promoseo Posted January 31, 2019 Report Posted January 31, 2019 Salut RST, de ceva vreme vreau sa deschid un website, m-am tot gandit pe ce nisa sa-l fac si singura idee mi-a venit sa fac un site cu retete culinare. Dar verificand site-urile de pe aceasta nisa, am observat ca au putin trafic si vechime mare, asa ca mi-am luat gandul de la el. Vreau sa spun ca vreau sa fie ceva total legal, adica nu website de filme si seriale, stiu ca acestea cresc foarte repede si prind trafic destul de mare, dar vreau ceva legal pe care pe viitor sa pot pune o reclama de la adsense, ceva de genul. Astept mesajele si comentariile dumneavoastra, o zi buna! Quote
Guest Posted January 31, 2019 Report Posted January 31, 2019 Eu aș face un site cu review-uri despre jucării sexuale. Angajezi diverse persoane și le pui să facă review-uri despre așa ceva, ar fi ca un fel de Vice, numai că mai low cost. Quote
gigiRoman Posted January 31, 2019 Report Posted January 31, 2019 (edited) 18 minutes ago, aismen said: Eu aș face un site cu review-uri despre jucării sexuale. Angajezi diverse persoane și le pui să facă review-uri despre așa ceva, ar fi ca un fel de Vice, numai că mai low cost. Banuiesc ca toata lumea stie reviewurile la produsul asta: https://m.emag.ro/suport-genunchi-1300003/pd/D9RTJ2BBM/ Ps: reviewuri de pozitii sexuale. Edited January 31, 2019 by gigiRoman 3 Quote
promoseo Posted January 31, 2019 Author Report Posted January 31, 2019 17 minutes ago, aismen said: Eu aș face un site cu review-uri despre jucării sexuale. Angajezi diverse persoane și le pui să facă review-uri despre așa ceva, ar fi ca un fel de Vice, numai că mai low cost. Ideea nu este rea, as putea sa fac un website la comun cu review-uri despre orice si cu link de afiliere de la amazon, dar mai astept si alte sugestii. Quote
theandruala Posted January 31, 2019 Report Posted January 31, 2019 OFF : Eu pe tine te-as vedea cerand sfaturi despre cum sa te imbogatesti unor oameni care n-au unde sa doarma... ON : Fa un site de fap-challenge.Provocarea e ca utilizatrul sa faca laba la videoclipul pe care-l afisezi random 1 1 Quote
Active Members Fi8sVrs Posted January 31, 2019 Active Members Report Posted January 31, 2019 (edited) Produse pt bebelusi, biberoane etc... Edit, si in spot-uri sunt utilizate Edited January 31, 2019 by OKQL Quote
archerise Posted February 1, 2019 Report Posted February 1, 2019 Pe cat de idioate par comentariile voastre, succesul nu ar fi imposibil :)). 1 Quote
QuoVadis Posted February 1, 2019 Report Posted February 1, 2019 1 hour ago, archerise said: Pe cat de idioate par comentariile voastre, succesul nu ar fi imposibil :)). Remedii spirituale: https://www.fiverr.com/gabonne Awesome insight and still is answering follow up questions. Thank you so much for caring! 2 days ago Great as usual. Thank you! 3 days ago seller was quick with delivery, he also was very kind and gave good advice. I'm going to try to be patient and hope for positive results. 2 days ago Quote
jreister Posted February 1, 2019 Report Posted February 1, 2019 5 hours ago, QuoVadis said: Remedii spirituale: https://www.fiverr.com/gabonne Awesome insight and still is answering follow up questions. Thank you so much for caring! 2 days ago Great as usual. Thank you! 3 days ago seller was quick with delivery, he also was very kind and gave good advice. I'm going to try to be patient and hope for positive results. 2 days ago Peste 1k la multe din gig-urile lui. Să-mi fut una, câți proști pe lumea asta. Îmi și imaginez cum stă ăla acasă având casa plină de pizde și șampanii scumpe, în timp ce alta îi face muie și el se roagă ca ratații care îi dau bani să nu uite cumva să respire, că rămâne fără sursă de venit și trebuie să vândă unul dintre Lamborghinile din garaj. Doamne ferește... 1 Quote
promoseo Posted February 1, 2019 Author Report Posted February 1, 2019 Unde s-a ajuns cu topicul meu Inca mai astept cateva sugestii. Quote