si care sunt comenzile date prin rcon ? :shock: Quote
Raven Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 Am auzit la cineva ca se poate.... dar nush cum .... sa te faci admin pe orice server de counter-strike. Dar trebuie sa ai RCON Password de la srv respectiv.... asa am auzit... Am deschis acest topic sa vad daca stie cineva cum aflu un RCON si cum ma fac admin pe srv sau daca existe alte metode de a te face admin pe srv .Respect!Exista un exploit pt serverele cu amx ... poti da ban... dar pe adminmod nu cred sau nu stiu eu . Quote
MostWanteD Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 a fost postat. daca ai parola rcon editezi fisieru unde sunt adminii... Quote
Rebell Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 scriptu amx , care se copiaza in config merge pe servere amx ..si e tare da nu merge pe toate nu stiu de ce Quote
HackKing Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 si pt amxxdaca i sti parola rconscri in clientul csrcon_password PAROLAsi pe urma dai comenzi de genu...rcon sv_restart 1rcon kick #xx Quote
raptor Posted August 18, 2008 Report Posted August 18, 2008 :wink: mai simplu ar fi un program numit wall cs sau hack cs sau na pe limba ta PAROLE LA CS si nu mai ai nevoie sa fi admin....sunt unele servare la care daca joci bine (cu parole de preferat) te fac admini si pe tine admin Quote
black_death_c4t Posted August 18, 2008 Report Posted August 18, 2008 :wink: mai simplu ar fi un program numit wall cs sau hack cs sau na pe limba ta PAROLE LA CS si nu mai ai nevoie sa fi admin....sunt unele servare la care daca joci bine (cu parole de preferat) te fac admini si pe tine admin=))=))=)) Quote
kw3rln Posted August 18, 2008 Report Posted August 18, 2008 pt serverele cu webmod: http://rstcenter.com/index.php?pagina=cs_rcon_dos Quote
warclau Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 cel mai bine ii ceri admin ownerului si gata ai admin Quote
NeK Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Sa sti Intri pe un hub mai mare Dai la Cautare Si scri user si dai enter ca mai is b00t care isi shareaza sv de cs ok Bafta Quote